2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
bir de tulumlar çok lazım oluyomuş bu Arada geçen mayısta doğum yapan arkadaşım mayısın sonunda bebeğini kısa kol giydirmeye başlamıştı ve geçen de de instada arşive baktım nisan da dondurma yemeye başlamışım😂😂 Mayıs feci sıcakmış bu senede öyle olursa çokta kalın şeylerin alınmaması gerektiğini düşünüyorum Temmuz’da kısa kola başlarlar heralde yanlışmıyım ?
nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama geçen sene mayısta istanbul bizim icin bile bayağı soğuktu. dediğiniz gibi temmuz sonu gibi ancak kısa kollu giydirebiliriz sanırım o da ancak gündüz

Aynen şuan hazırlanıyorum gitmek için 😃 bakın işte bu grup iyiki var yoksa ben nereden bilecektim de aşıyı da gidecektim, bi haber olacaktım yani ...
aynen öyle, bizde yardımcı olmak istiyoruz tabiki o yüzden buradayız. hem bilgi almak hem bilgi vermek için ☺️☺️☺️

nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama geçen sene mayısta istanbul bizim icin bile bayağı soğuktu. dediğiniz gibi temmuz sonu gibi ancak kısa kollu giydirebiliriz sanırım o da ancak gündüz
Bursadayım ben mayısta 34 derece diye hikaye atmışım yakınız aslında , Mayıs sonu olabilir emin değilim

Son bi aklıma geleni de paylaşayım. Kizkardesim de yeni doğum yaptı, onun da tecrübelerini göz önünde bulundurarak : internet sitelerinde sipariş verdiğimizde görünenle bize gönderilen arasında çoğu zaman kalite farkı oluyor epey bildiğin kaziklaniyoruz. Bu konuda hiç pişman etmeyen site jammybaby.com diye bi site pahalı da degil onu da inceleyin derim :)

Bursadayım ben mayısta 34 derece diye hikaye atmışım yakınız aslında , Mayıs sonu olabilir emin değilim
olabilir valla ben ramazanda üşüyodum diye hatırlıyorum o yüzden öyle dedim ☺️
bu sene kış uzun sürücekmiş öyle dediler ama görücez bakalımm

Bu arada bu haftasonu bebisi görmeye gittim Dr a. Rahim duvarına ayaklarini dayamış adimliyordu daha 18 haftalık :KK70: Dr biraz büyüdüğünde bunu yaparsa doguruyorum sanabilirsin haberin olsun dedi. Çok ağrı yapıyormuş öyle olunca yandık :KK70:
Ya benim kasıklarımda genelde ağrı oluyor ondan mı acaba nerde olduklarını da tam bilmiyoruz ki sen hareketlerini hissediyor musun?

Gorunus Olarak güzel ama hiç kullanışlı olmadi ben bi iki ay sonra birine vermiştim. Hamak sanki daha kullanışlı olur gibi :) ben salonda elektrikli beşik kullanıyordum çok rahatti onuda düşünebilirsin ;)
Yatağın yani için çok kullanışlı yer kaplanıyor ama kızım çok çok gazlı bı bebekdi asla durmadı kucagimda uyuttum hep sonra da şu eski usul iki ip cingen salıncağı kurdum salonun ortasına 1 yaşına kadar onda yattı 😄

Back
X