2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bu arada kalp atışını da dinledim sağlık ocağında Allah tan hemen duyuldu birde 24. Haftada şeker yüklemesi için çağırdı ebe sağlık ocağında yapılıyormuş ben bilmiyordum size bişey dediler mi bu konu hakkında

Kızlar bu arada kalp atışını da dinledim sağlık ocağında Allah tan hemen duyuldu birde 24. Haftada şeker yüklemesi için çağırdı ebe sağlık ocağında yapılıyormuş ben bilmiyordum size bişey dediler mi bu konu hakkında
Sağlık ocağında yapıldığını hiç duymamıştım canım. Benim hastanede takibimi yapan doktorum tarih aralığı olarak veriyor atıyorum detaylı ultrason için şu haftada gel, şeker yüklemesi için bu haftada gel diye. Şeker yüklemesi için henüz çağırmadı sanırım henüz erken benim için.

Sağlık ocağında yapıldığını hiç duymamıştım canım. Benim hastanede takibimi yapan doktorum tarih aralığı olarak veriyor atıyorum detaylı ultrason için şu haftada gel, şeker yüklemesi için bu haftada gel diye. Şeker yüklemesi için henüz çağırmadı sanırım henüz erken benim için.
Bende bilmiyordum ama yapılıyormuş siz özele mi gidiyorsunuz bi sorun sağlık ocağına bi daha para vermeyin ücretsiz yaptırırsınız belki

Bu da düşündüğüm hamak eltim de almisdi bı 6 ay kullanışlı😉

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-27-14-25-49-151.webp
    Screenshot_2020-01-27-14-25-49-151.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 47
Ya benim kasıklarımda genelde ağrı oluyor ondan mı acaba nerde olduklarını da tam bilmiyoruz ki sen hareketlerini hissediyor musun?
Özellikle bugün biraz daha belirgin bişeyler hissetmeye başladım ama tam ayırt edemiyorum hala nedir ne değildir emin değilim :)

Evet 24-28. Haftalar arasında şeker yüklemesi yapılıyor sağlık ocaklarında da yapılabiliyor ama bana sorarsanız hastanede yaptırmak daha iyi çünkü sağlık ocağında kanı aliyorlar da laboratuvara gönderiyorlar da orda kim bilir ne zaman çalışılıyor vs sonucu etkileyebilir diye düşünüyorum.

Evet 24-28. Haftalar arasında şeker yüklemesi yapılıyor sağlık ocaklarında da yapılabiliyor ama bana sorarsanız hastanede yaptırmak daha iyi çünkü sağlık ocağında kanı aliyorlar da laboratuvara gönderiyorlar da orda kim bilir ne zaman çalışılıyor vs sonucu etkileyebilir diye düşünüyorum.
Doğrudur ama ben yinede bi doktoruma sorucam 2 saat burda kalcaksın dediler sağlık ocağında ama

Gariban çocuğum o çırpı bacaklariyla daha anasının karın yaglarini geçemiyor ki, ben de dogru duzgun hissedeyim :KK70: suç onda değil yağlarda :))
Zaten daha erken canım hissedersiniz 20 haftaya kadar diyolar bende hiç kilo almıyorum anlamadım hala 65 im ilk hamilelik kaldığım da aynıydı ya

Back
X