Cicada86 ,sen burdaki negatif şeylerden rahatsız oluyorsun öyle mi ? Peki şu ekran goruntusune bak bakalım :) kendinle çelişme lütfen! Kendin özellikle üzücü konulara girip bakıyorsun , burda nelerden bahsedıyorsun. Eğitim konusuna gelince mesajları okuyup anlamıs olsaysın eger egıtım ve kendini geliştirme konusunun nasıl açıldıgını da anlardınn orda. Creed’in ‘İlkokul agzıyla konuşma’ şeklindeki hitabı uzerıne bahsedilen bir durum..
Hamile ağzıyla sürekli küfür ve hakaret eden ‘mal ‘deyipduran ağzı bozuk bir creed91 var, tekrar oku,akıllı olan anlar,ama sen de onların sevıyesındesın belli ki !
(Bu arada sosmo ‘ya ‘Allah kocana sabır versin ‘diyen creed91 senin gibi agzı bozuk ,kavgacı ,duyarsız ve saygısız, herkese lakap takan Bir kadınla evli olan senin kocanın duaya daha cok ihtiyacı var)
Sana bu şekılde hitap edilseydi hala karakterınden odun vermeden ve karsılık vermeden benim gibi olgun kalabılecekmiydin acaba?..onca hakarete ,kışkırtmaya maruz kalıp saygımı hiç bozmadım ,bize yakışan budur..
yazık size.. bir kişiyi daha gönderdiniz
@AESE arkadasımız da sayenizde gitti..amacınızaa ulasıyorsunuz, herkesin yorumuna karışmaktan bıkmadınız ,herkese illallah dedirttiniz..küçük cocuk gibisiniz,biraz büyüyün yaa..Çete olmuşsunuz burda.. Dorothy sana gelince her ay doktora gıdıyorsun da herseyı ordan ogrenıyorsun da burlar da ne işin var kardeş? Sen cok uzun bir yorum yazmıştın ve tartışma esnasında kimse sana cevap vermedi diye mi bu sinirin? Ya arkadaslar mesajlarınıza yorumlarınıza cevap alamamak ,başkalarının alabilmesi sizi niye bu kadar çileden çıkarıyor..Bir arkadaşa takmıssın saldıra saldıra bir hal oldun,çok uzun destan yazıyorsun okuyamadım da , grubu begenmeyen sen; negatıflıkten cıkmıssan sevıyesızlıkten cıkan daha da cok . Ha buarada çok sıcak dus almak zararlı.. oku araştır tatlım biraz sen de ,her yaZılanla dalga gecmek yerıne ,arastırın , bu konularla ilgili birsürü yazı makale var..önyargısız olmayı dene..
ha bir de geri dönüp bi geçmiş mesajlarınızı okursanız kendi mesajlarınızdaki yorumlarınızdaki saçmalıkların haddi hesabı olmadıgını anlayacaksınız.. işte insan kendini görmuyor demekki..
Myarenby sana gelince ;grup yonetici olmakla huyun değişti ,ne sandın ki sen bu işi?:)
dün geceki tartışmalar nedeniyle kendi içinizden bir iki kişiyle yaptıgınız mesajların ekran görüntülerini buraya koymussun, isimsiz olması ve mesaj saatleri manidar..
bu mesajları gönderse gönderse ancak creed91,cisadisa,doroty
ve belkide artı bir iki kişiyi aşmayacak kişiler gondermiştir. Senin burda yayınlaman gereken mesajlar; bu gruptan negatiflik yüzünden çıkan kişilerin (VARSA!)mesajlarıydı , şaşırdın galiba yine tatlım. ama yaşının küçüklüğüne veriyorum bunları ..
Buarada siz sosmodivo arkadaşımızın geri gelmesinden neden bukadar rahatsız oldunuz ki? Ortam size kalsın istiyorsunuz degil mi? İstediğimiz zaman gider istediğimiz zaman geliriz , siz kimsiniz pardon! Buraların ağası falan mısınız?:)
insan gerçek kişiliğini tartışma esnasında belli edermiş, herşey ortada ;küfürleriniz, hakaretleriniz ve siz.. kötü söz sahibine aittir ,küfüre küfürle karşılık verecek kadar küçülmeyeceğim..
Tatlişkolarım ; hamilelerin raflara uzanmaması gerekir bunu herkes bilir ..bunun sebebini araştıran var mı? yoktur yine ben söyliyim(doktorlar soyler bunu) kordonsol sorunlar.. ya burda mahalle karısı tarzıyla kavga etmek için enerjinizi harcayacagınıza biraz kendinizi geliştirin, hergün yeni birşey ögrenin, farklı görüşlere,bakış açılarına saygı duymayı öğrenin ,
empatiyi ögrenin,kişiliğinizi geliştirin, vicdanınızın sesini dinleyin, üzücü şeyler yaşayan arkadaşlara destek olun ,gruptan dışlamak yerine..bencilliğinizden vazgeçin, birilerine yardım edin ..ozaman daha mutlu olacak,ona buna çatmayacak, saçma egolar peşinde koşmayacaksınız..
Negatiflikten hoşlanmadıgını dile getiren arkadaşlarımın özellikle mesaj geçmişine baktım,şok oldum ! burda gelmiş kötü şey okumak istemıyorum diyorsun ,kötüye sen kendin bilerek isteyerek gidiyorsun..konu başlığı negatif bikere,orlarda ne işin var tatlım..
Negatif yorum istemeyen arkadaslar ,kendinizi eve hapsedin bence,ne sokaga cıkın,ne tv açın haber dınleyin, hele burlara hiç ama hiç girmeyin ! Çelişkilerınız umarım bir gün biter. İçiniz ayrı dışınız ayrı soyluyor..
Bu arada umarım artık hangi beşiği alcagınızı seçersiniz de grup bir kafa dinler:))))))
. Bu mesajıma karşılık boşuna yorum yazmayın okumıycam bile ,size bu kadar vakit ayırmam bile fazla..
herkes kimin ne olduğunu anladı..
Diğer arkadaşlarımı sevgiyle kucaklarım
Eki Görüntüle 2581840