- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
- 358
Hosgeldin canim :) ben hep prima kullandım, ilk doğduğu zaman primanin premium care olanı kullandım ama 3 4 aylikken pişik yaptı, prima aktive e geçtim, bezden çıkana kadar onu kullandım ben memnundum ama bez konusunda stok yapma derim. Cunku belki senin bebegine iyi gelmeyebilir yada bebegin cabuk buyur elinde kalir. Ben 0 1 2 3 numaraları sadece 1 ay kullandim 4 ve 5 uzun zaman daha sonra 6 numara ile bitirdik, benim kızım hızlı büyüdü. Ama mesela eltimin kızı 2 ve 3 numarayı çok kullandı belki 4 u hiç kullanmadı, kızı zayıftı, gelişimi daha yavaştı. O yüzden bana kalsa sadece yenidoğan bezi alırdım ama onu da yine çok değil önce 1 aylık filan alırdım. Bez yerine ıslak mendil uygun bulunca stoklayabilirsin mesela çünkü hep kullanicaksin :)Kizlar merhaba nasilsiniz? Kac zamandir yazamadim bakip cikiyordum. Tayinimi ilceden ile aldim. Okul secimi,ev secimi tasinma yerlesme derken cok yogun gecti son zamanlarim. Memleketteyim simdi de,yarin donerim insaAllah. Ozledim buralari☺ E bebekte indirim baslamis uygulamayi da indirdim. Bebek bezleri indirimdeymis. Prima 140 li var alayim diyorum.Sizler alacak misiniz cok bilgim yok iyi midir diye?