2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Arkadaslar ya midem cok kotu 3 gundur. Stresli bir donemdi atama donemim. Ondan mi artti bilemiyorum ama normal eksime degil. Ne yesem ozellikle sicak seyleri yerken midemde sanki bi yara var da oraya degince canim yaniyor.Iskenceye donustu yemek yiyemiyorum. Rennie surup iciyorum ama eksimeye iyi geliyor da bu yara gibi his gecmedi. Gastritim vardi eskiden o mu nüksetti yoksa hamilelikten mi? Sizlerin nasil durumlar

Benimde bazen oluyor ya tam iyiyim diyemiyorum her zaman dün biraz temizlik falan yaptım belim çok ağrıyordu mesela.
Ben kontrole gittim bugün dayanamayıp, haftasonu da iş sonrası azcık lekelenmem olmuştu . Serviks boyumu ölçtü sorun yok dedi ama yine de progesteron başladı :) pıtpıtım 21 cm ve 300 gr olmuş 😍

Ereğlideyım canım. Ben devlette dr umu cok sevıyorum ayrıntılı için meram tıpa gıt dedı. Bende konya ıkı saat mesafe olunca bırde nıgdedekı dr ıyı bilince orayı düşünuyorum. Sen ne kadar muayene oldun detaylı için.
Tesekkürler bılgılendırdıgın için.
Bu arada sonucların temız cıkmış çok şükür inşallah kistler ıyıce kaybolucak merak etme sen benımde kıstlerle aram cok ıyıdır ☺️. Zamanla yok oluyorlar inşallah.
Normal kiste bende alışkınım da işte bebeğin basinda olunca daha çok yıprattı bizi hele 10 gün çok zor du şükür şimdi herşey yolunda . 😊Ben meram tıp da ayrıntılı için yer bulamadım malesef Akşehir'de özel hastanede yaptırdım ama muayene 120 TL prof old içinmiş . Fetal eko 120 TL o da bugün yapıldı bebeğin bütün kalp damarlarına akış hızına ölçümlerine çok detaylı bi sekiilde bakıldı onu da prof çocuk kardiyologu yaptı şükür o da güzel geçti . Ayrintiliyi burda 350 TL ye yaptırdım . Bunların hepsini meram da ki Dr istedi .riskli gördü sanırım ama atlattık inşallah🙏🙏😘

Arkadaslar ya midem cok kotu 3 gundur. Stresli bir donemdi atama donemim. Ondan mi artti bilemiyorum ama normal eksime degil. Ne yesem ozellikle sicak seyleri yerken midemde sanki bi yara var da oraya degince canim yaniyor.Iskenceye donustu yemek yiyemiyorum. Rennie surup iciyorum ama eksimeye iyi geliyor da bu yara gibi his gecmedi. Gastritim vardi eskiden o mu nüksetti yoksa hamilelikten mi? Sizlerin nasil durumlar
Dr git istersen canım benim çok şükür daha eksimeler hiç başlamadı prilam i bıraktım 2haftadir falan ama sabah bulantilarim geri geldi benimde hergun sabah aç karnına epey oguyorum sonra birşeyler yiyince geçiyor şükür .az ve sık yemeye calis bide çok doldurmadan mideni🙏

Normal kiste bende alışkınım da işte bebeğin basinda olunca daha çok yıprattı bizi hele 10 gün çok zor du şükür şimdi herşey yolunda . 😊Ben meram tıp da ayrıntılı için yer bulamadım malesef Akşehir'de özel hastanede yaptırdım ama muayene 120 TL prof old içinmiş . Fetal eko 120 TL o da bugün yapıldı bebeğin bütün kalp damarlarına akış hızına ölçümlerine çok detaylı bi sekiilde bakıldı onu da prof çocuk kardiyologu yaptı şükür o da güzel geçti . Ayrintiliyi burda 350 TL ye yaptırdım . Bunların hepsini meram da ki Dr istedi .riskli gördü sanırım ama atlattık inşallah🙏🙏😘
İnşaallah hersey yolunda gıder canım 🙏🙏Maasallah şükür bugunumuze. Bende ayrıntılıyı burda özelde yaptırcam şimdi eşim geldı onunla konuştuk bır arkadası kazım gezgıncı önermiş dogum için😊 dogumu 800 yapmış bırıne. Acaba bılgın varmı dogum ne kadar sezeryan fılan. Olmazsa konyada olucam senın gıbı onu da onerenler olmuş eşime.

Dr git istersen canım benim çok şükür daha eksimeler hiç başlamadı prilam i bıraktım 2haftadir falan ama sabah bulantilarim geri geldi benimde hergun sabah aç karnına epey oguyorum sonra birşeyler yiyince geçiyor şükür .az ve sık yemeye calis bide çok doldurmadan mideni🙏
Yarin gideyim olmazsa canim mahvetti beni. Ben prilami hala gece bi tane aliyorum. Saglikla gecse artik bu gunler ya😕

Selamlar arkadaşlar . Detaylı ultrasona giren, araştıran, fiyat alan, memnun kalan varsa yazabilir mi acaba? Benim bulunduğum ilçede yok. En yakın Balıkesir ve İzmirde gidebilirim. Bu şehirlerde yaptıran veya randevu alan var mı?
Izmirde doc dr cenk gezer e aldım ben randevu. Haftaya gidicem. Muayenehanesi alsancakta 🙋🙋

Merhaba arkadaşlar bebek alışverişine başladık ama hala bebek arabası konusunda karara varamadık. Hafif olsun kolay kutlansın ve araba bagajında yer kutlamasın istiyoruz pusetli modeller genelde çok hantal beğendiğimiz bi kaç model var ama onlarda baya yüksek fiyatlar da acaba sizler ne yaptınız neye karar verdiniz

Merhaba arkadaşlar bebek alışverişine başladık ama hala bebek arabası konusunda karara varamadık. Hafif olsun kolay kutlansın ve araba bagajında yer kutlamasın istiyoruz pusetli modeller genelde çok hantal beğendiğimiz bi kaç model var ama onlarda baya yüksek fiyatlar da acaba sizler ne yaptınız neye karar verdiniz
Ben de cok bakiyorum karar veremedim. Araba kucuk bagaja sigmaz diye 3 e katlananlardan almak istiyorum. Cok kullanmicam diye fazla pahali da almak istemiyorum. InsaAllah tecrubeli arkadaslar yardimci olur

Ben de cok bakiyorum karar veremedim. Araba kucuk bagaja sigmaz diye 3 e katlananlardan almak istiyorum. Cok kullanmicam diye fazla pahali da almak istemiyorum. InsaAllah tecrubeli arkadaslar yardimci olur
İnşallah ya bizde sürekli şehir dışına git gel yaptığımız için yer kstlamaması lazım

Biz pierre cardin escape travel sistem aldık. Hem hafif hem malzemesi kaliteli hem de diğerlerine göre uygundu

Merhaba ben oğluma kraft kabin modeli almıştım şimdi kızımda aynı arabayı kullanıcam kucağımda bebek elimde araba 5. Kata çıkıyodum ☺️ 5 kilo sadece araba katlanınca küçücük olıyo bi bak istersen

Bende bayagı araştırıyorum bunu gördüğüm herkese soruyorum arabanızıdan memnunmusunuz die ☺️ casual vista baston cok hoşuma gitti. Travel alanlar hiç memnun değil biraz da yer kaplıyor malum. Birde buna bakın derim.

Back
X