- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
Çöp almadım ben dahaSadece bebek arabası olsa iyi anakucağı konusunda da karar veremedim bu gidişle hiç bir şey alamayacağım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çöp almadım ben dahaSadece bebek arabası olsa iyi anakucağı konusunda da karar veremedim bu gidişle hiç bir şey alamayacağım
Teşekkür edeim canimSen şikayetlerini söyle mutlaka, Allah şifa versin![]()
Ben İzmir deyim ama hiç hissetmedim bugünIzmir de ve Manisa da olanlar depremi hissettiniz mi iki defa oldu korktuk baya bizde Rabbim korusun
Yanlis canim kaliteli bir puset oldugu surece hatta dunyanin cogu yerinde puset olmadan cocugu hastaneden bile cikaramiyosun emin ol kolda tasimaktan daha saglikli. Bizim pusetimiz ayni zamanda araba koltuguydu ki onun onemini anlatmaya bile gerek ykjPeki pusetsiz tercih etsek. Yani puset ne kadar faydalı olur. Bana sanki pusetin içinde bebek toplanıyor gibi hissediyorum. Kemik yapısı için iyi olmaz gibi geliyor. Düz yatması gerekiyor ya hani. Yanlış mı biliyorum.
Biz uşak tayız ben manisada olan depremleri hep hissediyorum.Izmir de ve Manisa da olanlar depremi hissettiniz mi iki defa oldu korktuk baya bizde Rabbim korusun
Bende Izmir in ilcesindeuim bizde hep hissediyoruzBiz uşak tayız ben manisada olan depremleri hep hissediyorum.
Bende öyle cok pahali birsey almak istemiyorum çünkü kendi odasini kurucam sonra. Ben puset ve arabasini alicam odaya park beşik almayi düşünüyorum bi tane de anakucagi almak istiyorum ama daha karar vermedim. Ebebek sitesinde cok guzel anakucaklari var herkes onlar cok kullanisli diyolar rahat edersin dedilerKızlar selam :) Beşik konusu konuşuldu sanki ama ben bir şey sormak istiyorum. Öyle aşırı bütçe ayırmak istemiyorum şimdiden. İlerde Kendi odasını gönlünce kendi zevkine göre dizeriz diye düşünüyorum ama şu aşamada bir park yatak bir de anne yanı için bir şey almak istiyorum bir yandan da 2 tane yatağı olmasını istemiyorum. Şu babynestler anne yanı olarak kullanılıyor diyorlar ama siz ne düşünüyorsunuz ? Eğer o şekilde rahat kullanılırsa babynest de alırım salonda falan onun içinde durur gece de benim yanımda yatar bir süre... Bilemiyorum işte kafam çok karışık, karar veremiyorum bir türlü. Yoksa sadece park yatak alıp konuyu kapatsam mı :)) Tecrübesizlik çok zor :))
Gonuzaydın canım ,ben de dün oldum tetanos,vurunurken hiç acımadıda gece agrımaya basladı biraz,agrırsa buz koy dedi . Saglıkla gelsin mınnoslarMerhaba herkese şimdi tetanoz aşısını vurulduk geldik. Hıc agrı olmadı inşaallah olmazda. 1ay sonra bırdaha gel dedı. Kan ılacı verdı yıne devıt 3 verdı yıne ebe hanım. Kılo almışız yıne Maasallah 69 olmuşum.. Kan tahlılı verdık yarın cıkıcak sonuc. Idrarda verdık tek sıkıntımız ıdrarda lökosıt cıktı yarın ılac yazıcaklar. Zaten hıssetmıstım sancı oluyordu birkac gundur kasıkta. İnşallah gecer
. Bırde en guzelı kalp atısını dınledık Maasallah kurban olurum şükür hersey ıyı dedıler.
![]()
İnşaallah amin. Agrırsa bakalım olmazsa yaparım genelde dayanıklıyımdır. Tesekkurler.Gonuzaydın canım ,ben de dün oldum tetanos,vurunurken hiç acımadıda gece agrımaya basladı biraz,agrırsa buz koy dedi . Saglıkla gelsin mınnoslar
Kizlar iyi geceler birsey sorucam Biz 20+4 olduk ama ben halen de bebisi hissetmiyorum dün aksam bi karincalanma oldu biraz karnimda. Bebek hareketlerimi bagirsak hareketlerimi onu anlayamadim ama bugün hic hissetmedim normalmi acaba yani erken mi hissetmek icin
Kızlar selam :) Beşik konusu konuşuldu sanki ama ben bir şey sormak istiyorum. Öyle aşırı bütçe ayırmak istemiyorum şimdiden. İlerde Kendi odasını gönlünce kendi zevkine göre dizeriz diye düşünüyorum ama şu aşamada bir park yatak bir de anne yanı için bir şey almak istiyorum bir yandan da 2 tane yatağı olmasını istemiyorum. Şu babynestler anne yanı olarak kullanılıyor diyorlar ama siz ne düşünüyorsunuz ? Eğer o şekilde rahat kullanılırsa babynest de alırım salonda falan onun içinde durur gece de benim yanımda yatar bir süre... Bilemiyorum işte kafam çok karışık, karar veremiyorum bir türlü. Yoksa sadece park yatak alıp konuyu kapatsam mı :)) Tecrübesizlik çok zor :))
Benimki tamamen bilmediğimden işte yatırılıyor diyorlar bilmiyorum kullanan var mı diye sordum..Arkadaslar yanlis anlamayin ama birsey sormak istiyorum su baby nest ler ile bebekleri neden yaninizda yatirmayi dusunuyorsunuz? Cok tehlikeli birsey
Evet çok doğru yurtdışında çok yerde öyle bir uygulama var ama belkide benim kızım küçük doğduğu için ilk zamanlar kullanamadık bilemiyorum. Bir kere içinde o kadar çok ağlamıştı ki bişey oldu sanmistim, tabi bebekten bebege değişiyor, yinede özellikle araç ile bir yere gidiyorken kullanmak güvenlik açısından önemli. Araba koltuğunu çok kullandık ama.Yanlis canim kaliteli bir puset oldugu surece hatta dunyanin cogu yerinde puset olmadan cocugu hastaneden bile cikaramiyosun emin ol kolda tasimaktan daha saglikli. Bizim pusetimiz ayni zamanda araba koltuguydu ki onun onemini anlatmaya bile gerek ykj