- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydın ben iyiyim canım sen nasılsın :)Tünaydın kızlar nasılsınız
Teşekkürler canım ben de iyiyim bebiş için hazırlığa başladın mı sentünaydın ben iyiyim canım sen nasılsın :)
henüz bir kaç badi aldım buradan bir arkadaş soobe de indirim var demişti o zaman onun dışından bir şey almadım :) sen başladın mı ?Teşekkürler canım ben de iyiyim bebiş için hazırlığa başladın mı sen![]()
Yok yA daha hiç başlamadım hiçbir şey almadım bakayım ne zaman başlayacamhenüz bir kaç badi aldım buradan bir arkadaş soobe de indirim var demişti o zaman onun dışından bir şey almadım :) sen başladın mı ?
bakalım bende düşünüyorum daha 7.ay diyorum kendi kendimeYok yA daha hiç başlamadım hiçbir şey almadım bakayım ne zaman başlayacam![]()
Civilden aldım canım 15 TL indirim çeki verdi birdeBence cokta erken degik bende almaya basladimhangi siteden aliyosun?
Çok almadım ya sadece ilk zamanlar kullanacağı şeylerBebekler cok cabuk buyuyor birde kilolu oldumu 0 3 ler zor olur. Bi kaç tane al ama cok alma bence.
Selam ben iyiyim sen nasılsın?Tünaydın kızlar nasılsınız
Benimde aynı şekilde kızıma giydiremedim aldığım çok şeyi :)canım mevsime göre bi kaç parça 0 3al bazen olmuyo çünkü 3 6 ayıda mevsimi hesapla ben kızıma aldıgım bi cok sey etiketiyle duruyo
Rezene içebilirsin 1 fincan iyi geliyorkızlar aşırı şişkinliği olanlar napıyorsunuz hiçbirsey yiyemiyorum yarım kase çorba içsem nefes bile alamıyorum cok zorlanıyorum
Bence büyük değil canımKizlar alisveris listesi olan var mi ya. Anne ve bebek icin.Ben konuya cok yabanciymisim onu fark ettim. Bi hastane cikisi aldim şimdilik sadece. Newborn yaziyodu uzerinde ama eve gelince de biraz buyuk gibime geldi. Buyudikce giyer sorun degil ama tecrubesizlikbaska da bisey alamadik o mu bu mu derken.
Ben 7 kilo almışım ya devamlı patlicak gibi hissediyorum 57 den 64 e çıkmışım sağlık ocağında tartıldım bugunkızlar aşırı şişkinliği olanlar napıyorsunuz hiçbirsey yiyemiyorum yarım kase çorba içsem nefes bile alamıyorum cok zorlanıyorum
İyiyim canım şükür seni sormalıTünaydın kızlar nasılsınız
bebegin kac kilo dogmasi ve boyu cok etkili oluyor benim bebegim 48 cm 3660 dogdu 2 ay kadar giydi 0 3 aylari hatta bazilarini 3 4 aylikkende giydi kaliptan kaliba da degisiyor en cok kiyafeti 6 aydan sonrasina almak gerekiyor malum.ek gida zamanlari gunde 3 4 defa degistigi oluyor uzerini0-3 ay ne kadar süre kullanılıyor acaba
ben de 57ile kaldı 6 kilo almışmBen 7 kilo almışım ya devamlı patlicak gibi hissediyorum 57 den 64 e çıkmışım sağlık ocağında tartıldım bugun
ben de öyleyim 6 kilo aldım 64 oldum ben deBen 7 kilo almışım ya devamlı patlicak gibi hissediyorum 57 den 64 e çıkmışım sağlık ocağında tartıldım bugun
Evet ben yaptirdim canim.Kizlar benimle ayni haftada olanlar tetanoz yptrdiniz mi?