2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bebeğin baş ve karin olcusuyle formüllenmis bir hesap var, doktor onları ölçünce otomatik hesapliyor, zaten verdigi kagitta kilo degerinin yanında + ve - başka bir deger daha veriyor. Olculenden az veya çok dogan gördüm, yeterki sağlıklı olsun
İnşallah hepimizin ki sağlıklı bir şekilde doğar ve büyürler

Sonucta doktor makinadaki ölçümlere gore hangi tarih çıkıyorsa onu soyluyor ama tabi ne zaman olur kısmet :) yeterki sağlıklı olsunlarda 😉 bende çok önemli bi değişiklik yok 1 hafta civarı onden gidiyor genelde, en son gittiğimde 2 hafta ya yakındı galiba ama doktor tarihte bi değişiklik yapmaya gerek yok dedi, hep aynı oranda olmuyor çünkü gelisim. Sizinki 9 haziran olsa güzel olurmuş cidden :) benimde ablam 10 haziran bende merakla bekliyorum :) zaten bebeklerin çok az bir kısmı beklenen tarihte doğuyor 38den sonra genelde bekleniyor
Amin insallah tek istegimde saglikli olsun gerisi onemli degi , tarih geriye geldikce heycanlaniyorum ister istemez ne zaman kismetse o zmn olsun 9 haziranada denk gelirse cok mutlu oluruz tabiki😊🤗

Günaydın arkadaşlar. Bu kramplar beni mahvetti ya 1 haftadır normal uyanamıyorum uykumdan. Hep krampla. Ağlaya ağlaya.

Bu ara ben de aynıyım . Rahat uyuyamıyorum. Kramplar çok belirgin değil ama çok yerden minik minik rahatsız hissediyorum
Kizlar annem bana artik ayına girdikce hafif adet olacakmisim gibi sancilar olur o bisey degil dedi acaba bu kramp dedigniz 6 aydan 7 aya gecerken olan hafif sancilarmidir🤔

Bişey soracağım kızlar ya benim bu ay karnımdan ziyade sanki bel çevrem çok genişledi :/ böyle olan var mı ve doğumdan sonra geçer mi ???

Kizlar annem bana artik ayına girdikce hafif adet olacakmisim gibi sancilar olur o bisey degil dedi acaba bu kramp dedigniz 6 aydan 7 aya gecerken olan hafif sancilarmidir🤔
Bende kasık bölgesinde oluyor ara ara. Onun dışında ellerimde ve kollarımda uyusmalar ve bazen bacağımda kramplar oluyor. Arada magnezyum içiyorum ama onun etkisi daha çok bulantıyi artırma, reflu ve bağırsak hareketlerinde artış olarak sonuçlanıyor :D gece uykuları hayal olmaya başladı yani ...

Bende kasık bölgesinde oluyor ara ara. Onun dışında ellerimde ve kollarımda uyusmalar ve bazen bacağımda kramplar oluyor. Arada magnezyum içiyorum ama onun etkisi daha çok bulantıyi artırma, reflu ve bağırsak hareketlerinde artış olarak sonuçlanıyor :KK70: gece uykuları hayal olmaya başladı yani ...
Ayy insallah geçer ya boyle devam etmemeli bende uyusma daha olmadi ama magnezyumda dedigin gibi midem almayarak iciyorum :işsiz:icmezsem olur uyuşma icicem mecbur , kramplar artmadan biran evel zaman gecip dogururz insallah:halay:

Bişey soracağım kızlar ya benim bu ay karnımdan ziyade sanki bel çevrem çok genişledi :/ böyle olan var mı ve doğumdan sonra geçer mi ???
Ben zaten kiloluydum nerdeyse 6 ay olacak sadece basen popo var o yüzden karnım hiç belli değil bilmeyen biri asla hamile demez bu bakıma iyi karnım buyumezse çok agirlsmam

Geçiyor genellikle, ben doğumdan sonra emzirme bitince diyet yapıp kilo vermiştim, her gören senin belin ne kadar indeymiş dedi

Bende kasık bölgesinde oluyor ara ara. Onun dışında ellerimde ve kollarımda uyusmalar ve bazen bacağımda kramplar oluyor. Arada magnezyum içiyorum ama onun etkisi daha çok bulantıyi artırma, reflu ve bağırsak hareketlerinde artış olarak sonuçlanıyor :KK70: gece uykuları hayal olmaya başladı yani ...
Benimde kasiklarimda ağrı oluyor ama daha çok yattığım yada oturduğum yerden kalktigimda ve yürüdüğümde, gecen bir doktorun açıklamasını dinledim, rahim bağları genişlediği için öyle olurmuş dedi. Allahtan yatınca geçiyor ama yatmakta cok zor, özellikle gebeligin sonlarına doğru uyku düzeni diye bişey kalmıyor. Doktoruma gidince daha detaylı öğrenirim artik

Back
X