- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt minigini inşallah kendi sancinlami yoksa müdahale falan oldumuCanım 3 dikişim oldu ikisi dışta biri daha içte. İlk idrarda hafif yanma oldu sonra bir daha hissetmedim bile![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt minigini inşallah kendi sancinlami yoksa müdahale falan oldumuCanım 3 dikişim oldu ikisi dışta biri daha içte. İlk idrarda hafif yanma oldu sonra bir daha hissetmedim bile![]()
Aynen doğuran olunca bende doğurayım diyor insanahahaa valla ablama diyorum keske 2 hafta oncesinde hamile kalmis olsayfim simdi doguracaktim geri kalmis gibi hissettim
![]()
Hahaja benım daha o yarısa katılmaya cesaretım yokAynen doğuran olunca bende doğurayım diyor insan.
Sanki bir yarışma varmış gibi hissettim![]()
Aynen doğuran olunca bende doğurayım diyor insan.
Sanki bir yarışma varmış gibi hissettim![]()
Hahaja benım daha o yarısa katılmaya cesaretım yok![]()
Peki özellikle birsey yaptinmi canim yani yürüyüs hurma falan gibi bsy kolay olmassi icin?Evet hızlı oldu :)ok iyiyim. Gerçekten bu kadarını kendimden beklemiyordum. 3800 oldu. Bpyu 52 cm. Çıkarken kakasını yapmış :) sonra tekrar yaptı dışarda :) güzel şuanda herşey
Hiç bişey canım. Evde bol bol iş yaptım sadece.Peki özellikle birsey yaptinmi canim yani yürüyüs hurma falan gibi bsy kolay olmassi icin?
Allah yardımcın olsun.Aynen öyle saat 1 den beri öğlen devam ediyorum şiddeti çok artmıyo ama gidiyoruz birazdan hastaneye dua edin arkadaşlar
Bakma böyle dediğine benimde hiç cesaretim yokHahaja benım daha o yarısa katılmaya cesaretım yok![]()
Hayırlısıyla inşallah kolay olur doğumunKızlar yeni eve geldim alttan muayene yaptılar nst koydular iki kere kasılmalar var ama doğum başlatacak kadar değil dedi doktor açılma da çok azmış sancı nişan su falan olursa tekrar gel dedi.
şekerli bi şeyler yiyip yada meyve suyu içip sol tarafa yat dedi bana dr hala bi hareket yoksa gel bakalım dedi bana da olmuştu bayram da 37 haftaykenBebek hareketlerınız nasıl,benım baya bi azaldı bu hafta sanki, sıgamadıgındanmıkı![]()
Allah analı babalı büyütsünHerkese çok teşekkür ederim. Bebeğim dünya ya geldi sezaryenla alındı. Sancım arttı ama açılmam olmadı suyu da bitmiş acil sezeryan aldılar şükür şuan ikimiz de iyiyiz.
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt minigini inşallah kendi sancinlami yoksa müdahale falan olduCanım 3 dikişim oldu ikisi dışta biri daha içte. İlk idrarda hafif yanma oldu sonra bir daha hissetmedim bile![]()
Acidimi cokKızlar yeni eve geldim alttan muayene yaptılar nst koydular iki kere kasılmalar var ama doğum başlatacak kadar değil dedi doktor açılma da çok azmış sancı nişan su falan olursa tekrar gel dedi.
Hayırlı olsun canım gözünaydınHerkese çok teşekkür ederim. Bebeğim dünya ya geldi sezaryenla alındı. Sancım arttı ama açılmam olmadı suyu da bitmiş acil sezeryan aldılar şükür şuan ikimiz de iyiyiz.
Ediyorum canim benimkisi beyaz sari karışık biraz akinti ama siklasmadi ilk çocuğunuzdami öyle oldu yoksa dogum yaptınızmı sizAkıntıya dikkat et cnm bende de oldu akıntı sandım sonra baktım gittikçe artıyor sıklaşıyor suyum gelmiş azar azar hastanrye gittim doğumum başladı
Ayy daha yeni okuyorum masallah güzelmi geçti dogumunuz kolaymiydi Normal dogumdu demiayy valla doğurdummm. Bekle beklee. Ben doktoru beklerken açılma 3 cm olmuş. Yatışını yapıyorum dedi. Suni sancıyla 2 saat sancı. 45 dk doğumhaneden odaya geçişimiz. Rabbiim hepinizi kurtarsın inşallahhh.