• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim ne mümkün göğsümü ağzına verim o eliyle itiyo resmen benim alıştırmam lazım bu böyle olmaz
Benide itiyordu çok sert kızınca ben yere koyuyordm sakinleşiyordu deniyordm hatta Bi ebe öyle yaptırmış sürekli burda Bi arkadaş videosunu attı bende izledim orda da öyle diyordu

Canım bide istersen altın banyosu yaptır bebeğe suyunun içine Bi altın at öyle banyosunu yaptır herkes bana bunu dedi herkes bende dün yaptırdım sende yaptır istersen bilseydim Bende ilk başta yapardım batıl inanç hurafe falan olduğunu düşünmüyorum çünkü bir değil iki değil Bi sürü kişi tavsiye etti
Ne için memeyi tutması içinmi

Hastanedeykende bez istediler bizden aynı bezi verdik ama pişik olmamıştı off hiç bilmiyorum 🤔doktorda fazla bırakma biriksin hemen değiştir dedi
Ne kadar sürede bir degıstırıyorsun,her emzirnede yani 2 saatte bir degıstrnek lazım, sudocrem cokii o gecırır bence ,prima ve sudokrem kullanıorum bende, vardı bizde de geçti baya

Ne kadar sürede bir degıstırıyorsun,her emzirnede yani 2 saatte bir degıstrnek lazım, sudocrem cokii o gecırır bence ,prima ve sudokrem kullanıorum bende, vardı bizde de geçti baya
2nsaatte bir mi ben daha sık değiştiriyorum canım her içtiğinde altını pisletiyo☺️

Back
X