- 11 Ocak 2019
- 1.179
- 1.250
- 133
bizim ki buO bahsettigin damla bumuydu canim ,bunu bana saglik ocagi verdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim ki buO bahsettigin damla bumuydu canim ,bunu bana saglik ocagi verdi
Yaptıkcanım bugun , çok güzel hatıra bunlarBen 1.d3 her ay yapmıştım canım iyi ki de yapmışım sen de yap derim
BenKizlar selam hep okuyorum da yazmaya fırsat olmuyor
Bizim oğlan bu aralar hep kucak istiyor memede uyuyor yatağa yatirinca bı ağlama bı ağlama ortalık yıkılıyor 26 günlük oldu bu haftalarda normal mi sizlerde de bunu yaşayan var mı
Allaaalla ilk kez duyuyorum ,kızlarda mı erkeklerde mi hepsinde mi? İlginçmiş prima kullanıyodumPrima kısırlığa sebep oluyormuş dediler bazıları bende korktum kullanmak için doğru mu yalan mı bilmiyorum
Erkeklerde diye biliyorum canım araştırmak lazım iyice sanırımAllaaalla ilk kez duyuyorum ,kızlarda mı erkeklerde mi hepsinde mi? İlginçmiş prima kullanıyodum
Azcık çok aldık artık yapacak bişey yokCokmu almistin canım ya küçük gelmiosa kullan nolcak
Benim bebekte 4.100 vardır demeki benim de küçük ondan üstten sızıntı oluyorduMolfix 1 hiç kullanmadım, primanin 1 nosu ile molfix 2 ayni neredeysebebis suan 4.300 civari
Bir ay sonra yapin dedi banada hemşiremGörme testı yaptırdınız mı kızlar,1 ay sonra oluyormus sanırım
Bana saglık ocagı vermedi cnm gebelikten kalma evde vardı özelde dr söyledi ama sadece kızımaBugun saglik ocagi bana ve bebege kullanmam icin 2 kutu verdi ben 6 damla icecekmisim bebege 4 damla ver dedi , sizlerde kullaniyormusunuz merak ettim
Bizim belli özelde yaptırdılarBebeklerınızın kan grubu belli mi , ben dosyalarda goremedım de ,soyleyen de olmadı
Benimde hem kan hem vitamimleri kullan dedi kullanıyorum halaKizlar vitaminlerinizi doktorunuz kullanmaya devam edin dedimi benim bitmedi vitaminlerim ve atmak da istemiyorum kullansammi acaba çünkü bazi arkadaslarim doktorum onerdi emzirirkende bir süre kullanmaya devam et demis
öylemi benim doktorum demedi bende sormadim kullanayim bendeBenimde hem kan hem vitamimleri kullan dedi kullanıyorum hala
Gögüs bakımınızı nasıl yapıyırsunux, süreklı gumüş kapak ya da phılıps avent kapak mı duruyo goguslerınızde yoksa pedmi koyuyorsunuz? O kapakları da tum gun koymak yanlıs galıba , e meme iç çamasırına degınce de cok tahriş oluyor, buarada ben gogus ucu acısı cekıyodum,denemedıgım sey kalmadı ; zeytınyagı,kantoron yagı, memelyn balmumu, lansinoh hiçbiri işe yaramadı bende sanki ,dün garmastan aldırdım onu kullandım,sag gogsumun ucunda beyaz bişi vardı pamukcuk gibi ,onu patlatmıs sanki suan normale donuyı gıbı, acısı da azalıyo, bu sorunu yasayan varsa deneyebılır
Hanımlar ben bez olarak molfix kullanıyorum pişik kremi de sudokrem kullanıyorum ama bebeğim pişik olmuş kaç gündür vuruyorum iyileşmiyor sizce bezini değiştireyim mi pişiği bezden olabilir mi ya
Aynen sleepy aldırcam babam sağolsun bugün aramış bulamamış kaldı yarına küçük yer olunca ☺
Teşekkür ederim canım bende ordan veririm artık kendi evime gidinceCanim ben sleepy'nin web sayfasindan siparis veriyorum..ptt kargo geliyorsa yasadigin yere cok rahat oluyor. 210luk paketten aliyorum hatta uygun oluyor.
![]()