Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhaaha bizimkinin ilk gunden uyurken cikarttigi bir ses var her duyan hayranKızlar bebegınız ilginc sesler cıkarıyor mu:))
rezene içiyorum bi.bide çok fazla su içiyorum.içmesemmi napsam? Çok şükür tabiki süt geliyor ama bu da çok can yakıyorSüt arttırıcı şeyler içip kullanma canım
Bende sabah karpuz yedim bebeğim ne uyudu ne bisey en sondada balgam kustu hepKavun karpuz gibi seyler yeme gaz yapar ben dun dayanamadim yedim bebeğim huzursuzlandı
Aaa bende senin saçların sandımm. Ama evet gerçekten güzelmişBencede bende boyle yaptırmak ıstıyorum bu sefer.![]()
Canım senın bıberon resmını bı atarmısın sıparıs verecegımde. Bırde onu deneyelım. Boyle yandan içirıyoruz havada yutuyor halıyle kuzum. Aventın bılseydım kolık olsnımı alırdım ama sen memnun sun bi deneyım mamajoyu S mi oluyor hangısı kac ml gold mu bılemedım.
Anldım canım teşekkür ederim bende öyle yapmaya çalıyorum da Bi tane içiyor ikincisini içmiyor demekki arada doyuyor bebe ☺
Görme testı yaptırdınız mı kızlar,1 ay sonra oluyormus sanırım
Yetmiyorsa aglar veya tekrar meme ister agziyla aranir. Bunlari yapmiyirsa ve bir ayda yeterince kilo almissa yetiyordur sutunbir aylık olduk biz de 15_20 dakika emdikten sonra 30 cc mama veriyorum ama yetiyor mu diye düşünmektdn alamıyorum kendimi şimdi midesi yumurta kadarmış 80_100ml le doyuyormuş bu hesaba göre yetmiyormuş gibi sizler nasıl yapıyor sunuz
Canim senin de bebeginin burnu tikaliydi dimi yanlis hatirlamiyorum galiba. Burnunda birikenleri atmistir insaAllah. Tabi bilmiyorum sebebini ama oyle oldugunu dusundumIyi akşamlar hanımlar bebeğim bugün ağzından burnundan balgam küstü yavrum iki defa hemde niye böyle oldu bilmiyom ateşini kontrol ediyom yok şükür hırıltısı var acaba kaldırıp süt versemmi yoksa uyanmasinimi beklim çok korktum ama ya![]()
Biz de bugün meme reddi yaşadık . Kıyamet kopardı illa biberon istedi akşama kadar uyumadi meme agzinda ağladı ağladı ağladı . Yıprandım bildiğin ... şimdi benim de bi göğsüm baya şiş kendiliğinden uyansın da emzireyim diye bekliyorum hazır doluyken. Az dolu olduğunda kıyamet kopuyor zira biberon gibi ağzına dolsun istiyorBugün neredeyse mastit lluyordum. Dün sağmadan yattım ilk defa.sabah kalktığımda göğsüm morarmıştı. Tüm gün mahvoldum bebek de alamadı. Sonra kaynar suyla duş girdim.duşta masaj yapa yapa boşalttım baya.boşa gitti baya ama rahatladım.işin kmtü yanı bebek emer emmez tekrar doldu.çok şükür Tabiki ama bu da çok kötü. Canım çok yanıyor emzirmek işkence.çocuktan kaçar oldum. Baştan beri aynı memede ucu acıyor alamıyor sanırım. Napcam bilmiyorum ya
3 saatte bir mi benim bebenin canı sıkıldıkça emmek istiyoBenimki de 3 saatte bir emdigi halde tek memeden doyuyor. En fazla 10 dk hem de. Eger uyumazsa bir kac saat sonra uyumak istediginde öbürünü veriyorum.
Yok canım baş baya üşütmüş yavrum Bnde öyle düşünüyordum balgamdan süt icemiyo şuan nasıl olcak bilmiyomCanim senin de bebeginin burnu tikaliydi dimi yanlis hatirlamiyorum galiba. Burnunda birikenleri atmistir insaAllah. Tabi bilmiyorum sebebini ama oyle oldugunu dusundum
Bence rezene de içme canım bırak kendi sütün belki canını bu kadar acıtmazrezene içiyorum bi.bide çok fazla su içiyorum.içmesemmi napsam? Çok şükür tabiki süt geliyor ama bu da çok can yakıyor
Çok hafif sağıp yumuşatsaydın canım benim de göğüsler dolu olunca ucunu tutamıyor sinirleniyorBiz de bugün meme reddi yaşadık . Kıyamet kopardı illa biberon istedi akşama kadar uyumadi meme agzinda ağladı ağladı ağladı . Yıprandım bildiğin ... şimdi benim de bi göğsüm baya şiş kendiliğinden uyansın da emzireyim diye bekliyorum hazır doluyken. Az dolu olduğunda kıyamet kopuyor zira biberon gibi ağzına dolsun istiyor![]()
Gece de mü sık sık emzırıyorsun , 3 saatte bir mi3 saatte bir mi benim bebenin canı sıkıldıkça emmek istiyo![]()
Malesef zaten gece sürekli saat başı uyanıyor gündüz ben uykusunda emziriyorum ama gece hep istiyorGece de mü sık sık emzırıyorsun , 3 saatte bir mi
Memeyi verdiğimde dolu değildi .. emmedigi için dolduÇok hafif sağıp yumuşatsaydın canım benim de göğüsler dolu olunca ucunu tutamıyor sinirleniyor