- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Bizde 19 günlük olduk aynı gün mü doğdu bebişlerimizBu gün 19 günlük olduk bizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde 19 günlük olduk aynı gün mü doğdu bebişlerimizBu gün 19 günlük olduk bizde
Benimde 22 günlük olduBenimki 20 günlük oldu bugün canım seninki kaç günlük
Aynı günmüş demekBizde 19 günlük olduk aynı gün mü doğdu bebişlerimiz ☺
Bende enfeksiyon olmadı ama doğum sonrasında enfeksiyon oluşmasın diye doktorum suprax 400 mg antibiyotik vermişti iki kutuNormal doğum yapan hanımlar enfeksiyon için ne kullanıyorsunuz burda doktora gitme imkanım yok sanırım enfeksiyon kaptım bende eczaneden alayım
Bu gece rüyamda bu bezi deniyodukKizlar böyle bir bez gordum, bebeğin çişinde enfeksiyon olunca gösteriyormuş, huzursuz olunca alıp denenebilir
![]()
Dünyada İlk ve Tek Bebek Bezi - Pine Smart
Bebeklerde idrar yolu enfeksiyonunu tespit eden Dünyada ilk ve tek olan Pine Smart bebek bezlerine web sitemizi ziyaret ederek kolaylıkla sahip olabilirsiniz.www.pinesmart.com.tr
Hap şeklinde tek mi verdi canımBende enfeksiyon olmadı ama doğum sonrasında enfeksiyon oluşmasın diye doktorum suprax 400 mg antibiyotik vermişti iki kutu
Ben Dr a sordum sakın verme karaciğer enzimlerini yükseltir dediKızlar bir çay kaşığı rezene cayi versem bebeğe zararlı mi
Yok canım kullanmıuorum,neden?canim reflu yatagi kullaniyormusun
Ben de takmıyorum çok sıcakvalla ben takmiyorum terler yoksa gece de olsa sicak burasi
Zaten emerken ilk uc ay kalınmıyo galıba,uc aydan sonra mıKizlar dogum kontrolu ile ilgili doktor ile gorusen var mi .igneler varmis 3 ayda bir yapilan bilginiz var mi
Bu duyguyu çok iyi anlıyorumBana lohusa depresyonu ev pis olunca geliyorSuan camlarim berbat silinmesi lazim ev almış başını gidiyor ben yapamadikca çıldırıyorum
![]()
Evet hap şeklinde sabah akşam birer taneHap şeklinde tek mi verdi canım
Kizlar dogum kontrolu ile ilgili doktor ile gorusen var mi .igneler varmis 3 ayda bir yapilan bilginiz var mi
Sabahtan beri perişan olduk yine.diretiyorum vermicem nasıl ağlıyo. Çözümü biliyorum ya sanki kasten aç bırakıuomuşum gibi geliyo.Biberon bende de aynısını yaptı. Artık mama vermiyorum
Kusuyor dedin ya reflu yatagi kullanirsan belki okadar kusmaz midesi asagida kaliyor basi yukarda oluyor o yüzden kusmasini engellemis oluyor yani simdiye kadar benimki kusmadi bundan sonra kusarmi bilmiyorum ben beşiğin icine reflu yatagi aldim onu koydum öyle kullaniyorumYok canım kullanmıuorum,neden?
Ona şüktediyrm 2 gün arka arkaya kızımdan ayrı düştüm deprem kaçırılmaRüyada da bez gormek![]()