Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de perisaniz. Reflu oldu emdigini biraz biraz kustu 2 defa , sonra yine aç ve emmek istiyor haliyle Süt yetmiyorSabahtan beri perişan olduk yine.diretiyorum vermicem nasıl ağlıyo. Çözümü biliyorum ya sanki kasten aç bırakıuomuşum gibi geliyo.
Canım acıkcası hamıleyken almayı dusunmustum, sonra reflu olursa alıruz demıstık, sebebınu bılemedıgımden suan , bi aydınlanma yasadım ama bu ıhtumalı dusunmemıstım, dr kontrolumuz var bu hafta , alırım ondansa tabıkıKusuyor dedin ya reflu yatagi kullanirsan belki okadar kusmaz midesi asagida kaliyor basi yukarda oluyor o yüzden kusmasini engellemis oluyor yani simdiye kadar benimki kusmadi bundan sonra kusarmi bilmiyorum ben beşiğin icine reflu yatagi aldim onu koydum öyle kullaniyorum
Gece ve gündüz uyumayanlar var burdaGunduzleri benim kızım uyumuyor geceleri uyuyor tam tersi olmasi.lazim degilmi gunduz hic bir is yapamiuorum o yuzden
Benim bebekte dünden beridir avuç avuç içtiğini kusuyor evime geldim çok huzursuz ne gece ne gündüz uyuyor bende yerimden kıbırdayamıyorum yalnız bakmak ne kadar zormuş ya bugün çok huzursuzBiz de perisaniz. Reflu oldu emdigini biraz biraz kustu 2 defa , sonra yine aç ve emmek istiyor haliyle Süt yetmiyormama vermek istemiyorum boş meme ağzında aç aç uyutmaya çalışıyorum bakalım . Sabahtan beri beni kitledigi için doğru düzgün bişey de yiyemedim ki süt olsun ...
Malesef aynısı doğum yapar gibi bacaklarını çekiyor kızarıyor ikiniyor yapsa bile rahatlamiyiGece ve gündüz uyumayanlar var burdakızlar sizin bebeklerde sürekli ıkınıyomu uykuda bile .bugün perişanız 3 kez kaka yaptık hala rahatalamadı geceden beri ıkınma sesi arkası ağlama krizi . Uykusuzluktan sütüm azaldı
Benim de aynı yaGece ve gündüz uyumayanlar var burdakızlar sizin bebeklerde sürekli ıkınıyomu uykuda bile .bugün perişanız 3 kez kaka yaptık hala rahatalamadı geceden beri ıkınma sesi arkası ağlama krizi . Uykusuzluktan sütüm azaldı
Bittim uykusuzlıktan hayır yoruluyordalıyor sonra yine ayılıyor kısır döngü resmenGece ve gündüz uyumayanlar var burdakızlar sizin bebeklerde sürekli ıkınıyomu uykuda bile .bugün perişanız 3 kez kaka yaptık hala rahatalamadı geceden beri ıkınma sesi arkası ağlama krizi . Uykusuzluktan sütüm azaldı
Ikınma bizdede var sanki hep uykudan uyanır gibi esneyip ıkınıp kıpkırmızı oluyoGece ve gündüz uyumayanlar var burdakızlar sizin bebeklerde sürekli ıkınıyomu uykuda bile .bugün perişanız 3 kez kaka yaptık hala rahatalamadı geceden beri ıkınma sesi arkası ağlama krizi . Uykusuzluktan sütüm azaldı
Ben cok memnun kaldım belki iyi gelir kusmalari azalir canimCanım acıkcası hamıleyken almayı dusunmustum, sonra reflu olursa alıruz demıstık, sebebınu bılemedıgımden suan , bi aydınlanma yasadım ama bu ıhtumalı dusunmemıstım, dr kontrolumuz var bu hafta , alırım ondansa tabıkı![]()
bize daha demir ilaci vermedi biz d vitamini kullanıyoruz sadeceHanımlar sağlık ocağının verdiği damlayı kullanıyor musunuz bebek için demir ilacı
Yok ikinmiyor bizimkisi ama uyumamak icin direniyor sankiGece ve gündüz uyumayanlar var burdakızlar sizin bebeklerde sürekli ıkınıyomu uykuda bile .bugün perişanız 3 kez kaka yaptık hala rahatalamadı geceden beri ıkınma sesi arkası ağlama krizi . Uykusuzluktan sütüm azaldı
bizde gorduk tvde reklami vardi kullanan varmi merak ettimBu gece rüyamda bu bezi deniyoduk![]()
Ha evet d vitamini işte bebek bende artık akıl bırakmamış kibize daha demir ilaci vermedi biz d vitamini kullanıyoruz sadece
ozaman da terliyorlar sırtı falan terliyo hep valla nasıl giydirecegimi şaşırdimYeni doğan bebekler daha çabuk üşütür fazla üstünü açmayın hanımlar biz büyükler bile üstü açık yatarken üşütüyoruz onun için yatırırken bari üstünü örtün güzelce bebeklerin
evet canim ben kullaniyorum günde 3 damla kullaniyoruzHa evet d vitamini işte bebek bende artık akıl bırakmamış ki![]()
Bence kendin ic senden gecer zaten bebiseKızlar bir çay kaşığı rezene cayi versem bebeğe zararlı mi
Kabızlık falan yapmıyor mu pekievet canim ben kullaniyorum günde 3 damla kullaniyoruz![]()