- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Benim de 5 kilom kaldi ve gobegim aslinda cok yok sadece bos bi sarkik deri varKızlar gobek için spor yapmayabaşlanır mı acaba artık, 43 gunluk olduk, kilolarıma takmaya basladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 5 kilom kaldi ve gobegim aslinda cok yok sadece bos bi sarkik deri varKızlar gobek için spor yapmayabaşlanır mı acaba artık, 43 gunluk olduk, kilolarıma takmaya basladım
Erkek mi bebeğin canımKalça ultrasonu çekılen vat mı? Bizim solbobrekte biraz genişleme varmış ,bilgisi olan var mı ,obemli bişeymi
Benim ilk oğlanda da vardı erkek bebeklerde normal demişti doktorErkek mi bebeğin canım
Hangi marka emzik? Bizimki emzik alıyor sinirleniyor söyleniyor atıyor ağlıyor tutmuyor yaniBen bu işi emzikle çözdüm
İnşallah ya insan çok üzülüyor. Ben acı elma yağı kullanıyorum bi kaç gecedir yaptırmadan önce masaj yapıyorum sanki iyi geliyor dene istersenah o ciglikla uyanmalardarisi bwsimiza
Benimki de 5 e kadar uyumuyordu artık tansiyonum düşüp başın dönüyordu seni iyi anlıyorum gaz olayı çok kötüymüş inşallah tez zamanda düzelirAyy icime su serptin canim insaAllah o gunler de gelir. Sanki bir tek benim oglum boyleymis gibi geliyor bana. Kimse bu kadar uykusuzluga dayanamaz diyorum. 2 gundur ozellikle gece 4 e kadar uyumuyor belki de ondan sabrim tukendi gibi. Sikayet edince de cok kotu anneymisim gibi hissediyorum. Rabbim bagislasin bebeklerimizi bizlere
İnşallahMaşallah darısı başımıza![]()
ama halen baticon surulur mu benimde terliyor karnim 32 gun oldu sursem mi baticonCnm ben bacikon sürdüğümden beri rahatladım çok terliyo karnım benim
bizimde akinda var canimbizimde 33 gunluk hala var goz cevresinde akinda
Aventin ultraair emzikleri var baya hafifler, yormuyor ve düşmüyor. Onu sevdiHangi marka emzik? Bizimki emzik alıyor sinirleniyor söyleniyor atıyor ağlıyor tutmuyor yani![]()
10 hafta oluyor canımKızlar başınızdan geçmiştir diye sormak istedim. devlet memuru olanlara bir sorum olacak. Ögretmen oldugum için ve yaz dönemine denk geldiği için doğum iznim 32. Hafta başladı. Normalde doğumdan sonra 8 hafta izin var. Ama ya erken doğum olursa. Mesela 40. Hafta degilde 38. Hafta doğum olursa nasıl oluyor? Doğumdan sonra yine 8hafta izin mi oluyor ? Yoksa 8+2=10 hafta izinmi oluyor ?
Kız canımErkek mi bebeğin canım
Aynısını yaşıyoruz ama zaten ne kadar ugrassamda gazi çıkmıyor kendi çıkarırsa cikariyotKızlar bebeğim emdikten sonra uyuyo uyuyunca gazını çıkarmıyor dakikalarca uğraşıyorum gazı çokarırsa bu sefer uyanıp emmeye devam etmek istiyor kısır döngüye giriyoruz mecbur çıkarmadan yatırıyorum bu sefer ıkınıp duruyor![]()
Ben bir emmede bi gogsu 2 saatt sonraki diğer emmede aynı memeyı ,sonraki emmede diğer memeyi,4.emme de de ıkıncı memeyi verıyorum,yanlısmı yapıorum, anca doluyo sanki 4 saatte flnBenim bebe Bi göğsü tek emip yatıyor ne kadar yapsam da diğerini tutmuyor uyuyor göğsümde doymuyordur tek göğüsle büyük ihtimalle ama ne yapmam lazım sonradan sağıp mı versem yoksa Bi saat sonra kalkıyor diğerini veriyorm öyle mi devam etsem Doymadığı için de çok sık uyanıyor
Valla bende hiç bilmiyorum iki kere vermek lazım aynı ğöğsü aslında tam boşaltamıyor ilk emerken çünkü benim göğüsler zaten orantısız yamuk yumuk büyüdü sağ göğüs aldı başını gidiyorBen bir emmede bi gogsu 2 saatt sonraki diğer emmede aynı memeyı ,sonraki emmede diğer memeyi,4.emme de de ıkıncı memeyi verıyorum,yanlısmı yapıorum, anca doluyo sanki 4 saatte fln