- 31 Temmuz 2020
- 85
- 81
- 8
- 42
britax römer kullanıyorum ben, oto koltuğu olarak da kullandığım için güvenlik açısından başarılı bir markaKizlar merhaba ben bebek arabası almamistim. Yegenimden kalan vardı ama o da çok güvenlikli gelmiyor bana. Yeni almam lazım onerebileceginiz bir marka model var mı? Kullanıp memnun kalanlar yardım edebilirler mi?

Kuzu canı isterse kırk yılda bir 2-3 dk emiyor istemezse hiç .. ama genel beslenme şeklimiz artık sağarak verme şeklinde
 Kuzu canı isterse kırk yılda bir 2-3 dk emiyor istemezse hiç .. ama genel beslenme şeklimiz artık sağarak verme şeklinde  Yumurtada dokunuyor zaten o doğduğundan beri çok yiyemiyordum şimdi tamamen kestik. Sabah kahvaltıda meyve yiyorum domates salatası yapıyorum çorba içiyorum(terbiye etmeden) Kemik suyuna patates haşlıyorum havuç haşlıyorum. Sebze yemeklerini yiyorum. Balık yiyorum. Patates salatası yapıyorum gelip gidip çerez gibi onu yiyorum. Yani bulunuyo mutlaka bişeyler.
 Yumurtada dokunuyor zaten o doğduğundan beri çok yiyemiyordum şimdi tamamen kestik. Sabah kahvaltıda meyve yiyorum domates salatası yapıyorum çorba içiyorum(terbiye etmeden) Kemik suyuna patates haşlıyorum havuç haşlıyorum. Sebze yemeklerini yiyorum. Balık yiyorum. Patates salatası yapıyorum gelip gidip çerez gibi onu yiyorum. Yani bulunuyo mutlaka bişeyler. 

insallah gecer ama bende bi an ayni şeyleri düşünmüştüm, ya sut icmezse neyle beslenicek diye neyseki geciyor cok sukur ama yinede eskisi kadar cok yemiyor yine biraz azalma var, 5 olcekten 4 e düştük.
 insallah gecer ama bende bi an ayni şeyleri düşünmüştüm, ya sut icmezse neyle beslenicek diye neyseki geciyor cok sukur ama yinede eskisi kadar cok yemiyor yine biraz azalma var, 5 olcekten 4 e düştük.