- 11 Ocak 2019
- 1.179
- 1.250
- 133
HoşgeldinMerhabalar,
Ben de Haziran annesiyim. Arada yazdıklarınızı okuyordum fırsat buldukça. Ben de yazmak istedim :) Kızım 3 ay 17 günlük. Bu aralar sürekli çığlık atıyor. Sizlerde de var mı bu durum yoksa bizimkinin huyu mu böyle acaba? Arastirdigim kadarıyla bu ay çığlık atmalar başlıyormuş ama bizimki biraz fazla cigirtkan gibi. Bı de numaradan ağlamalar da yapıyor. Her duruma karşı farklı sesler geliştirdi :)
 aynı canım aynı. Kendi seslerini duydukça daha çok bağırıyolar.
 aynı canım aynı. Kendi seslerini duydukça daha çok bağırıyolar. 

dediğin gibi egzersiz yaptırmaya çalışayım ben öyle öyle öğrenir belki
 dediğin gibi egzersiz yaptırmaya çalışayım ben öyle öyle öğrenir belki 

Durup durup bağırıyor ya da numaradan ağlıyor sırf kucak için
 Durup durup bağırıyor ya da numaradan ağlıyor sırf kucak için  mama reddeden bebekler nasil zamanla mi istemiyor yoksa boyle birden mi? Canim cok sıkkın ya
 mama reddeden bebekler nasil zamanla mi istemiyor yoksa boyle birden mi? Canim cok sıkkın ya

bizimki hep hırslı maşallah evet hava yutuyor iyice gaz oluyor emdiğinide kusuyor çekince ağlıyor ne yapacağımı şaştım uyurken nispeten daha iyi.. tazyik kısmını bilemiyorum hiç her zaman göğsüm sert değilki yumuşakkende veriyorum aynısını yapıyor ne zaman geçti acaba?
 bizimki hep hırslı maşallah evet hava yutuyor iyice gaz oluyor emdiğinide kusuyor çekince ağlıyor ne yapacağımı şaştım uyurken nispeten daha iyi.. tazyik kısmını bilemiyorum hiç her zaman göğsüm sert değilki yumuşakkende veriyorum aynısını yapıyor ne zaman geçti acaba? Sukur baya azaldi bu hafta. Memeyi cekip birakma olayimiz yine nuksetti malesef. Yine ayakta emziriyorum belim sirtim cok agriyor. Yorgunum gercekten
Sukur baya azaldi bu hafta. Memeyi cekip birakma olayimiz yine nuksetti malesef. Yine ayakta emziriyorum belim sirtim cok agriyor. Yorgunum gercekten