- 31 Temmuz 2020
- 85
- 81
- 8
- 42
Yulaf, havuç, dereotu, papatya ve rezene benim fayda gördüklerim, hepsini düzenli tüketiyorum.Oglum cok sık emiyor sagarsam biberondan vermek zorunda kaliyorum bu defa meme reddi yasiyoruz. Gerci dun biberon reddi de yasadik . Ayy valla cozemiyorum ben bebek bakimini. Her seyi zor bi sevmesi kolayMochi alacaktim dogmadan ama elektrikli alinca kaldi oyle. @pamukseker11❤ in tavsiyesiyle hosaf yapip iciyorum biraz daha artti sukur.

Yetistiremiyorum ya. Suyumu falan eksik etmiyorum duzenli 3 ogun yemek de yerim ama dengeli beslenmek cok onemli ve 500 kalori daha fazla yememiz gerekiyormus. Salata bile yapmaya useniyorum sut nasil artsin dimi ama
 Yetistiremiyorum ya. Suyumu falan eksik etmiyorum duzenli 3 ogun yemek de yerim ama dengeli beslenmek cok onemli ve 500 kalori daha fazla yememiz gerekiyormus. Salata bile yapmaya useniyorum sut nasil artsin dimi ama ama artık uğraşmayı da bıraktım, salata yapmıyorum mesela, göbek marulu dörde bölüyorum, havucu bütün yiyorum, dereotunu doğramıyorum, rezene ve papatyayı aldım ama demlemeye vakit olmuyor çoğu zaman poşet çay olarak içiyorum, yulafı geceden sütle karıştırıyorum sabah yiyorum
 ama artık uğraşmayı da bıraktım, salata yapmıyorum mesela, göbek marulu dörde bölüyorum, havucu bütün yiyorum, dereotunu doğramıyorum, rezene ve papatyayı aldım ama demlemeye vakit olmuyor çoğu zaman poşet çay olarak içiyorum, yulafı geceden sütle karıştırıyorum sabah yiyorum