- 2 Mart 2013
- 447
- 403
- 123
benim hastane değil cnm Natal klinikte Faruk Dinçşahin e gidiyorum, carrefourun üst tarafında ebebek üstüpembe mavi jimer pahalı genelde.
Doktorum Jinemedde Murat Erdemir canım.
Sen hangi hastaneye gidiyorsun
Canım eğer isimli özel siparişli bisiler düsünüyorsan gelmesi 1ayi buldu benim hastane cikisi uyku seti vs yaptirdim onun disinda giyim icin sorun olmaz agirlasirsanda netten alirsin gelir 2-3 gün icinde geliyor zatenKızlar merhaba herkese hayırlı günler olsun. bu gece saat 5 buçuk gibi uyandım nasıl açım böyle midem kazınıyor açlıktanböyle bişey yaşayan oldu mu? Bir şey yememek için suyla kendimi kandırıp geri uyudum ama değişik geldi
Bir de ben ev taşıyacağım için taşınana kadar bebek alışverişi yapmıyordum kızlar ama kiracımız bizi o kadar mağdur etti ki çıkcam demesine rağmen iki ay sarkıttı hala çıkmadı. O yüzden taşınmamız Eylül ayını bulacak gibi duruyor. ☹O zaman da bebişlerin gelmesine 2-2,5 ay kalmış olacak. Alışveriş işini o zamana bırakmak mantıklı mı sizce yoksa taşınma falan önemsemeyip almaya başlıyım mı şimdiden ne dersiniz?
Canim öyle abartılacak birşey değil, normalde de hafif şekerli birşeydir yiyip iciyirsan hiçsıkıntı olmaz.
Hiç korkutmasın canım ben asistanının dediği gibi yapmıştım doktordan önce gidip şeker yüklemesini yaptırdım içecek aromalı gazoz gibi birşeydi eczaneden almıştık ve benim çok hoşuma gitmişti 1kere içiyoruz sonrasında da 1saatin dolmasını bekliyoruz 11 gibi de muayene olmuştum o saate şeker sonuçları da çıkmıştı halsizlik hissetmedim hiç
Canım benimde öyle oldu yüklemeden sonra muayene oldum hiç etkilemedi beni. İşimiz bitti eve geldim o zaman artık acıkmaktan tansiyonum düştü.
50gr lık bi içecek içtim. Yüksek çıkmayınca devam etmedi. Bazılarına artırarak içecek veriliyormuş ama genelde 50 gr oluyor
Anladım kızlar sağolun. Yüklemeden sonra bende muayenemi olup kan sonucumu beklerim o zaman .bayılan falan oluyormuş korktum açıkçası neyse son testimizMerhaba canım ben de bayram dönüşü yaptırıcam şeker yüklemesi. Doktorum 9.30a randevu verdi ama ben o saate kadar çok acıkırım diye daha erken gitmek istedim olur dedi 8 buçuk gibi gidip şeker yüklememi yaptırıcam sonra bi saat beklemem gerekiyor zaten. Ben çok aç kalınca midem bulanıyor böyle olunca aç da kalmıycağım için bir şey olmaz diye düşünüyorum.Şeker yüklemesi için gazoz gibi bişey veriyolar gördüm geçen muayeneme gittiğimde. Aç karna kola içmek gibi düşün canım çok ekstra korkulacak bir durum değil bence
Bende 2 gece önce oldu hatta ilk kez sosyal medya ya foto attımKızlar merhaba herkese hayırlı günler olsun. bu gece saat 5 buçuk gibi uyandım nasıl açım böyle midem kazınıyor açlıktanböyle bişey yaşayan oldu mu? Bir şey yememek için suyla kendimi kandırıp geri uyudum ama değişik geldi
Bir de ben ev taşıyacağım için taşınana kadar bebek alışverişi yapmıyordum kızlar ama kiracımız bizi o kadar mağdur etti ki çıkcam demesine rağmen iki ay sarkıttı hala çıkmadı. O yüzden taşınmamız Eylül ayını bulacak gibi duruyor. ☹O zaman da bebişlerin gelmesine 2-2,5 ay kalmış olacak. Alışveriş işini o zamana bırakmak mantıklı mı sizce yoksa taşınma falan önemsemeyip almaya başlıyım mı şimdiden ne dersiniz?
ben kensim özel muayenehanesinden randevu alıp direk gittim. samsundayım benbana da doktorum randevu verdi. 5 ağustosta yapılacakmış. ama 15 dk falan sürüyor dedi. bu dediğin perinatologa nasıl gidiliyor?
Biliyorum canım orayı o zaman senin doğumda anlaşacağın bir hastanede olcak demi? Orda doğum yok galibabenim hastane değil cnm Natal klinikte Faruk Dinçşahin e gidiyorum, carrefourun üst tarafında ebebek üstü
aynen canım doğru detaya girmedik bir çok hastahane ile çalışıyoruz seçim sizin dedi,Biliyorum canım orayı o zaman senin doğumda anlaşacağın bir hastanede olcak demi? Orda doğum yok galiba
Aynen ne zaman gitsek hemen yüzünü kapatiyor iki eliyleGözün aydın canım hep nazlı bizim grubun bebişleri yüzünü göstermiyor hiç
Magnezyuma başladım inşallah iyi gelir çatı da genişliyormuş artık ağrı olur diyor doktor daBen ilk hamileliğimde topallıyordum resmen kalçadan topuğa siyatik demişti. şimdi yine başladı... Magnezyum tablet iyi gelmişti. Günde 1 maden suyu, 1 muz tüketebilirsin ilaç kullanmak istemiyorsan.
Canım eğer isimli özel siparişli bisiler düsünüyorsan gelmesi 1ayi buldu benim hastane cikisi uyku seti vs yaptirdim onun disinda giyim icin sorun olmaz agirlasirsanda netten alirsin gelir 2-3 gün icinde geliyor zaten
Bende 2 gece önce oldu hatta ilk kez sosyal medya ya foto attımYatamadım açlıktan 1 bardak süt ve yanına bir tane kayısı kurusu yedim rahatladım ☺Sonra uyumuşum.Yedikten sonra bebeğim tekmelemeye başladı videoya bile aldim. Su doyurmaz ki canım öyle durumda süt veya az yoğurt biseyler atıştır.
Kıyafet bence ufaktan almaya başla zaten çok yer kaplamaz aldiklarin çoğu kutularında zaten.Tasinma bebek alışverişi beşiği yıkaması ütülemesi vakit kısıtlı olunca yorar seni agirlasmayada basliycaksin
Valla internetten gördüğünüz doğum ücretlerine inanmayın derim. Bende çok araştırdım öyle 7-8 web sitesinde benim hastanem için 8.500-15.000₺ arası fiyat veriyorlardı bende rahattım sonra hastaneyi bir aradım 20.000-30.000₺ arası rakam verdiler şok oldum kaldım.hangi hastane öyle 10 bin olan?
ben de hayat hastanesine muayene oluyorum indirimle birlikte 135 tl oluyo muayene ücreti. doğum fiyatlarını henüz sormadım ama internette gördüğüm 4000 civarı.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kullanın inşallah biz çok kararsız kaldık bizde de araba yok fiyatlar da biraz pahalı ikinci el olarak hangi siteden aldınızBiz bunu aldık Joolz diye bir marka. Ikinci elini bulduk aldık yurtdisindan. Temizdi baya. Eşim secti daha çok. Arka tekerlekleri büyük olmasına dikkat etti, alışveriş çantası aşağıda, bir de kendi çantası var içinde sogutuculu süt sahip koyabiliyorsun. Bir de yatak gibi sistemi var üstte. İlk zamanlar öyle tam yatar pozisyonda dışarı çıkarırız dedi. Kumaşı vs kaliteli. Bizim arabamız yok ve kaldırımlar çok geniş. Bol bol yürürüz alışverişe de gittiğimizde aşağıdaki sepeti ise yarar diye dusunduk. Eki Görüntüle 2669157
Eveet o benim resmen yutkunma hissi ile ne yesem diye dolandım mutfakta iki tane Burçak büskivi yedim ardına su içtim öyle yattık yenidenKızlar merhaba herkese hayırlı günler olsun. bu gece saat 5 buçuk gibi uyandım nasıl açım böyle midem kazınıyor açlıktanböyle bişey yaşayan oldu mu? Bir şey yememek için suyla kendimi kandırıp geri uyudum ama değişik geldi
Biz bunu aldık Joolz diye bir marka. Ikinci elini bulduk aldık yurtdisindan. Temizdi baya. Eşim secti daha çok. Arka tekerlekleri büyük olmasına dikkat etti, alışveriş çantası aşağıda, bir de kendi çantası var içinde sogutuculu süt sahip koyabiliyorsun. Bir de yatak gibi sistemi var üstte. İlk zamanlar öyle tam yatar pozisyonda dışarı çıkarırız dedi. Kumaşı vs kaliteli. Bizim arabamız yok ve kaldırımlar çok geniş. Bol bol yürürüz alışverişe de gittiğimizde aşağıdaki sepeti ise yarar diye dusunduk. Eki Görüntüle 2669157
valla ortada bu illet varken nefes darlığını hiç yabana atmazdım ben olsam, hamilelikte yorulma vs oluyor (kan düşerse özellikle) ama nefes darlığı ne yaşadım ne de duydum, bence doktorunuza danışın.Kizlar sizdede nefes darligi oluyo mu ? Benim bi kac gundur ozellikle gunduzleri cok n3fes darligi yasiyorum is yaparken yarim saatt3 bir oturmak zorunda kaliyorum .
Bence nefes nefese kalmaktan bahsetmiş gbime geldi... İnsan yorulunca nefesi daralır yavalla ortada bu illet varken nefes darlığını hiç yabana atmazdım ben olsam, hamilelikte yorulma vs oluyor (kan düşerse özellikle) ama nefes darlığı ne yaşadım ne de duydum, bence doktorunuza danışın.
Sekwrli seyleri seviyosan icebilirsin canim ben sevmedigim bide ac karni a olunca zorladi beni 8 de gittim tahlileri verdim 3saat geciyo zaten muanede olursunMerhaba arkadaşlar bugün şeker testi için randevumu aldim doktorum haftaya izinden dönüyormuş çarşambaya bende yoğun olur diye ondan sonraki haftaya aldım. Şeker testi ve muayene ikisini bi arada yaptırabilir miyim. Asistanı erken gelirsiniz 8 gibi hemen şeker yüklemesi yapılır dedi de sonrasında muayene olucak halim olur mu istifar ederim diye çok korkuyorum. Nedense çok gözümü korkuttu bu testiçecekten 1 kere içiyoruz değil mi
Biz dublin'de yasiyoruz ordan aldik. Facebook marketplace sayfası var oraya ilan koymuşlardı. Sıfırı 800 Euro gibi bir fiyatken ikinci eli 150 Euro'ya geldi. Arada çok fark var. Mamas Papas marka alanda cok var orda. Türkiye'de kuzenim Joie litetrax travel system aldi o da cok memnun kaldı.Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kullanın inşallah biz çok kararsız kaldık bizde de araba yok fiyatlar da biraz pahalı ikinci el olarak hangi siteden aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?