2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım eğer isimli özel siparişli bisiler düsünüyorsan gelmesi 1ayi buldu benim hastane cikisi uyku seti vs yaptirdim onun disinda giyim icin sorun olmaz agirlasirsanda netten alirsin gelir 2-3 gün icinde geliyor zaten

Canim öyle abartılacak birşey değil, normalde de hafif şekerli birşeydir yiyip iciyirsan hiçsıkıntı olmaz.
Anladım kızlar sağolun. Yüklemeden sonra bende muayenemi olup kan sonucumu beklerim o zaman .bayılan falan oluyormuş korktum açıkçası neyse son testimiz

Bende 2 gece önce oldu hatta ilk kez sosyal medya ya foto attım Yatamadım açlıktan 1 bardak süt ve yanına bir tane kayısı kurusu yedim rahatladım ☺Sonra uyumuşum.Yedikten sonra bebeğim tekmelemeye başladı videoya bile aldim. Su doyurmaz ki canım öyle durumda süt veya az yoğurt biseyler atıştır.
Kıyafet bence ufaktan almaya başla zaten çok yer kaplamaz aldiklarin çoğu kutularında zaten.Tasinma bebek alışverişi beşiği yıkaması ütülemesi vakit kısıtlı olunca yorar seni agirlasmayada basliycaksin

Ben ilk hamileliğimde topallıyordum resmen kalçadan topuğa siyatik demişti. şimdi yine başladı... Magnezyum tablet iyi gelmişti. Günde 1 maden suyu, 1 muz tüketebilirsin ilaç kullanmak istemiyorsan.
Magnezyuma başladım inşallah iyi gelir çatı da genişliyormuş artık ağrı olur diyor doktor da

Canım eğer isimli özel siparişli bisiler düsünüyorsan gelmesi 1ayi buldu benim hastane cikisi uyku seti vs yaptirdim onun disinda giyim icin sorun olmaz agirlasirsanda netten alirsin gelir 2-3 gün icinde geliyor zaten

Evet düşünüyorum aslında canım isimli bişeyler. Mantıklı o zaman en azından onların siparişini artık vermek lazım

Ayyy ben daha sosyal medyaya hiç foto atmadım yaaa nazar değerse diye çekiniyorum hala bu seferlik suyla kandırdım kendimi bakalım bi dahakine salatalık yiyip yatarım kıyafet alınabilir belki evet canım kırılacak bişey değil ama ne kadar çok eşya o kadar çok iş bana çünkü ben topluyorum koliliyorum evdeki eşyaları yine

hangi hastane öyle 10 bin olan?
ben de hayat hastanesine muayene oluyorum indirimle birlikte 135 tl oluyo muayene ücreti. doğum fiyatlarını henüz sormadım ama internette gördüğüm 4000 civarı.
Valla internetten gördüğünüz doğum ücretlerine inanmayın derim. Bende çok araştırdım öyle 7-8 web sitesinde benim hastanem için 8.500-15.000₺ arası fiyat veriyorlardı bende rahattım sonra hastaneyi bir aradım 20.000-30.000₺ arası rakam verdiler şok oldum kaldım.

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kullanın inşallah biz çok kararsız kaldık bizde de araba yok fiyatlar da biraz pahalı ikinci el olarak hangi siteden aldınız

Eveet o benim resmen yutkunma hissi ile ne yesem diye dolandım mutfakta iki tane Burçak büskivi yedim ardına su içtim öyle yattık yeniden akşam uyumadan yine açtım peynirle karpuz yemiştim . Eşimde bu saatacıkmış olamazsın ya diye şaşırıyor

Bence yavaştan çok lazım olan kıyafetlerini al derim el kadar şeyler zaten kırılmaz etmez. Zıbın tulum battaniye gibi şeyleri yani. Bide o zamanlar daha da ağırlaşmış olcaz. Yinede sen bilirsin

Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın

Kizlar sizdede nefes darligi oluyo mu ? Benim bi kac gundur ozellikle gunduzleri cok n3fes darligi yasiyorum is yaparken yarim saatt3 bir oturmak zorunda kaliyorum .

Kizlar sizdede nefes darligi oluyo mu ? Benim bi kac gundur ozellikle gunduzleri cok n3fes darligi yasiyorum is yaparken yarim saatt3 bir oturmak zorunda kaliyorum .
valla ortada bu illet varken nefes darlığını hiç yabana atmazdım ben olsam, hamilelikte yorulma vs oluyor (kan düşerse özellikle) ama nefes darlığı ne yaşadım ne de duydum, bence doktorunuza danışın.

valla ortada bu illet varken nefes darlığını hiç yabana atmazdım ben olsam, hamilelikte yorulma vs oluyor (kan düşerse özellikle) ama nefes darlığı ne yaşadım ne de duydum, bence doktorunuza danışın.
Bence nefes nefese kalmaktan bahsetmiş gbime geldi... İnsan yorulunca nefesi daralır ya
Ya da sırt üstü yatınca bebek kaburga ya baskı yapınca filan akciğerlere baskıdan dolayı nefes daralır gbi olur onu mu kastetti acaba?! K Kelebenkkkk

Sekwrli seyleri seviyosan icebilirsin canim ben sevmedigim bide ac karni a olunca zorladi beni 8 de gittim tahlileri verdim 3saat geciyo zaten muanede olursun

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kullanın inşallah biz çok kararsız kaldık bizde de araba yok fiyatlar da biraz pahalı ikinci el olarak hangi siteden aldınız
Biz dublin'de yasiyoruz ordan aldik. Facebook marketplace sayfası var oraya ilan koymuşlardı. Sıfırı 800 Euro gibi bir fiyatken ikinci eli 150 Euro'ya geldi. Arada çok fark var. Mamas Papas marka alanda cok var orda. Türkiye'de kuzenim Joie litetrax travel system aldi o da cok memnun kaldı.
Bizimk Joolz bebek arabası diyince çıkar neresi satar bilmiyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…