- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Pembe mavi canım. doktorum orda değil ama klinik yakın olduğu için daha çok orda doğum yapıyor. Benim doktorumun muaneyesi 250 TL. Bide Medicana Sormuştum 7500 civarıymış. Bu ara da Bursadaysan detaylı ultrason sonomarda çekildim ben bayağı iyi bi doktordu.hangi hastane öyle 10 bin olan?
ben de hayat hastanesine muayene oluyorum indirimle birlikte 135 tl oluyo muayene ücreti. doğum fiyatlarını henüz sormadım ama internette gördüğüm 4000 civarı.
Gözün aydın canım hep nazlı bizim grubun bebişleri yüzünü göstermiyor hiçSelam kizlar .detaylı USG den girdim bugün herşey normal . Adana'da yaptıracaklar Güzel yalı 250 muanesiz bakıyor . Dışardan takipliyim dedim . 15 dk baktı bebiş yüzünü yine eliyle sakladı tabiki . Biraz gördüm .Dr almış resmini çok cirkin
Esentepe hastanesindeki kadın doğum doktorlarını da deneyebilirsin ben memnunum ilgililer.hayat hastanesinde naile gökçe akagündüz'e gidiyorum.
günaydın iki hastane fiyatını da senden öğrenmiş oldum çok yüksek ya :)Pembe mavi canım. doktorum orda değil ama klinik yakın olduğu için daha çok orda doğum yapıyor. Benim doktorumun muaneyesi 250 TL. Bide Medicana Sormuştum 7500 civarıymış. Bu ara da Bursadaysan detaylı ultrason sonomarda çekildim ben bayağı iyi bi doktordu.
Hayat hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz 2 hafta önce kuzenim sezeryan doğum yaptı doruk hastanesinde 3750 tl dihangi hastane öyle 10 bin olan?
ben de hayat hastanesine muayene oluyorum indirimle birlikte 135 tl oluyo muayene ücreti. doğum fiyatlarını henüz sormadım ama internette gördüğüm 4000 civarı.
Naile hanım dan memnun değilmişin cnm bende ona gidiyorum detaylı usg hayat hastanesinde girdimhayat hastanesinde naile gökçe akagündüz'e gidiyorum.
Canim öyle abartılacak birşey değil, normalde de hafif şekerli birşeydir yiyip iciyirsan hiçsıkıntı olmaz.Merhaba arkadaşlar bugün şeker testi için randevumu aldim doktorum haftaya izinden dönüyormuş çarşambaya bende yoğun olur diye ondan sonraki haftaya aldım. Şeker testi ve muayene ikisini bi arada yaptırabilir miyim. Asistanı erken gelirsiniz 8 gibi hemen şeker yüklemesi yapılır dedi de sonrasında muayene olucak halim olur mu istifar ederim diye çok korkuyorum. Nedense çok gözümü korkuttu bu testiçecekten 1 kere içiyoruz değil mi
Hiç korkutmasın canım ben asistanının dediği gibi yapmıştım doktordan önce gidip şeker yüklemesini yaptırdım içecek aromalı gazoz gibi birşeydi eczaneden almıştık ve benim çok hoşuma gitmişti 1kere içiyoruz sonrasında da 1saatin dolmasını bekliyoruz 11 gibi de muayene olmuştum o saate şeker sonuçları da çıkmıştı halsizlik hissetmedim hiçMerhaba arkadaşlar bugün şeker testi için randevumu aldim doktorum haftaya izinden dönüyormuş çarşambaya bende yoğun olur diye ondan sonraki haftaya aldım. Şeker testi ve muayene ikisini bi arada yaptırabilir miyim. Asistanı erken gelirsiniz 8 gibi hemen şeker yüklemesi yapılır dedi de sonrasında muayene olucak halim olur mu istifar ederim diye çok korkuyorum. Nedense çok gözümü korkuttu bu testiçecekten 1 kere içiyoruz değil mi
pembe mavi jimer pahalı genelde.günaydın iki hastane fiyatını da senden öğrenmiş oldum çok yüksek ya :)
doktorun kim merak ettim,
Canım benimde öyle oldu yüklemeden sonra muayene oldum hiç etkilemedi beni. İşimiz bitti eve geldim o zaman artık acıkmaktan tansiyonum düştü.Merhaba arkadaşlar bugün şeker testi için randevumu aldim doktorum haftaya izinden dönüyormuş çarşambaya bende yoğun olur diye ondan sonraki haftaya aldım. Şeker testi ve muayene ikisini bi arada yaptırabilir miyim. Asistanı erken gelirsiniz 8 gibi hemen şeker yüklemesi yapılır dedi de sonrasında muayene olucak halim olur mu istifar ederim diye çok korkuyorum. Nedense çok gözümü korkuttu bu testiçecekten 1 kere içiyoruz değil mi
aşının günü gününe yapılması gerekir, yoksa etkisi olmaz, memleketinde de yaptırtabilirsin.Kızlar tetanoz aşısı ilk doz vuruldum sonra 2. Doz için 1 ay sonraya gün verdiler. Şimdi zamanı geldi de ben onu 2 hafta geç vurulsam memlekete gidince.45 gün geçmiş olacak ilk dozdan sonra. Sıkıntı olur mu bilen var mı?
Merhaba canım ben de bayram dönüşü yaptırıcam şeker yüklemesi. Doktorum 9.30a randevu verdi ama ben o saate kadar çok acıkırım diye daha erken gitmek istedim olur dedi 8 buçuk gibi gidip şeker yüklememi yaptırıcam sonra bi saat beklemem gerekiyor zaten. Ben çok aç kalınca midem bulanıyor böyle olunca aç da kalmıycağım için bir şey olmaz diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar bugün şeker testi için randevumu aldim doktorum haftaya izinden dönüyormuş çarşambaya bende yoğun olur diye ondan sonraki haftaya aldım. Şeker testi ve muayene ikisini bi arada yaptırabilir miyim. Asistanı erken gelirsiniz 8 gibi hemen şeker yüklemesi yapılır dedi de sonrasında muayene olucak halim olur mu istifar ederim diye çok korkuyorum. Nedense çok gözümü korkuttu bu testiçecekten 1 kere içiyoruz değil mi
Ben sabahlari bu sekilde uyaniyorum resmen acliktan bayilicak gibi oluyorum zor kahvalti hazirliyorum. Gecede tok uyurum yani niye boyle anlamiyorumKızlar merhaba herkese hayırlı günler olsun. bu gece saat 5 buçuk gibi uyandım nasıl açım böyle midem kazınıyor açlıktanböyle bişey yaşayan oldu mu? Bir şey yememek için suyla kendimi kandırıp geri uyudum ama değişik geldi
Ben sabahlari bu sekilde uyaniyorum resmen acliktan bayilicak gibi oluyorum zor kahvalti hazirliyorum. Gecede tok uyurum yani niye boyle anlamiyorum
Biz bunu aldık Joolz diye bir marka. Ikinci elini bulduk aldık yurtdisindan. Temizdi baya. Eşim secti daha çok. Arka tekerlekleri büyük olmasına dikkat etti, alışveriş çantası aşağıda, bir de kendi çantası var içinde sogutuculu süt sahip koyabiliyorsun. Bir de yatak gibi sistemi var üstte. İlk zamanlar öyle tam yatar pozisyonda dışarı çıkarırız dedi. Kumaşı vs kaliteli. Bizim arabamız yok ve kaldırımlar çok geniş. Bol bol yürürüz alışverişe de gittiğimizde aşağıdaki sepeti ise yarar diye dusunduk.Merhaba güzel anneler bebek arabası olarak bu ikilinin arasında kaldık siz hangisini Önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?