2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
sert mizaçlı ilkzamanlar bende ayar oluyordum
Ama iste bende iyi diye basladim güveniyorum enazindan
Ama ilkbasta alışmak zor sert çünkü
Ben rahimfilmi vs cekindim ona baştan beri degsitirmedim
O hastanede sehersari var onada giden cok
Herkes memnun

Banada aynisinin 50lik olanini verdiler cok kötü degildi tadi
Aynen ben aşırı şekerli filan sanmıstım ama değilmiş... O zamanlar yani kızımda seker den tiksinmiştim. Ondan çok endişeliydm kusarsam diye ama çok şükür bir sey olmamıstı
Bunda da 7agustos günü yaptıracağm inşaallah

Yaa aynısı bende var böyle sürekli devam etmesin inşallah çok zor şuan ağrılar

Hanımlar süt gaz yapıyor diye içine çörekotu yağı koydum oda damlama şeklinde değildi çok geldi içmiş bulundum şimdi baktım düşük yapma riskini artırır diyor bir kereden bişey olmaz inşallah değil mi bir tatlı kaşığı içmiş oldum

Araştıracam canım ona da bakarım. Benim doktor ısrarla Tolga diyor ama

çok güzeller ne kadara mal ettiniz nasıl yaptınızzz
kasnak 25 tl ve 35 cm iplerde 30 tl tuttu
Kaça mal oldu. Malzemeleri netten mi aldın canım
evet canim netten makromestyle sayfasindan
cok hos olmus kızlarının adları da cok hos. ipeği kzenıme kaptırmasam ben de dusunuyordum :)
Kendim koydum diye demiyorum ama bende cok begeniyorum hemde herkesde yok yaygin olmayan isimler

Hiç birşey olmaz canım merak etme...

bana da doktorum randevu verdi. 5 ağustosta yapılacakmış. ama 15 dk falan sürüyor dedi. bu dediğin perinatologa nasıl gidiliyor?

ya ne güzel bi doktormuş o öyle bi çok yer önermiş. ben şimdi 22+ haftalığım. benim doktorum da 5 ağustosa randevu verdi. ama hiçbi yer önermedi, hiçbi bilgi vermedi. ah keşke şöyle ilgili bi doktor bulabilsem.

hiçbi şey olmaz. ben 3-4.aylarda çok içtim çörekotu yağı. polen alerjisine iyi geliyomuş diye içiyodum. sonra düşük yapabildiğini öğrenince bıraktım içmeyi. ama çok şükür ben de oğluşum da iyiyiz

Bursa’ya göre yine uygunmuş fiyatlar. Bursa’da olursa 10 bin falan olacak doğum. Bu seneki fiyattır o değişmez bence.
Doğumu Tolga beyde mi düşünüyorsun peki
hangi hastane öyle 10 bin olan?
ben de hayat hastanesine muayene oluyorum indirimle birlikte 135 tl oluyo muayene ücreti. doğum fiyatlarını henüz sormadım ama internette gördüğüm 4000 civarı.

Yok canım olmZ hiç okuma onları. Ben de kekik falan herşeyi yiyorum. Sonra bir bakıyorum yediklerimin yüzde 50 için düşük riski diyor. Neler yemedim ki öyle. Abartmadikca her gün her gün birşey olmaz. Kaldı ki sağlam bebegi düşürmek öyle kolay değil dedi bana doktor. Öyle kolay olsaydı istenmeyen gebelikler son bulurdu. Için rahat olsun

Merhaba canım hangi hastane doktora gidiyorsun şu an

Canım açken kan şekerini ölçecekler sonra dr un istemesine bağlı 50 yada 75 gr saf şeker içirip 30. Dk 1. Saat ve 2. Saat sonunda şekerin ne durumda ona bakacaklar
Bazen sadece açken ve 1. Saat sonunda bakıyorlar
Hiç bişey yemeden mi beklicez

Bende aynı haftadayım bende de bacak ağrısı var çok rahatsız ediyor ne kadar masaj yapsak yükseğe kaldırsam iyi gelmedi ama doktor her türlü ağrıya normal dir diyor
Ben ilk hamileliğimde topallıyordum resmen kalçadan topuğa siyatik demişti. şimdi yine başladı... Magnezyum tablet iyi gelmişti. Günde 1 maden suyu, 1 muz tüketebilirsin ilaç kullanmak istemiyorsan.

Saol Teyzoşu bazen bana kafa atıyor benim kız
İçten baya boksör gibiler zaten
anladim cnm of büyük su bardağı ile mi içiyoruz
Yok canım eczaneye gidip alıyorsun, gazoz gibi aromalı bir içecek. Portakallıydı sanırım 300 ml filandı sanırım.
Bende öyle düşünüyorum canım 1ay sonra gidicem kontrole bakıcak tekrar
Ben de kola içip gitmiştim Bilemediğimden Bence senin de yüksek çıkmayacak.

Selam kizlar .detaylı USG den girdim bugün herşey normal . Adana'da yaptıracaklar Güzel yalı 250 muanesiz bakıyor . Dışardan takipliyim dedim . 15 dk baktı bebiş yüzünü yine eliyle sakladı tabiki . Biraz gördüm .Dr almış resmini çok cirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…