2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
aynen canım doğru detaya girmedik bir çok hastahane ile çalışıyoruz seçim sizin dedi,
zaman yaklaşsın nasipse oturup konuşacağız hangi hastane olacak diye
Medicana da ve pembe mavi arkadaşlarım doğum yaptı ikisinden de memnun kaldılar. Doğum için araştırırken yenidoğan yoğun bakımı da olan hastanelere bak canım.

Eki Görüntüle 2669242
ya şunun tatlışlığına bakar mısınız bizimkiler neden yaz bebesi değil
Kuzumm asil sansli olan biziz bebislerimiz tam toparlanip ele avuca gelecek yaz bebesiyken minnos citcitli badylerle yemelik olucaklar yeni dogunca minnaklar süklüm püklüm oluyolaer giydikleride belli olmuyo

Kuzumm asil sansli olan biziz bebislerimiz tam toparlanip ele avuca gelecek yaz bebesiyken minnos citcitli badylerle yemelik olucaklar yeni dogunca minnaklar süklüm püklüm oluyolaer giydikleride belli olmuyo
O da doğru ya gerçi :)) Ay hastane çıkışı beğenemedim de bi o yüzden isyanım

Sekwrli seyleri seviyosan icebilirsin canim ben sevmedigim bide ac karni a olunca zorladi beni 8 de gittim tahlileri verdim 3saat geciyo zaten muanede olursun
Normalde severdim ama hamilelikten tatlıdan hazzetmiyorum. Uzun sürede hast olmak da şu dönemde ayrı sorun .Bakalım nasıl geçecek

Kizlar sizdede nefes darligi oluyo mu ? Benim bi kac gundur ozellikle gunduzleri cok n3fes darligi yasiyorum is yaparken yarim saatt3 bir oturmak zorunda kaliyorum .
Canım nefes darlığı fazla hareket ettiğimde yorulma şeklinde oluyor nefes nefese kalıyorum çünkü benim bebek çok yukarda 3 hamileliğimde de oldu oluyor

[

Benim göbüş aldı basını gitti herkes haftasına göre nekadar büyük diye şok oluyor bende kafaya takıyorm böyle olunca herkesn vucut yapısına göre değişiyor sonucta
Benim de komşular 6 aylık mi hiç 6 aylık gibi degil dediler evvelsi gün bol tunik ve feraceyle hala kimse anlamıyor ama badiyle taytla top gibi duruyor

Benim de komşular 6 aylık mi hiç 6 aylık gibi degil dediler evvelsi gün bol tunik ve feraceyle hala kimse anlamıyor ama badiyle taytla top gibi duruyor
Benim de aynı canim, dar giyinmiyorum normalde de zaten hiç, tişörtü arkadan çekince göbüş belli, normalde çok belli.değil. rabbim sağlıkla kucaklarimiza aldirsin ins

doktorunun orda olmadığı iyiymiş. pembe mavi doktorlar ne yapıp edip sezeryana alıyolarmış. tamam doğal doğum yaparız deyip son anda anneyi korkutup yine sezeryan yapıyolarmış.

Merhaba güzel anneler bebek arabası olarak bu ikilinin arasında kaldık siz hangisini Önerirsiniz

bence ikinci daha şık. çok güzeller de bize bunlar lazım olcak mı hakikaten? yani kış bebeği olunca ne kadar dıları çıkılcak? bebek çok hızlı büyüyor diyolar. bu arabaları da değiştirmek gerekiyomuş bebek büyüyünce.

Hayat hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz 2 hafta önce kuzenim sezeryan doğum yaptı doruk hastanesinde 3750 tl di

Naile Gökçe Akagündüz'e gidiyorum.

Naile hanım dan memnun değilmişin cnm bende ona gidiyorum detaylı usg hayat hastanesinde girdim

ya çok övdüler o yüzden ona gittim ama bence sinerji ve doktorunla bağ kurmak daha önemli. bilmiyorum belki onun da dertli olduğu bi dönemdir, ama hiçbi sorumu soramıyorum. sanki hemen dışarı çıkmam gerekiyomuş gibi hissediyorum. halbuki anlatanlar çok ilgili konuşkan demişlerdi. sormadan söyler her şeyi demişlerdi. belki çok abarttılar.
sen nasıl memnun musun?

eğer eşyaları koyacak bi yerin varsa başla şimdiden.taşınma da kolay değil, her eşyi yerleştirmen falan gerekiyor. en azından alışverişi halletniş olursun.

bu arada o açlık şeysi bana da çok sık oluyo, bebek acıkıp annesini uyandırıyo galiba iştahlı olcak bizimkiler

Kizlar sizdede nefes darligi oluyo mu ? Benim bi kac gundur ozellikle gunduzleri cok n3fes darligi yasiyorum is yaparken yarim saatt3 bir oturmak zorunda kaliyorum .

evet ben de azcık hareket etsem nefesim daralıyo. hele ki eğilmeli bi iş yapayım tamam. nefes nefese kalıyorum.

Bursa çok pahalı.. siz dogum icin hastane ve doktor görüştünüz mü
Görüşmedim henüz tayinim çıkacak gidebiliriz heran ama burda olursam pembe maviye kendi doktorum gidiyor orda düşünüyorum. Biraz pahalı ama doktoruma yakın birde yenidoğan ünitesi var

[

Benim göbüş aldı basını gitti herkes haftasına göre nekadar büyük diye şok oluyor bende kafaya takıyorm böyle olunca herkesn vucut yapısına göre değişiyor sonucta
Canım sen zayıf hamile kalmıştın demi. Zayıf olunca direk göbek çıktığından öle düşünülüyor hiç kafaya takma

Hiç bilmiyorum ordaki doktorları olabilir sonuçta daha fazla para alacak. Benim doktor çoğu hastaneye gidiyorum ama pembe mavi yakın kliniğime birde yenidoğan ünitesi var diye tercih ediyorum dedi

Nefes nefese degilde nefesim daraliyo surekli derin nefes almak zorunda kaliyorum. Son zmanlarda soguk suya abandim belki de ondan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…