Gecen ay bende de oldu canim dikkat etmistim yiyip icmeme 700gr vermistim ama kontrolde bebek kilo almisti suan sekerden dolayi bende diyet yapiyorum ve morelim bozulmasin diye tartilmiyorum ayni endise bende de var carsamba kontrolum var yaklasik 2 hafta diyet yapmis olup gidicem bakalim bebek insallah buyumus olurKızlar son 3 ayda kilo almamanın bebeğe bir etkisi olur mu
Ben de gebelik şekeri çıktı ve diyet yapıyorum
Başladığımdan itibaren 2 kilo verdim ve iki haftadır da aynı kilodayım ben almıyorken bebek alıyordur inşallah
1300 yorumu var şimdi baktım da 3,6 almış. Tek tek okumadım ama diğerleri de uymadı bana. Kimi korse alttan kilotlu onları istemiyorum, kimi çok pahalı ne kadar kullanicami bilmiyorum annem mesela normal doğum yapmış göbek falan kalmamış bir haftadaCanom bunun yorumlarını okudun mu? Bunu çok begenmemis kullananlar...
Ben 45ten 55'e ciktim, 10 kilo almışım tamBen de 53 kg hamile kaldım şimdiye kadar 5.5 kg aldım çok mu aldım acaba yaa siz kaç kilo aldınız
Hamileliğin en başından bu şekilde ilerlemiş olsam belki kafama takmazdım ama son çeyrekte kilo verince acaba besinler bebeğe geçmiyor mu diye sürekli aklıma geliyor ve kontrole gidene kadar da rahat edemicem ondan eminim inşallah bebeğimiz büyümüştür etkilenmemiştir.Gecen ay bende de oldu canim dikkat etmistim yiyip icmeme 700gr vermistim ama kontrolde bebek kilo almisti suan sekerden dolayi bende diyet yapiyorum ve morelim bozulmasin diye tartilmiyorum ayni endise bende de var carsamba kontrolum var yaklasik 2 hafta diyet yapmis olup gidicem bakalim bebek insallah buyumus olur
Anladım canım... Zaten dar olması önemli1300 yorumu var şimdi baktım da 3,6 almış. Tek tek okumadım ama diğerleri de uymadı bana. Kimi korse alttan kilotlu onları istemiyorum, kimi çok pahalı ne kadar kullanicami bilmiyorum annem mesela normal doğum yapmış göbek falan kalmamış bir haftada
Kalıbı dar denmiş ama ben zaten 45 kilo ile hamile kaldım küçük ve ince bedenli biriyim zaten, o yüzden dar olsun bol olmasin dedim
Benim haftaya kontrolum bakalim ogrenicem kisemtse ins buyusunler zamani gelene kadar hersey yolunda gitsinHamileliğin en başından bu şekilde ilerlemiş olsam belki kafama takmazdım ama son çeyrekte kilo verince acaba besinler bebeğe geçmiyor mu diye sürekli aklıma geliyor ve kontrole gidene kadar da rahat edemicem ondan eminim inşallah bebeğimiz büyümüştür etkilenmemiştir.
Evet bnde onlardan alacağım çok arastrdm... Dikiş kısmına gelmeyen ayarlanan...kızlar bu korseleri hemen kullanamayacaksınız yalnız. daha öncede yazdım. bunlar felaket baskı yapıyor alt taraflara. hele çelik çubukları varsa hemen kullanamayabilirsiniz benden söylemesi. ilk etapta cırtcırt medikal korse öneriyor benim doktorum. sezeryanın 2.günü takmaya başladım ben ilkinde.
Medikal korseler de bunun gibi değil mi canımkızlar bu korseleri hemen kullanamayacaksınız yalnız. daha öncede yazdım. bunlar felaket baskı yapıyor alt taraflara. hele çelik çubukları varsa hemen kullanamayabilirsiniz benden söylemesi. ilk etapta cırtcırt medikal korse öneriyor benim doktorum. sezeryanın 2.günü takmaya başladım ben ilkinde.
Eskisi gibi değil canım ,ben dr sordum en güzeli kilo almamaya çalış dedi.bende hiç almadim ama zaten kilolu hamile kaldim.benim de sekerim 140 üst değerle,160 cıktı.haftaya dr a gidicem..Kızlar son 3 ayda kilo almamanın bebeğe bir etkisi olur mu
Başladığımdan itibaren 2 kilo verdim ve iki haftadır da aynı kilodayım ben almıyorken bebek alıyordur inşallah
2.dozu olman lazım canım ben sordum 1 sene koruyuculuğu varmış ama doğumdan sonraki tüm dozları da vurdurursan 15 yıl gerek yok aşıya dediler.Ilk dozda benimde çok agrım ve yan etkileri olmuştu ama 2.de hafif agrım oldu belki seninde daha rahat geçerKızlar tetanoz aşısını oldum 3 hafta oluyor çok ağrı acı da olmadı ama ikinci dozu olmasam ne olur bu korumuyor diyorlar ama kvalide elini kesti tek doz aşı vurmuşlar nasıl oluyor korumuyorsa en son kaç sene önce vuruldun diye niye soruyorlar tek doz sonuçta
Riske atma derim,hemşirem mutlaka vurulmalisin dedi.2 doz vuruldum ben .3 ocakta diğer randevum var.Kızlar tetanoz aşısını oldum 3 hafta oluyor çok ağrı acı da olmadı ama ikinci dozu olmasam ne olur bu korumuyor diyorlar ama kvalide elini kesti tek doz aşı vurmuşlar nasıl oluyor korumuyorsa en son kaç sene önce vuruldun diye niye soruyorlar tek doz sonuçta
Ben 45ten 55'e ciktim, 10 kilo almışım tam. Nerem aldı ben bile anlamadim. Göbeğim çok buyudu. Göğüslerim bir beden büyüdü. Birazda belki az buçuk bacaklar ve kalca. Ben çok zayiftim, bu şekilde bebek taşınmazdi zaten o yüzden vücut toparladı diyorum.
ben hamilelik kıyafetleri aldım direk. belime hiçbişey olmuyor. S beden alıyorum ama hamileler için karın kısmı. Normal kıyafet alacaksam da m ya da L almam gerekiyor. Gogüslerimde büyüdü çünkü. velhasıl kalınlaştım ben az bucukBen de de bir göbek var doğuma az kaldı zannedersin ben de normalde 34 beden giyiyordum şimdi 36’ya zor giriyorum inşallah anormal değildir
Ben almaya başladım yavaş yavas molfix aldım islakmendili de molfixin saf su olanını aldım granül sabun şeklinde deterjanını vs gördükçe alırım bundan sonraHanımlar acaba bebek bakım ürünleri bez falan almak için daha erken mi ?hangi markaları alacaksınız ? Ben kızımda Prima ve Nivea ürünleri kullanmıştım. Şimdi oglum olacak inşallah sleepy bez üni baby bakım ürünlerinden mi alsam diye düşündüm ama siz ne düşünürsünüz merak ettim
Kontrolde belli olur canım ama bence bebegin büyümesi etkilenmez öyle olsa dr diyet vermezdi keşke bende son 3 ay kilo vermek değil en azindan kilo almasam 60 'tan 68 e çıktım 25 haftadaKızlar son 3 ayda kilo almamanın bebeğe bir etkisi olur mu
Bende mi bundan alsam gördüm trendyolda ama bedeni nasıl olur bilemedimBende bunu sipariş verdim inşallah işe yarar beden konusunda tereddütüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?