SBenim doktor aynı düşünüyor canım sağlık ocakları abartıyor galiba gebelik takibinden prim aldıkları için galiba
ağlık bakanlığı zorunlu yapmış bu aşıyı olmak da gerekir bencede normal hayatta tetanoz ama gebelikte benim içime çok sinmedi bebek varlen yabancı bir şey sonuçta binde bir de olsa düşük yaptırma riski de oluyor gebelikten sonra yaparım yine aşıyı belki ama şindilik bir doz yetiversinBenim doktor aynı düşünüyor canım sağlık ocakları abartıyor galiba gebelik takibinden prim aldıkları için galiba
Ben aşıların çok önemli olduğunu düşünü yorum ama aşı karşıtıolmayan hekimler bile gerek yok tek doz da yeter diyor bebeğin içerde aşıya ne tepki verdiğini bilmiyoruz aslında bir ihtimal için tedbiren yapılıyor. Doğunca vs aşılarını yaptıracağım sizde haklısınızinsanı ikilemde bırakıyorlar hekimlergünaydın herkese iyi bayramlar
bana doktorum son kontrolümde tetanozu yaptırıp yaptırmadığımı ısrarla sordu. ben 2.dozu yapılacak dedim tamam dedi.
her doktor farklı konuşuyor. sağlık ocağı da sağlık bakanlığının vermiş olduğu kararlara göre hareket ediyor. eğer çağrılıyorsak bence yapılmalı. ben bu konuda bu şekilde düşünüyorum tabiki herkesin kendi kararıdır. herkesin bir bildiği var aşılar konusunda.
Bende yumuşaklığına bakarak karar vereceğim artıkBen de aynı şeyi aldım. Ama öyle rahatsız edici birşey gibi gelmedi bana. Teller rahatsız edicek bişey olarak gözükmüyor icerde kalmis. Korse yumuşak gibi. Gelsin bir bakin
Ben 3 doktora göründüm hiçbiri tetanoz aşısını sormadı. Hamile kalmadan 1 ay önce, şansa, tek doz kendim aşı olmuştum. Bir daha da hiç olmadım. Tek doz yeterli diye biliyorum ben de ama tabi duruma göre değişebilir.Ben aşıların çok önemli olduğunu düşünü yorum ama aşı karşıtıolmayan hekimler bile gerek yok tek doz da yeter diyor bebeğin içerde aşıya ne tepki verdiğini bilmiyoruz aslında bir ihtimal için tedbiren yapılıyor. Doğunca vs aşılarını yaptıracağım sizde haklısınızinsanı ikilemde bırakıyorlar hekimler
ya işte ikilemde bırakılması çok saçma. ama varsa böyle bir uygulama doktorların hem fikir olmasını istiyoruz tabi. şeker yüklemesi de öyle. insanı arada bırakıyor.Ben aşıların çok önemli olduğunu düşünü yorum ama aşı karşıtıolmayan hekimler bile gerek yok tek doz da yeter diyor bebeğin içerde aşıya ne tepki verdiğini bilmiyoruz aslında bir ihtimal için tedbiren yapılıyor. Doğunca vs aşılarını yaptıracağım sizde haklısınızinsanı ikilemde bırakıyorlar hekimler
Alerji aşısını bende çok araştırmıştım iki tane prof sormuştum o vücutta olması gereken bi savunma sistemini veriyor onu baskılıyor yada. Sizin alerjinizin aktif olması bebeğe aşıdan daha zararlı şüphesiz. Tetanoz biraz daha ağır bir aşı canlı hücre yok fakat yinede alerji aşısıyla pek kıyaslanmaz. Kadın doğumcu gebelerde çok aktif kullandıkları bir şey olmadığı için bilmiyordur kullanma demiştir bence iyi yapmışsınya işte ikilemde bırakılması çok saçma. ama varsa böyle bir uygulama doktorların hem fikir olmasını istiyoruz tabi. şeker yüklemesi de öyle. insanı arada bırakıyor.
ben alerjim için geçen sene temmuzda aşıya başlamıştım. aylık devam etmem gerekiyordu. kadın doğum doktorum vurulma dedi. ama mayıs ve haziranda o kadar rahatsız oldum ki nefes alamıyordum artık. kkb ye gittim doktorum aşı zarar vermiyor dedi.ilaç verseniz dedim hayır dedi. aşıya devam et. çok araştırdım baktım ve kendim buruşmaya karar verdüm. 2 aydır vuruluyorum. şikayetlerim azaldı çok şükür.
Ben olmadim tetanoz da şeker yüklemesi de. Normalde yurt dışında yaşıyorum yazın iki aylığına geldik. Orda hiç talep etmediler söylemediler bile. Burda söyledi doktor kontrole gidince ama doğumu burda olmayacağım o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum. Açlık tokluk şekerini baktiracagim ama yükleme yaptırmak istemiyorum hiç. Tetanoz da bebeğin kordon bağını keserken paslı makas olursa diye dddi doktor her ihtimale karsiya işte ikilemde bırakılması çok saçma. ama varsa böyle bir uygulama doktorların hem fikir olmasını istiyoruz tabi. şeker yüklemesi de öyle. insanı arada bırakıyor.
ben alerjim için geçen sene temmuzda aşıya başlamıştım. aylık devam etmem gerekiyordu. kadın doğum doktorum vurulma dedi. ama mayıs ve haziranda o kadar rahatsız oldum ki nefes alamıyordum artık. kkb ye gittim doktorum aşı zarar vermiyor dedi.ilaç verseniz dedim hayır dedi. aşıya devam et. çok araştırdım baktım ve kendim buruşmaya karar verdüm. 2 aydır vuruluyorum. şikayetlerim azaldı çok şükür.
Ben aldim buna benzer yarım kundak aldım. Pratik hemen kundaklarim bacakları açıkta kalsin diye düşündüm. İlk bebeğim..daha önce kullanmadım.Kızlar bu kundaklardan aldınız mı ya da daha önceden kullananınız var mı ?
Ben 11 kilo aldım anlamıyorum cokmu yiyorum yoo.Ne yesem yarıyorBen de 53 kg hamile kaldım şimdiye kadar 5.5 kg aldım çok mu aldım acaba yaa siz kaç kilo aldınız
Garmastan kullanmıştım kızımda iyi gelmiştiKızlar bir soru dahalansinoh dışında deneyimlediğiniz göğüs ucu kremi var mı markası nedir
Garmastan kullanmıştım canım ben tamamen bitkisel ve bebegin emmesinde sakınca yok demişlerdi tabi şimdi oğlum 7 yaşına geldi hala varmı bu krem bilmem 2. De yara pek olmamıştı bundada olmayacak gibi hareket ediyorum inşallah olmazKızlar bir soru dahalansinoh dışında deneyimlediğiniz göğüs ucu kremi var mı markası nedir
Slm kizinmi geliyor canımo zaman cift tarafli secenek yoktu canim suan var diye biliyorum. ilk zamanlar kisa denk gelmisti icinde icine citcitlanan kalin koruyucu uyku tulumu gibi bi aksesuar vardi onu takip minik bebegimi koyup guvenle geziyordum ici o aksesuar la cok yumusacik guvenli oluyordu. buyudukten sonra o parcayi cikartmistim
incia marka aldim canim ,15 gündür kullanıyorum.yuzde yüz doğal diye aldim.çatlak kremini de bu marka kullanıyorum.Kızlar bir soru dahalansinoh dışında deneyimlediğiniz göğüs ucu kremi var mı markası nedir
ya işte ikilemde bırakılması çok saçma. ama varsa böyle bir uygulama doktorların hem fikir olmasını istiyoruz tabi. şeker yüklemesi de öyle. insanı arada bırakıyor.
ben alerjim için geçen sene temmuzda aşıya başlamıştım. aylık devam etmem gerekiyordu. kadın doğum doktorum vurulma dedi. ama mayıs ve haziranda o kadar rahatsız oldum ki nefes alamıyordum artık. kkb ye gittim doktorum aşı zararvermiyor dedi.ilaç verseniz dedim hayır dedi. aşıya devam et. çok araştırdım baktım ve kendim buruşmaya karar verdüm. 2 aydır vuruluyorum. şikayetlerim azaldı çok şükür
Eart mama aldım ben yorumları cok iyiydiKızlar bir soru dahalansinoh dışında deneyimlediğiniz göğüs ucu kremi var mı markası nedir
Bende 10 kilo aldım cokta yemiyorum aynen akiamları yedıgım için sanırım ama oda az yanı:/ cocukta kılolu degıl normal seyırınde hepsını ben almısım resmenBen 11 kilo aldım anlamıyorum cokmu yiyorum yoo.Ne yesem yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?