2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bu kundaklardan aldınız mı ya da daha önceden kullananınız var mı ?
Ben almadım ve kullanmadım canım ama paylaşan arkadaşlar olmuştu alanlar vardı galiba ben kendim penye battaniye ile kendi kendini uyandırmasın diye hafif kundak yapardım yarim böyle bacaklarını rahat bırakarak bu da o mantıkla üretilmiş birşey kullanışlı olabilir

Bende kararsız kaldim battaniye isimi gorur gibi geliyor benimde

Bana doktorum tekrar yaptırma gerek yok ikinci doza dedi

Ben de 53 kg hamile kaldım şimdiye kadar 5.5 kg aldım çok mu aldım acaba yaa siz kaç kilo aldınız
BenDe 6 kg aldım 23+2 deyim daha ama iştahım cok açıldı ya yemege başlayı

medikal korse için bir resm atabilirmisiniz nasıl birşeymiş

Kızlar bu sabah adet olacakmışım gibi bir agrıyla uyandım çok rahtsızım 24 haftalık gebeyim sizce normal mı bu durum çok rahatsız ediyor beni

Kızlar bu sabah adet olacakmışım gibi bir agrıyla uyandım çok rahtsızım 24 haftalık gebeyim sizce normal mı bu durum çok rahatsız ediyor beni
Arada oluyor kasık ağrısı. Ama öyle adet olacakmış kadar değildi benim. Şu an hiç yok. Önceki haftalarda oluyordu bazı günler. Hafif sizi şeklinde kasıklarımda bazen karnımda. Şiddetli sancı olursa acile bir gorunun. Gerçi her kadının yapısı da ayri. Kimisi kanama yaşıyor ağrı yaşıyor kiminde birşey yok. Siz endişelenmeyin yatın dinlenin bugün, baktınız devam ediyor gidersiniz hastaneye

hayır medikal korseler daha esnek. sıkma derecesini siz ayarlıyorsunuz. çelik telleri bunlar gibi değil. hatta bazısında tel yok.
Ben eczanede bakmıştım bir tane teleri yoktu ve bele sarma şeklindeydi ilk kullanım için onu kullanacağım daha sonra bu telli korseye geçerim diye düşünüyorum

günaydın herkese iyi bayramlar
bana doktorum son kontrolümde tetanozu yaptırıp yaptırmadığımı ısrarla sordu. ben 2.dozu yapılacak dedim tamam dedi.
her doktor farklı konuşuyor. sağlık ocağı da sağlık bakanlığının vermiş olduğu kararlara göre hareket ediyor. eğer çağrılıyorsak bence yapılmalı. ben bu konuda bu şekilde düşünüyorum tabiki herkesin kendi kararıdır. herkesin bir bildiği var aşılar konusunda.

Ben eczanede bakmıştım bir tane teleri yoktu ve bele sarma şeklindeydi ilk kullanım için onu kullanacağım daha sonra bu telli korseye geçerim diye düşünüyorum
işte o teller sebebiyle hareket kısıtlı vücudu çok sıkıyor. özellikle sezeryan sonrası hiç uygun değil. oturduğumuzda aşağıya baskı yapıyor

işte o teller sebebiyle hareket kısıtlı vücudu çok sıkıyor. özellikle sezeryan sonrası hiç uygun değil. oturduğumuzda aşağıya baskı yapıyor
Normal zamanda da telleri rahatsız ediyormuş kargo gelince iade edeceğim sanırım içime sinmedi

Normal zamanda da telleri rahatsız ediyormuş kargo gelince iade edeceğim sanırım içime sinmedi
Ben de aynı şeyi aldım. Ama öyle rahatsız edici birşey gibi gelmedi bana. Teller rahatsız edicek bişey olarak gözükmüyor icerde kalmis. Korse yumuşak gibi. Gelsin bir bakin

Eklentiler

• IMG_20200731_132447.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 53
bunun içinde dikey şekilde çelik çubuk yok ama. benim bahsettiğim bu değil. bu belki kullanılabilir. bir de sert olan dikey çubuklu yamunanın korseleri gibi var ben onları kastettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…