Ben almadım ve kullanmadım canım ama paylaşan arkadaşlar olmuştu alanlar vardı galiba ben kendim penye battaniye ile kendi kendini uyandırmasın diye hafif kundak yapardım yarim böyle bacaklarını rahat bırakarak bu da o mantıkla üretilmiş birşey kullanışlı olabilir
Ben almadım ve kullanmadım canım ama paylaşan arkadaşlar olmuştu alanlar vardı galiba ben kendim penye battaniye ile kendi kendini uyandırmasın diye hafif kundak yapardım yarim böyle bacaklarını rahat bırakarak bu da o mantıkla üretilmiş birşey kullanışlı olabilir
Kızlar tetanoz aşısını oldum 3 hafta oluyor çok ağrı acı da olmadı ama ikinci dozu olmasam ne olur bu korumuyor diyorlar ama kvalide elini kesti tek doz aşı vurmuşlar nasıl oluyor korumuyorsa en son kaç sene önce vuruldun diye niye soruyorlar tek doz sonuçta
kızlar bu korseleri hemen kullanamayacaksınız yalnız. daha öncede yazdım. bunlar felaket baskı yapıyor alt taraflara. hele çelik çubukları varsa hemen kullanamayabilirsiniz benden söylemesi. ilk etapta cırtcırt medikal korse öneriyor benim doktorum. sezeryanın 2.günü takmaya başladım ben ilkinde.
Arada oluyor kasık ağrısı. Ama öyle adet olacakmış kadar değildi benim. Şu an hiç yok. Önceki haftalarda oluyordu bazı günler. Hafif sizi şeklinde kasıklarımda bazen karnımda. Şiddetli sancı olursa acile bir gorunun. Gerçi her kadının yapısı da ayri. Kimisi kanama yaşıyor ağrı yaşıyor kiminde birşey yok. Siz endişelenmeyin yatın dinlenin bugün, baktınız devam ediyor gidersiniz hastaneye
Ben eczanede bakmıştım bir tane teleri yoktu ve bele sarma şeklindeydi ilk kullanım için onu kullanacağım daha sonra bu telli korseye geçerim diye düşünüyorum
günaydın herkese iyi bayramlar
bana doktorum son kontrolümde tetanozu yaptırıp yaptırmadığımı ısrarla sordu. ben 2.dozu yapılacak dedim tamam dedi.
her doktor farklı konuşuyor. sağlık ocağı da sağlık bakanlığının vermiş olduğu kararlara göre hareket ediyor. eğer çağrılıyorsak bence yapılmalı. ben bu konuda bu şekilde düşünüyorum tabiki herkesin kendi kararıdır. herkesin bir bildiği var aşılar konusunda.
Ben eczanede bakmıştım bir tane teleri yoktu ve bele sarma şeklindeydi ilk kullanım için onu kullanacağım daha sonra bu telli korseye geçerim diye düşünüyorum
Ben de aynı şeyi aldım. Ama öyle rahatsız edici birşey gibi gelmedi bana. Teller rahatsız edicek bişey olarak gözükmüyor icerde kalmis. Korse yumuşak gibi. Gelsin bir bakin
bunun içinde dikey şekilde çelik çubuk yok ama. benim bahsettiğim bu değil. bu belki kullanılabilir. bir de sert olan dikey çubuklu yamunanın korseleri gibi var ben onları kastettim.