2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın sevgili anneler mutlu bayramlar biz bu bayram dönemini ve öncesindeki bir kaç günü alışveriş ile geçiriyoruz ilk alışverişlerimiz özellikle hastane çıkışı almak mükemmel bir duygu oldu şimdi bebek arabası seçmeniz lazım ama seçmiyoruz tavsiyeniz var mı? Siz neler aldınız?

Ben hala araştırıyorummm chicco pierre cardin vardı aklımda ama gittiğimde kanz x-go beğendim kulanışı falan rahat geldi bi bak istersen

Eklentiler

• 2CC196A9-6F0D-44C1-908F-DD4C3DD4084C.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 64
Ben Joie literax aldım pusetli set çok güzel bir araba öneririm

A Asdiyorki Papatya1646 ikisine de bakacağım kızlar teşekkür ederim peg perego diye bir marka var, onu aslında çok beğendim çok güzel katlanıyor fln ama yatış pozisyonunda çocuğun ayak kısmı yukarıda oluyor. Aslında sırt üstü yatışta rahat bir pozisyon ama yan yatmak isterse çocuk nasıl olur ki? 23 kiloya kadar taşıma kapasitesi de varmış. Yaklaşık 4-5 yaş ediyor sanırım. O da cazip geldi. Çocuklar arabada yan yatar mı?

Bir de cadillac air var, ona başkanınız oldu mu?

İyi bayramlar herkese ... özel sektörde çalışan arkadaşlara bir sorum olacak ... şimdi ben 4 aydın kısa çalışmadaydım ve kısa çalışma 1 ay daha uzatılmış .. şimdi bu kısa çalışma bizim doğum raporumuzu , paramızı etkileyecek mi ?

Iyi bayramlar arkadaşlar, bebislerin hareketlerini nerelerde hissediyorsunuz? 25 haftaligim bu hafta ins. Göbek deliğinin alt kısımlarında da hissediyoruz, uzandığimda göbek deliğinin biraz üstünde gibi oluyor, otururken de alt kısımda gibi de sanki, sizlere de sorayim dedim

Canım ben gözümle görüyorum epeydir karnımın heryerinde göbek deliğinin baya üstünde kaburgalarımın ordan bazen öyle ayaklarını hareket ettiriyor ki dışardan izliyoruz aşağılardan artık o kadar hissetmiyorum göbeğinin çevresinde elimi koyuyorum elimin altından kayıyor çok güzel bi duygu

Uzanırken benimki de göbek deliği civarında hep canim, üst kısımlarında oluyor hareketleri. Ama alt kısımda da arada hisssetmek normal acaba dedim ?

Kızlar herkese iyi bayramlar
Ben bebişi hala göbek deliği çevresinde veya altında hissediyorum. Bazen baya dışardan gözle görünür halde oluyor hareketleri

Ben memnunum çok güzel geçiyor muayeneler kısmetse bi daki muayene 14 ağustos

benimkinin ayakları aşağıda. o yüzden aşağıda çoğu hareketi. üst taraflarda uzandığımda oluyor.

Ben yatarken sağda,otururken tam göbek üstünde hissediyorum canım.25+5 bende .geceleri çok hareketli.artik kemikleri de geliştiği için tam hissediyoruz...

Ben yatarken sağda,otururken tam göbek üstünde hissediyorum canım.25+5 bende .geceleri çok hareketli.artik kemikleri de geliştiği için tam hissediyoruz...
Aynen benimki de geceleri daha hareketli, gece şöyle bi uzandigimda başlıyor minnoş kipirtilara :)

Benim aldığım araba travel sistem değil baston aslında yenidoğandan itibaren kullanılıyor puset uyumu var katlanışı kolay. Çevremde travel sistem kullananlar hep 1 yaşından sonra letgodan satıp baston araba aldılar o yüzden hiç bakmadım onlara

Ben göbek çevresi ve üstünde hissediyorum. Kafası tam sağ kaburgam altında. Dışardan çok belirgin artık hareketleri. Bide bu ara ev taşıma işi için koliler yapmaya başladım yoruluyorum çok. Ondan mıdır bilmiyorum ama çok hareketli olmaya başladı

Bende joie litetrax aldım canım pusetiyle birlikte. Çok kullanışlı gibi görünüyor kullananlarda memnun. Bunuda bi araştırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…