doktorunun orda olmadığı iyiymiş. pembe mavi doktorlar ne yapıp edip sezeryana alıyolarmış. tamam doğal doğum yaparız deyip son anda anneyi korkutup yine sezeryan yapıyolarmış.
bence ikinci daha şık. çok güzeller de bize bunlar lazım olcak mı hakikaten? yani kış bebeği olunca ne kadar dıları çıkılcak? bebek çok hızlı büyüyor diyolar. bu arabaları da değiştirmek gerekiyomuş bebek büyüyünce.
Naile Gökçe Akagündüz'e gidiyorum.
ya çok övdüler o yüzden ona gittim ama bence sinerji ve doktorunla bağ kurmak daha önemli. bilmiyorum belki onun da dertli olduğu bi dönemdir, ama hiçbi sorumu soramıyorum. sanki hemen dışarı çıkmam gerekiyomuş gibi hissediyorum. halbuki anlatanlar çok ilgili konuşkan demişlerdi. sormadan söyler her şeyi demişlerdi. belki çok abarttılar.
sen nasıl memnun musun?
eğer eşyaları koyacak bi yerin varsa başla şimdiden.taşınma da kolay değil, her eşyi yerleştirmen falan gerekiyor. en azından alışverişi halletniş olursun.
bu arada o açlık şeysi bana da çok sık oluyo, bebek acıkıp annesini uyandırıyo galiba iştahlı olcak bizimkiler
evet ben de azcık hareket etsem nefesim daralıyo. hele ki eğilmeli bi iş yapayım tamam. nefes nefese kalıyorum.