2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet iste o yuzden hazirlk yapip da moralimi bozmak istemiorum. Kendimi yalniz dogurcagima bile hazirladim acikcasi. Kolay seyler hemen yaptirilir yeter ki o zamana duzelsin hersey de keyfimizle herseyi yasayalim.

Iyi aksamlar kizlar bende bugun kontroldeydim seker yuklemesi yaptirdim.75gr ictim ama gozum karardi midem bulandi elimi yuzumu yikadim biraz rahatladim 1 er saat arayla 2 kere bakildi 148 cikti doktorum normal dedi bizde hersey yolunda 26 haftalim ve 890 gr 32 cm olmus bizim minik kizce ultrasonda surekli agzini acip kapatiyodu

Ya virus artiyo ya ben bu isleri askiya aldim resmen cunku yasak esim bile bebegi ultrasonda gormedi almiyolar cunku esenler medipole gidiyorum bakaljm zaman ne gosterir bu arada cok begendim saglikla gelsin minnos
Ben bunlari aile icine yaptirdim normaldede sehir disinda yasadigim icin akrabam yok buralarda gelecek olan o nedenle evde vericem bozulacak bisi degil en kötü biraz gec veririm ama yerine ulasir elbet diyerek yaptirdim

Buffyworkshop canim instagramda

Aynen canım reddediyorum ama çat kapı gelende olmuyor değil gittiğim yerde kimseyi tanımıyorum çok şükür
Çat kapı nedir ya ben anamın evi hariç. Kimseye çat kapı gitmem. Kültürümüz biraz bencil o açıdan. Belki müsait değil, belki yatacak yorgun, belki başka uere gidecek, belki başka biri gelecek çat kapı gitmek çok ayıp bence.

aa neden o saat.
yaklaşımını, güler yüzünü bende cok takdir ediyorum.
siz kaçıncı haftadasınız.
Bayram iznine çıkmıştı sanırım birikmiş hastaları o yüzden öyle olmuştu Ben daha 13. Haftamdayım. Sana ilk yazdığımda kürtaj olmuştum mevlam sonra yine bahşetti bana hamileliği

Kaç çıktı şekeriniz bnmde yüksrk çıktı yükleme yaptırdm da

Evet iste o yuzden hazirlk yapip da moralimi bozmak istemiorum. Kendimi yalniz dogurcagima bile hazirladim acikcasi. Kolay seyler hemen yaptirilir yeter ki o zamana duzelsin hersey de keyfimizle herseyi yasayalim.
Neden yalnız doğurasın ki canım virüs un en yaygın old dönemde bile 1 refakatçi genelde alıyorlar. Tabi covid testi yapılıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…