2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben hediyelik olarak sans bilekligi yaptirdim birde cikolata alirim gelene yeter

Eklentiler

• 20200729_172932.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 97
mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayin.
eger bulent beye gittiyseniz bilirsiniz full yoğun yok gitmediyseniz tavsiyem hala gecerli.
coook sukur bi sorun yaşamadım devam ediyiruz ayni dr.ile.
Hiç önemli değil Evet ona gidiyorum gece 12.30 da muayene oluyorum ama olsun okadar tatlı ki saatin hiç önemi yok

Bugün turşu günü bütün gününü aldı sizler napiyorsunuz

Kesinlikle eylül gelsin

Benimde oluyor normalmiş damara baskı yapıyormuş bebiş artık hep yan yatacaksın dedi doktor

Kızlar bugün doğum eğitimimiz vardı Konyada tam yola çıktık doula yolda aradı gelmeyin bizim halalarımızda corona çıkmış sizide riske atmak istemem diye yani kıl payı gitmedik ama insan bi kötü oluyor aslında bu kadar yakınımıza geldikçe

Ben hediyelik olarak sans bilekligi yaptirdim birde cikolata alirim gelene yeter
Yaa evet bunu bende istiyorum cok guzel olmus canim hangi site bende bi bakayim benim baktigim site pahalıydı sen yaptirmissin masallah bende memlekete gidince diparis verecem direk oraya gelir hem burdan tasimamis olurum
Bugün turşu günü bütün gününü aldı sizler napiyorsunuz
turşuyu cok severim ama kişin emzirecegimiz icin bebişide yakmak istemedigim icin tursu kurmadim sende cok yeme istersen

Iyi akşamlar nasılsınız kizlar ne var ne yok hediyeliklerinizi hazırlıklarınızı okudum insallah korona biter de o hazırlıklar yerini bulur yoksa ne hastaneye ne de eve yeni doğmuş bebegin bulunduğu ortama misafir kabul etmeyi düşünemiyorum ben bende çikolata yaptıracağım eğer hastalığın seyri iyiye giderse baska ikramliklarda yaparım ama ben magnet kokulu taş vs kesinlikle düşünmüyorum çünkü herkes çıkar çıkmaz kaldırıp atıyor bende kimsenin kokulu taşını magnetini saklamadım hep atılıyor lohusa tacı ve terliği diğer çocuklarım da almıştım bunda da bakıyorum netten trendyolda çok güzel modeller var

İyiki aramışlar Bende kurbanda memlekete iyiki gitmemişim akrabaların bazılarında çıkmış birbirlerine temas çok varmış ben çok korkuyorum ya bu ara ev taşıma telaşı gideceğim diye bizi görmek isteyenler çok, eşyaların çıkması boyası temizliği bi çok insanla muhatap oluyoruz.

Yahu görüp ne yapacaklar. Kibarca reddet. Çok görmek isteyen görüntülü arasın. Pandemi zamanı kibarlık olmaz

Valla kızlar iyi cesaret sizde hastane hazirligi yapmakne olcagi belli deil yaptirim elimde kalmasin hevesim kirilmasin diye hic bise yaptirmak istemiyorum. Hastanede tek basimiza dogurmayiz insallah. Virus zamani doguran arkadaslarm hep yalnizdi sezeryanlilari bile bi gun tutup cikarmislar. Yanimda birileri olsun da varsin odam süssüz olsun

Aynen canım bende öyle düşünüyorum hastalık böyle devam ederse en yakınlarımdan dahi ziyaretçi olmayacak hele evime 2 oğlum birde yeni bebek 3 çocuğun olduğu eve hiç kimseyi kabul edemem o yüzden kendim için hazırlanıyorum sadece
Arkadaşım yeni doğum yaptı ve 1 kişi dahi kabul etmedi kibarca belirtti dr un müsadesi yok diye kimsede gelmeye kalkmadı telefondan tebrik ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…