2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Buffyworkshop canim instagramda
Canım paylaşımın için çok teşekkürler , çok beğendim ve ben de yaptırmaya karar verdim Ayrıca su pijamalarımda sipariş verişmişiz önce ... eğer beğenirsem mutlaka söylerim size ..

Eklentiler

• 85540664-AB0A-47B9-AC7F-E4E99AF5C4C2.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 45
  • ED91AD26-18AE-4234-8051-E95CE6878F65.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 51
Günaydın kizlar
Şeker yüklemesi yapılıyor bugün .ve ben o kocaman şişeyi yarım saate zor içtim ne iğrenç bişe glikoz açlık tokluk bakilsaydi sadece keşke
Günaydın canim bende ıctim 1 saat önce bekliyorum 3.5 dk tuttular bana ☺Vucudum bir anda ısındı ateş bastı

Canım paylaşımın için çok teşekkürler , çok beğendim ve ben de yaptırmaya karar verdim Ayrıca su pijamalarımda sipariş verişmişiz önce ... eğer beğenirsem mutlaka söylerim size ..
Kısa kollu üsümez miyiz ki ya ben Ankaradayim gecen sene kasıma bakiyorum kabanları giymisiz gözüm korktu

Günaydın canim bende ıctim 1 saat önce bekliyorum 3.5 dk tuttular bana ☺Vucudum bir anda ısındı ateş bastı
Valla bana şu kadar sürede ic demedi yarım saat olacak iceli çok zor ictim eşime de icirdim bak berbat bu dedim yo gayet güzel diyor karşımda kahvaltı yapıyor bide midem bulanıyor hafiften hatta

Günaydın kizlar
Şeker yüklemesi yapılıyor bugün .ve ben o kocaman şişeyi yarım saate zor içtim ne iğrenç bişe glikoz açlık tokluk bakilsaydi sadece keşke
Bende şuan onu düşünüyorum canım 75 gr glikoz yüklemesi yazmış doktor seninki kaç gram 3 saat boyunca aç kalıyormuşuz galiba o testten sonra

Ücreti ne kadar oldu canım bir de benim doktor kan tahlili ve idrar tahlilide yazmış kağıda acaba şeker testine bağlı olarak mı veriliyor onlarda sen idrar verdin mi Sağlıkla büyüsün prensesin inşallah

Neden yalnız doğurasın ki canım virüs un en yaygın old dönemde bile 1 refakatçi genelde alıyorlar. Tabi covid testi yapılıp.
Sadece es aldilar sonradan refakatci aldilar 1 kisi. Anam kardeşlerim olmadan kocami napiyim ki annem risk grubunda asla hastaneye istemem oyle bi durumda

Kızlar dün doktora gittim 75 gr şeker yüklemesi istedi oğluşum 749 grm 30 cm boyuymuş keyfi yerinde dedi şuan şeker yüklemesini yaptırıp yaptırmamayı düşünüyorum ve canım sıkılıyor yani bilimsel bir şey varsa herkes yaptırmalı ya da yaptırmamalı kimisine açlık tokluk şekeri baksak yeter diyen oluyor kimisi direk yükleme istiyo yani bu tarama testlerinde de böyle istersen yaptır istersen yaptırma muhabbetleri beni sıkmıştı bir tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama siz ne düşünüyorsunuz

Bende şuan onu düşünüyorum canım 75 gr glikoz yüklemesi yazmış doktor seninki kaç gram 3 saat boyunca aç kalıyormuşuz galiba o testten sonra
Benimde 75 Gr di canım içmeden kan alıyorlar içiyorsun bir saat aç kan sonra tekrar bir saat yine kan diye biliyorum . Ama şuan su içmek için neler vermezdim içim yandı

Fiyata ben cok sasirdim acikcasi idrar vermedim sadece seker ictim 3 defada kan fiyatida 44 tl ydi gittigim hastane biraz yuksek fiyatli aslinda ben sok oldum esim bile inanmadi kan ne kadar diye sordi

Fiyata ben cok sasirdim acikcasi idrar vermedim sadece seker ictim 3 defada kan fiyatida 44 tl ydi gittigim hastane biraz yuksek fiyatli aslinda ben sok oldum esim bile inanmadi kan ne kadar diye sordi
Sizinki yine iyimis kuzum bizden 55 TL aldılar

Selam kızlar.Seker yüklemem ve kontrolüm vardı bebeğim 1250 gr 35 cm olmuş.Seker sonucum ac karnına kan değerim 90 yüklemeden sonra 2.kan 158 cıktı ve doktorum 2 gün sonraya tekrar gel 100 gr yükleme yapıcaz dedi biraz moralim bozuldu Perşembe günü sağlık ocağındaki kanda 77 çıkmıştı şimdi 90 karpuz bile yemiyorum kaç gündür. Ben 1 aydır kilo almamışım hatta azcik da zayıflamışım 77.8.
2.yükleme için perşembe günü gelin dediler kusma vs olmasın diye uzun surucekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…