bana normal 4.5 epidural 5.5 dedi suanki fiyatlarmışhastaneyi arasana bilgi verirler.Dasmeer gidiyor live. belki o bilir.
Not alayim canım fiyatı daha uygunmuş pijama takımlarımı alıp en iyisi öyle karar vereyim .Sanki erkek annesi olunca pembe giymek yasakmış gibi geliyor insanlara halbuki ben pembe somon taç terlik renklerini beğeniyorum. Pijamayi da pembe alma diyolar bi krem bi de sanırım lacivert veya bebe mavisi olacağımBu 2 model benim diğer beğendiklerim bende kararsız kalıp düz renge döndüm 3 parca tac kupe terlik 130tl +10tl kargo odedim canim tiaratasarim instada
Askinda kaliplarida degidiyormus bezlerin primanin kalibi buyukmus oyle diyorlar bakalimBen 1 numarayı 10 gün kullanmıştım hızlı büyümüştü çocuklar çok iri de doğmadılar ama ben çok sıkı bez kullanmazdım ondan birazda 20 gün kullanılır
ya işte bende 72 li almistim bide ustune 92 linin fiyatini cok uygun gorunce onuda aldik sanki bebek buyumeyecek hep ayni kalacak gibiBen çok fenayım sineklerden ya doktora gitmeyi düşünüyorum
ben alalı nerdeyse 2 ay oldu ve Prima parça parça 140 bez aldım2 numara Sleepy ucuzdu 210 lu aldım çok bi abartmışım çocuk durmadan altına yapacak sandım heralde
ben onu sordum ama adet tarihini degistirmeye gerek yok dediler bana hem burdaki doktor hemde dogum yaptiracagim doktor oyle dedi bi sikinti olurmuki acaba degistirmekmi gerekiyormus adet tarihini bide benimki tup bebek ondanki acaba degismediler aklimada sormak gelmediCanım ilk 10 hafta yaklaşık 13 gün geriden geldi bu yüzden son adet tarihini 5 şubattan 18 şubata çektiler..
Şu an 26+3 olmam gerekirken ortalama 25 haftalık bebek.. doğum da ona göre olur demişti doktorla geç döllenme olmuş...
yok canim benim minigimde hep ayakta mesrla sanah 7 de uyaniyor 10.30 gibi Uyuyor hatta gecen doktorun kapisinda beklerken saatte 10 u geciyordu dedim hemen girebilsrk uyumadan dedim hatta oanda tekmeliyordu ultrasona girdik doktor uyuyor dedi ne alakaysa bende yok az once tekmeliyordu derken benim minigim elkerini agzina goturdu falan meger uykuya hazirlaniyormus yani hafif uyur uyanik haldeydi bebekler uyurken bile hareket halinde olabiliyormus canim bende merak edip o gun youtdbaden izlemistim ben artik secebikiyorum tekmeler cok güçlüyse utanik oldugunu anliyorum ama hafif dokunmalar oluyorsa işte o an uyuyor oluyorSelam kizlar rahat bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle . Sizin bebisler siz uyuyunca uyuyor uyanincada uyanıyor mu . Benim kızım hep uyanık sanki normalde uyuması gerek demi .bir tekme atıyor karnım hop yukarıartık elimi koymuyorum direk karnıma bakıyorum . Kalkarken otururken zorlanmaya başladım . Kasıkta hep bir ağrı uyurken yastık koymasam bacak arama daha fena oluyor sandalyede biraz oturayım el ayak şiş .sabah bulantısı başladı yine . Sabah ilk iş dişimi fircalarim ondan bile nefret ettim . Bel agrimdan bahsetmiyorum bile . Kas gevşetici krem kullandım bir kaç kez Dr yasak dedi
Pahaliymis senin sorduğun bende bunu yaptiracam takim terligiyle beraber 135 tlBu modeli çok beğenmiştim kaça yaptirdin canım. Düz renkle renkli arasında kararsız kaldım şu renkleride beğeniyorum terligiyle takım ortalama 200 tl civarı
Şekerin kaç çıktı ki canımKızlar dr geldim ,dahiliyeden.seker ölçüm cihazi aldırdı.hergun 3 kere ölçeceğim.bir hafta sonra geçmezse düşmez ise insuline başlayacakmışım.hamilelik süresince sadece 900 gr almışım kilo da..
Rahim genişlediği için kaslar rahatlar diye verdi. Magnezyum ile progestanı sanki bacağım bugün daha iyi şükür çok ağrıyordu bacağım gün içinde ayağa kalktıkça.Progestanı sadece o ağrı için mi verdi düşük riski mi yapıyor yani o zaman
bende çok şaşırdım,çok ..1 hafta sonra düşmezse insuline başlatacağım dedi.Şekerin kaç çıktı ki canım
Bir de bu şeker kiloya bakmıyor demekkisen çok az kilo almış olmana rağmen çıkmış 15 kilo alıp çıkmayanlar var çok şaşırıyorum bu işe
Genellikle düşüyor senin değerlerin de düşmeyecek kadar yüksek değilEki Görüntüle 2673440 bende çok şaşırdım,çok ..1 hafta sonra düşmezse insuline başlatacağım dedi.
Çok güzelmiş canım.Siteyi inceledim hediyelikleri de çok güzel toplu tek bi yerden almayi düşündüm şimdiPahaliymis senin sorduğun bende bunu yaptiracam takim terligiyle beraber 135 tl
Ben daha doğum ücretini öğrenemedimKızlarr herkese iyi haftalar kontrole gidecekler güzel haberlerle gelsin inşAllah benimde yarın kontrolüm var maalesefki doktorumu bırakacağım yarın hastanenin doğum ücreti sebebi ile bilen bilir. Yarın duygusal bir gün beni bekliyor maalesefP Pelinimben kuzum bende hiç uyuyamıyorum nemden valla mahvoldum uykusuzum. Benim birde dün sırt üstü yatınca nefes darlığı çekme durumum çıktı ama onun dışında iyiyim çok şükür.
Aslında haklısın çok masraf kaba taslak hesapladim 150 tl taç terlikgünaydın kızlar
çok şükür benim şu an gayet rutininde gidiyor herşey. ağrım sızım yok rahatsız edecek kadar şeytan kulağına kurşunbugün kontolüm var. bakalım doktor ne diyecek.
ilk gebelikte bu süslü setlerden yaptırmıştım bende. bunda virüs sebeple hiç bir hazırlığa hevesim yok. o yüzden boşa öasraf etmeyi düşünmüyorum.
Bende oyle dusunuyorum canim evet cok guzel seyler varÇok güzelmiş canım.Siteyi inceledim hediyelikleri de çok güzel toplu tek bi yerden almayi düşündüm şimdi
Ben de Bülent beye gitmek istiyorum ama şu süreçten dolayı korkuyorum. Yeni hasta alıyor mu?
Progesteron biri sormuştu ben kullanıyorum en başından beri.12.haftaya kadar 200 mg ağızdan aldim O dönem kabus gibiydi yan etkileri. Sonra doktorumu ve hast değiştim şimdiki domtorum vermedi sonra kanamam olunca 100 mg fitil olarak kullan dedi.Rahmin içini beslemek ve düşük tehlikem old için verdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?