2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bu 2 model benim diğer beğendiklerim bende kararsız kalıp düz renge döndüm 3 parca tac kupe terlik 130tl +10tl kargo odedim canim tiaratasarim instada
Not alayim canım fiyatı daha uygunmuş pijama takımlarımı alıp en iyisi öyle karar vereyim .Sanki erkek annesi olunca pembe giymek yasakmış gibi geliyor insanlara halbuki ben pembe somon taç terlik renklerini beğeniyorum. Pijamayi da pembe alma diyolar bi krem bi de sanırım lacivert veya bebe mavisi olacağım

Kızlar dr geldim ,dahiliyeden.seker ölçüm cihazi aldırdı.hergun 3 kere ölçeceğim.bir hafta sonra geçmezse düşmez ise insuline başlayacakmışım.hamilelik süresince sadece 900 gr almışım kilo da..

Ben 1 numarayı 10 gün kullanmıştım hızlı büyümüştü çocuklar çok iri de doğmadılar ama ben çok sıkı bez kullanmazdım ondan birazda 20 gün kullanılır
Askinda kaliplarida degidiyormus bezlerin primanin kalibi buyukmus oyle diyorlar bakalim
ya işte bende 72 li almistim bide ustune 92 linin fiyatini cok uygun gorunce onuda aldik sanki bebek buyumeyecek hep ayni kalacak gibi
ben onu sordum ama adet tarihini degistirmeye gerek yok dediler bana hem burdaki doktor hemde dogum yaptiracagim doktor oyle dedi bi sikinti olurmuki acaba degistirmekmi gerekiyormus adet tarihini bide benimki tup bebek ondanki acaba degismediler aklimada sormak gelmedi
yok canim benim minigimde hep ayakta mesrla sanah 7 de uyaniyor 10.30 gibi Uyuyor hatta gecen doktorun kapisinda beklerken saatte 10 u geciyordu dedim hemen girebilsrk uyumadan dedim hatta oanda tekmeliyordu ultrasona girdik doktor uyuyor dedi ne alakaysa bende yok az once tekmeliyordu derken benim minigim elkerini agzina goturdu falan meger uykuya hazirlaniyormus yani hafif uyur uyanik haldeydi bebekler uyurken bile hareket halinde olabiliyormus canim bende merak edip o gun youtdbaden izlemistim ben artik secebikiyorum tekmeler cok güçlüyse utanik oldugunu anliyorum ama hafif dokunmalar oluyorsa işte o an uyuyor oluyor

Bu modeli çok beğenmiştim kaça yaptirdin canım. Düz renkle renkli arasında kararsız kaldım şu renkleride beğeniyorum terligiyle takım ortalama 200 tl civarı
Pahaliymis senin sorduğun bende bunu yaptiracam takim terligiyle beraber 135 tl

Eklentiler

• D4307BF8-9CF1-4D40-9F1C-C7A8D4383583.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 42
Kızlarr herkese iyi haftalar kontrole gidecekler güzel haberlerle gelsin inşAllah benimde yarın kontrolüm var maalesefki doktorumu bırakacağım yarın hastanenin doğum ücreti sebebi ile bilen bilir. Yarın duygusal bir gün beni bekliyor maalesef P Pelinimben kuzum bende hiç uyuyamıyorum nemden valla mahvoldum uykusuzum. Benim birde dün sırt üstü yatınca nefes darlığı çekme durumum çıktı ama onun dışında iyiyim çok şükür.

Kızlar geçen gün konuşmuştuk idari izinle ilgili perşembe gittiğimde doktordan rapor almayı unuttum sonraki randevu da 1 ay sonra olunca ben de bugün aile hekimine gittim raporu almak için ama alamadım kadın doğumcudan alman gerek dediler ilçede olmasam hemen bugün tekrar kadın doğumcuya giderdim ama gidebilmem için mecburen eşimin işinden izin alması gerekiyor ve bu konuda da sıkıntı yaşıyoruz

Şekerin kaç çıktı ki canım
Bir de bu şeker kiloya bakmıyor demekki sen çok az kilo almış olmana rağmen çıkmış 15 kilo alıp çıkmayanlar var çok şaşırıyorum bu işe

Progestanı sadece o ağrı için mi verdi düşük riski mi yapıyor yani o zaman
Rahim genişlediği için kaslar rahatlar diye verdi. Magnezyum ile progestanı sanki bacağım bugün daha iyi şükür çok ağrıyordu bacağım gün içinde ayağa kalktıkça.

Progestan, düşük veya erken dogum riski için kullanılır.
Agrı giderici olarak kullanılmaz.
Rahim kasılmalarını önleme, rahim ağzı açılmasını önleme amaçlı kullanılır.
Muhtemelen bu gibi sebeplerden dolayı Dr size vermistir.
Çatı ağrısı normal kişinin gün içinde yaptığı iş ile ilişkili ağrı azalıp artıyor.
Yne uyku sırasında bacak arası yastık konulmadan uyunursa ağrıda artıs olabiliyor.
Çatı agrısı varsa zorlamayın kendinizi yürüyeceğim diye hanımlar. Vucudun verdiği uyarı ve sinyalleri iyi anlamak dinlemek laızm.
Kas ağrısı, kramp gbi ağrılar direk kaslarla alakalı olduğu için Dr magnezyum başlayabilir. F Ftm009 PiinkFiish

Şekerin kaç çıktı ki canım
Bir de bu şeker kiloya bakmıyor demekki sen çok az kilo almış olmana rağmen çıkmış 15 kilo alıp çıkmayanlar var çok şaşırıyorum bu işe
bende çok şaşırdım,çok ..1 hafta sonra düşmezse insuline başlatacağım dedi.

Ben daha doğum ücretini öğrenemedim Yarın benim de kontrolüm var inş güzel haberlerle geliriz. Sırt üstü yatmak beni çok rahatlatıyor ama bebek rahatsız oluyor sanırım sol ve sağa yatmaya çalışıyorum gerçi sıcaktan pek huzurla uyuduğum söylenemez. Eylül gelsin

Progesteron biri sormuştu ben kullanıyorum en başından beri.12.haftaya kadar 200 mg ağızdan aldim O dönem kabus gibiydi yan etkileri. Sonra doktorumu ve hast değiştim şimdiki domtorum vermedi sonra kanamam olunca 100 mg fitil olarak kullan dedi.Rahmin içini beslemek ve düşük tehlikem old için verdi .

Aslında haklısın çok masraf kaba taslak hesapladim 150 tl taç terlik
180 tl kapı süsü
120 tl hediyelik
120 tl çikolata
Sırf doğum diye yeni pijama gecelik takımı yaklaşık 500 tl
Fotoğraf çekim kıyafet olayına girmedim bile gerçekten çok masraflı. Ilk Gebeligim ve benim için çok uzak yollardan geldiği için çok lükse kaçamak şartıyla yapmak istiyorum.
Eşim de diyor ne süsü çikolatası ikramlık olarak Antep ten bi kaç tepsi baklava söyleriz gelen mis gibi yer diyor. Sana verilen doğum susunun kaçını sakladın diyor hakli aslında yeğenim hariç hepsi atıldı

Kizlar benimde cok sukur aman aman bi agrim yok sadece biraz yorulunca gobegimin sag ust tarafi batma seklinde agriyor doktorum normal dedi sizde varmi boyle bir agri

Ben de Bülent beye gitmek istiyorum ama şu süreçten dolayı korkuyorum. Yeni hasta alıyor mu?

mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayin.
eger bulent beye gittiyseniz bilirsiniz full yoğun yok gitmediyseniz tavsiyem hala gecerli.
coook sukur bi sorun yaşamadım devam ediyiruz ayni dr.ile.

ilk gebeligim dusuk ile sonuclaninca ikincide lekelenme sikayeti ve plesenta etrafinda kanlanma görunce dr banada vermisti cok şükür iyi geldi.
size de şifa olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…