2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

KIZLAR, öğretmen olanlar ve kamu calısanı arkadaslarım..
Durum bildirir raporu alıp okulunuza ya da calıstıgınız kuruma verdiniz mi? (24-32hafta arası idari izin için)

Seker yuklemesi gercekten cok kotu bisey ya kontrole giden arkadslar guzel haberlerle gelin insallah
Bende pijamayi kisa kol almadim kalin degil zaten ustune biseyler alir idare ederim diye dusundum fotolari atayim pembesini siparis ettim bakalim nasil gelecek

Eklentiler

• 20200811_111741.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 25
Durum bildirir raporu alıp okulunuza ya da calıstıgınız kuruma verdiniz mi? (24-32hafta arası idari izin için)
Ben perşembe günü alıp göndericem memleketimdeyim şimdi öğretmenim canım

Konustun mu idarenle canım benim bu mevzuyu nasıl dönüt aldın?
Yok konuşmadım valla ilçeyi arayıp ne yapmam gerek dicem müdür skıntılı benm sonra sorun çıkarırsa müdür ilçe böyle böyle dedi dicem belgeyi almadan bişey demeyim dedm daha vakit var naslsa

Yok konuşmadım valla ilçeyi arayıp ne yapmam gerek dicem müdür skıntılı benm sonra sorun çıkarırsa müdür ilçe böyle böyle dedi dicem belgeyi almadan bişey demeyim dedm daha vakit var naslsa
Hım anladım canım benim.. Bende cimere yazdım bri de MEB de bir arkadas var ondan bilgi alacagm cevabını bekliyorum i. Sizlerle buradan paylasırm

çok güzelmiş. bunu lohusalık için hastaneye mi aldın?

Hım anladım canım benim.. Bende cimere yazdım bri de MEB de bir arkadas var ondan bilgi alacagm cevabını bekliyorum i. Sizlerle buradan paylasırm
İyi olur bnde ilçeden bilgi alıp yazarım buraya inşallah sorunsuz kullanırız iznimizi

Bayram iznine çıkmıştı sanırım birikmiş hastaları o yüzden öyle olmuştu ☺ Ben daha 13. Haftamdayım. Sana ilk yazdığımda kürtaj olmuştum mevlam sonra yine bahşetti bana hamileliği

hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebisler..
benimde düşükten sonra 2.gebeligim cok şükür Rabbime 24.haftaya sorunsuz geldik..

Günaydın kızlar nasılsınız var mı dr kontrolü olanlar herkese güzel bir gün diliyorum inşallah güzel geçer günümüz

amin.
bu haftalar seker yükleme dönemi anlaşılan.Cuma kontrolüm var dr gerek görecek mi bakalim.
bunun için önden kan tahlili mi istiyor yoksa direk şeker yükleme işlemi mi yapılıyor..bir onceki kontrolde aclik şekerime ii demisti.

hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebisler..
benimde düşükten sonra 2.gebeligim cok şükür Rabbime 24.haftaya sorunsuz geldik..
Allahım sağlıkla kucağına almalar nasip etsin inşallah Sen hala bülent hocaya mı gidiyosun belki karşılaşırız

Müdür okulun açılıp açılmayacağı henüz belli değil açılacak olursa ben sizden isteyeceğim dedi belgeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…