2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İyi olur bnde ilçeden bilgi alıp yazarım buraya inşallah sorunsuz kullanırız iznimizi
CANIM, İLÇEDEN ÖZLÜKTEN BİLGİ ALDIM. OKULA BELGE VERİCEM BU HAFTA, İZİNLİ SAYILACAĞIM.

Müdür okulun açılıp açılmayacağı henüz belli değil açılacak olursa ben sizden isteyeceğim dedi belgeyi
ANLADIM CANIM.. BENDE AYARLAYIP YİNE DE BU HAFTA VERECEĞİM.
ACILMAZSA DA BİR SEY OLMAZ ZATEN.
AMA BANA DA ACILMAZ OKIL GİBİ GELŞYIR

Benim sonucum bu canım 2.saat yok kan verdim glikoz ıctim 1 saat sonra yine kan verdim o kadar 3.kan almadılar benden .Açlık tokluga bakmadan direk yükleme. Zaten ac karnına kime de yüklesen genelde yükselir bence.2 gün sonra 100 gr yüklenecek düşük çıkması imkansız zaten daha da yükselir keyfim aşırı kaçtı

Eklentiler

• 20200811_140422.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 38
Bugün açlıktan bayılacak gibi oldum kızlar 11.5 da hastaneden çıktım perşembe günü daha uzun süre hastane ortamında kalacağım. Bir sürü insan kaynıyor o saate kadar aç susuz bide üstüne 4 kez kan vericekmisim bana güzel bisey yazın lütfen ya.Hastane uzak eşim tam gün izin aldı perşembe de alacak bide izin sorunu offff

Ins iyi cikar benim 90 197 cikti diyet listesi aldim seker ölçüm cihazı alcam is çıkışı

Canim yuksekmi ciktiki 2.kez yukleme yapacaklar sana anlamadim maskeni cikarma dikkat et kendine

Ins iyi cikar benim 90 197 cikti diyet listesi aldim seker ölçüm cihazı alcam is çıkışı
Kuzum benim 101-184 çıktı doktorum çok yüksek 100 lük yükleme yaptır dedi kuzenim hastanede çalışıo orda bi dahiliyeciye gösterdi sonucu yükleme yapmasın hemen dedi diyet yapsın 1 hafta ölçsün ona göre insülin vericem dedi diyet yaptım 1 hafta ölçtüm çok güzel düştü bir hafta sonra dahiliyeci diyete devam dedi. Bugünde kadın doğumcuma gösterdim bebek iyi şeker güzel suyun normale dönmüş dedi bozma moralini yani

Bnmde 185 çıktı birinci saat ama bn isterse ikinciyi yaptırmam daha kendim evde bakıyorum şimdi hep normal çıkıyo anlamadm gitti sizinki bnden iyi gene bnm de ilki 86 işte

Canim ben arastrdm kilo ve yediklerimizle alakali degilmis.gebelik sekeri her hamilede varmis.yuksek cikarsa bebek dogana kadar seker az tuketilip diyet yapilirsa sorun kalmiyormus

Allah yardımcın olsun kuzum inşAllah sonucun güzel çıkar bi daha şeker için uğraşmazsın

Canim ben arastrdm kilo ve yediklerimizle alakali degilmis.gebelik sekeri her hamilede varmis.yuksek cikarsa bebek dogana kadar seker az tuketilip diyet yapilirsa sorun kalmiyormus
Ben öncesinde hamur işi tatlı falan çok tüketen biri değildim bende de şeker çıktı bünye meselesi galiba

Belki de ikinci yüklemede bir problem olmadığı anlaşılacak canım moralini bozma bende de yüksek çıkmıştı ama doktor ikinci yükleme istemedi diyetle düzelir dedi gerçektende öyle oldu evde sürekli kendim ölçüm yapıyorum diyetime uyuyorum çok şükür herşey yolunda

Kac haftaliksiniz bende idari izinli belgesi alacagim

CANIM, İLÇEDEN ÖZLÜKTEN BİLGİ ALDIM. OKULA BELGE VERİCEM BU HAFTA, İZİNLİ SAYILACAĞIM.
Ben de müdürle tekrar konuştum önceki konuşmamda terslemişti ama bu sefer ılımlı konuştu bu hafta getir dedi birde belgeyle beraber dilekçe yazmamı istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…