2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
bende şunları sipariş ettim. sonradan da kullanırım lohusa setine tekrar para vermek istemedim. ilk gebeliğimde aldıklarım ölece duruyor. danteller falan çok rahatsız ediyor insanı setlerde.
sabahlık olarak sonra bakacağım birşeyler. evde polar sabahlığım var onu kullanırım belki.

Eklentiler

• Screenshot_20200811_154150_trendyol.com.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20200811_154140_trendyol.com.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 34
Canim yuksekmi ciktiki 2.kez yukleme yapacaklar sana anlamadim maskeni cikarma dikkat et kendine
90-156 cıktı canım 140 üstü yüksek diye geçiyor. Bugün girmediğim alan kalmadı şeker testi 2 kere labaratuar 3 kez tuvalet 2 kez doktorumun odası fiyat aldim bide doğum için maskem burnumu pinokyo gibi yapmış kıpkırmızı tedbiri aldim ama inş bisey bulaşmamıştır bize

Bnmde 185 çıktı birinci saat ama bn isterse ikinciyi yaptırmam daha kendim evde bakıyorum şimdi hep normal çıkıyo anlamadm gitti sizinki bnden iyi gene bnm de ilki 86 işte
Keşke benden de istemeseydi bisey diyemedim ama içimden hiç gelmiyor yaptırmak. Kanda sanırım çoğumuzun normal canım geçen perşembe 77 açlık düşün ac karnına vücuda bastılar glikozu 156 yi gördüm bende şimdi 100 lük verince 180 bile geçebilir benim de

Canim ben arastrdm kilo ve yediklerimizle alakali degilmis.gebelik sekeri her hamilede varmis.yuksek cikarsa bebek dogana kadar seker az tuketilip diyet yapilirsa sorun kalmiyormus
Hamileliğin başından beri çok az tatlı tükettim minimum bi meyveden korkuyordum son 10 gündür karpuz bile yemedim valla.Ama şimdi intikamımı alicam ant ettim

Olmama ihtimali var mi ki.O şeker ölçüm cihazından çok korkuyorum iğnesinden .2.yüklemenin ödemesini bike yaptık maalesef kaçışım yok canim .Diyet nasıl zor bi liste mi

Kilo alımın nasıldı peki ? Doktor bana hiç gerek duymadı test yapmadan. Kilo alımın normal gerçek duymuyorum diyip şeker yüklemesi yapmadı

Bebeğin kilosu şekerle mi alakalı kızlar. Bebeğim hep 9 gün önden gidiyordu gramı boyuda önden gidiyordu erken döllenme geç döllenme vs olamaz transfer tarihim belli. Doktora sormayi unuttum. Bi bayanla tanıştım 37 haftalikmis hep 3 hafta erken gidiyor dedi ve iri bi bebekmis şeker çıkmamış onda

Kilo alımın nasıldı peki ? Doktor bana hiç gerek duymadı test yapmadan. Kilo alımın normal gerçek duymuyorum diyip şeker yüklemesi yapmadı
aynen benim de öyle.
ilk gebeliğimde hiç bir testi atlamamıştık bunda aksine çok rahat davrandı doktor. bebeğin ve benim kilom normal, suyumuz normal, tahlillerde şekerim iyi çıkınca gerek görmedi

aynen benim de öyle.
ilk gebeliğimde hiç bir testi atlamamıştık bunda aksine çok rahat davrandı doktor. bebeğin ve benim kilom normal, suyumuz normal, tahlillerde şekerim iyi çıkınca gerek görmedi
Anladımm, demek kilo alımı ile de bağlantılıymış ben de acaba neden diye düşünmüyor değildim teşekkürler

her zaman şekere bağlanmaz. sadece kilo değil bebeğin karın çevresi, amniyon suyu, senin kilo alımın vs etkili

Ilk 4 ay zayıfladım istifar etmekten söyle diyim transfer tarihinde 74 düm 1 ay önceki kontrolde 78.5 dum bugün 77.8 çıktım 1 aydır hiç kilo almamışım.
Bizim doktorlarımız her konuda 2 ye ayrılmış herkes farklı değerlendiriyor keske benimde istemeseydi çok mutsuzum zorla ıctim kafam birden yandı vücudum ateş bastı

Öyle deme canım senin ve bebeğin sağlığı için işte ne yapacaksın olabiliyor böyle şeyler ki sabret son 3 ayın kaldı Ömür boyu böyle hastalığı çekenler var

Olmama ihtimali var mi ki.O şeker ölçüm cihazından çok korkuyorum iğnesinden .2.yüklemenin ödemesini bike yaptık maalesef kaçışım yok canim .Diyet nasıl zor bi liste mi
İkinci yüklemesi normal çıkıp ilaç tedavisi falan gerek görmeyenler de var canım
İğnesini gözünde büyütme canım sinek ısırığı gibi bişey sadece
Diyet ilk başlarda zor gelmişti ama alıştım canım buna şükür deyip oturuyorum

Bende de seker cikti benim bebegimde 1hafta onden gidiyor doktora sordum 2-3 hafta olmadigi surece seker kaynakli oldugunu dusunmuyoruz dedi suyu bebegin iriligi seker ile alakali olabiliyor ama her iri bebekte seker yuzunden iri denemez yapi meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…