Benimde surekli normal ciktigi halde herseyim yuklemede seker cikti malesef aclik sekerim de hep normaldi simdi diyet yapiyorumaynen benim de öyle.
ilk gebeliğimde hiç bir testi atlamamıştık bunda aksine çok rahat davrandı doktor. bebeğin ve benim kilom normal, suyumuz normal, tahlillerde şekerim iyi çıkınca gerek görmedi
Çok haklısın canım böyle düzenli dikkatli beslendigim halde sonuç beni şaşırttı o yüzden üzüldüm tabi Allah başka dert vermesin ❤Öyle deme canım senin ve bebeğin sağlığı için işte ne yapacaksın olabiliyor böyle şeyler ki sabret son 3 ayın kaldıÖmür boyu böyle hastalığı çekenler var
Inşallah normal çıkar. Bi kaç kez kardeşim bakmıştı acıdı ondan korktum ☺Tabi çok şükür az kaldı sabır deyip şafak sayalımİkinci yüklemesi normal çıkıp ilaç tedavisi falan gerek görmeyenler de var canım
İğnesini gözünde büyütme canım sinek ısırığı gibi bişey sadece
Diyet ilk başlarda zor gelmişti ama alıştım canım buna şükür deyip oturuyorum
Sana da geçmiş olsun canım kilo boy vs genetikmis ben 52 cm 3600 civarı doğmuşum eşimde 4000 kilo civarı doğmuş kayinvalidem iri bebekti zor doğurdum çok dikisim oldu demişti.Bende de seker cikti benim bebegimde 1hafta onden gidiyor doktora sordum 2-3 hafta olmadigi surece seker kaynakli oldugunu dusunmuyoruz dedi suyu bebegin iriligi seker ile alakali olabiliyor ama her iri bebekte seker yuzunden iri denemez yapi meselesi
Ne yaptın canım nasılmış bebeğin yazamadım gün içinde ne dedi doktorGünaydın kuzum ben gidiyorum dua edin bana yoldayım
Ben sabah randevusu aldım kahvaltı yapmadan gittim ilk muayene benimdi genel kan tahlilleri hormonlar açlık şekeri ne bakıldı sonra içecek verdiler 50 gr şekerli onu içtim 1 saat sonrada onun için kan aldılar sonra kahvaltılı yaptım ama bazı arkadaşların açlık şekerine bakilmamis kahvaltı yapıp gitmişler benim doktorum beni uyardı açlık şekerine de bakacağımız için aç gel diyeamin.
bu haftalar seker yükleme dönemi anlaşılan.Cuma kontrolüm var dr gerek görecek mi bakalim.
bunun için önden kan tahlili mi istiyor yoksa direk şeker yükleme işlemi mi yapılıyor..bir onceki kontrolde aclik şekerime ii demisti.
Ah o uyuyamama hiç sorma dön o tarafa dön bu tarafa şu sıcakların geçmesini bekliyorum ama galiba o zamana da karnim daha bi büyüyecek ondan uyuyamayacağımGünaydın canım gece uyuyamamayı saymazsak süperimsen nasılsın
Ben uzun kollu aldım canım çok incede değil benimki ben üşürüm benim kanımda kolay düşer evimde aşırı sıcak olmuyor o yüzden kısa kol almadım bi de ince pijamam var yedekKısa kollu üsümez miyiz ki ya ben Ankaradayim gecen sene kasıma bakiyorum kabanları giymisiz gözüm korktu
Banada 5 dk içinde iç dedilerdi bende 5 6 dk da içtim benimki güzeldi gazoz gibiydi meyveliValla bana şu kadar sürede ic demedi yarım saat olacak iceli çok zor ictim eşime de icirdim bak berbat bu dedim yo gayet güzel diyorkarşımda kahvaltı yapıyor bide midem bulanıyor hafiften hatta
Aynen Allah başka dert vermesin kuzum. Benim kontrolüm güzel geçti suyum düzelmiş şekerim normal seviyede kızım bi garip yatıodu pek göremedik bugğn eşimide aldılar içeri ilk defa ama doktorum maalesef bırakmıyor beni hastane için indirim yapabilecek tanıdık bulmaya uğraşıyoruzHiç umudum yok canim ya.Allah başka dert vermesin gerçi de .senin nasıl geçti randevun
İyiyim kuzum bi sıkıntı yok herşey yolunda şeker düzenlenmiş suyu iyi kilosu boyu normal. 5 hafta sonra kontrole çağırdı tekrar.Ne yaptın canım nasılmış bebeğin yazamadım gün içinde ne dedi doktor
Biraz yüksek çıkmış canım bebeğinde iriymis bence ihmal etme yaptır aç git akşamdan ki tam çıksın sonuç 140 sinir diye biliyorum bu ay bende kilo almadım hatta az bisey vermişim bendeSelam kızlar.Seker yüklemem ve kontrolüm vardı bebeğim 1250 gr 35 cm olmuş.Seker sonucum ac karnına kan değerim 90 yüklemeden sonra 2.kan 158 cıktı ve doktorum 2 gün sonraya tekrar gel 100 gr yükleme yapıcaz dedi biraz moralim bozulduPerşembe günü sağlık ocağındaki kanda 77 çıkmıştı şimdi 90 karpuz bile yemiyorum kaç gündür. Ben 1 aydır kilo almamışım hatta azcik da zayıflamışım 77.8.
2.yükleme için perşembe günü gelin dediler kusma vs olmasın diye uzun surucekmis
Harikaymış canım çok beğendim kırmızı da çok güzel duruyor bende ekru aldimSeker yuklemesi gercekten cok kotu bisey ya kontrole giden arkadslar guzel haberlerle gelin insallah
Bende pijamayi kisa kol almadim kalin degil zaten ustune biseyler alir idare ederim diye dusundum fotolari atayim pembesini siparis ettim bakalim nasil gelecek
Aynen Allah başka dert vermesin kuzum. Benim kontrolüm güzel geçti suyum düzelmiş şekerim normal seviyede kızım bi garip yatıodu pek göremedik bugğn eşimide aldılar içeri ilk defa ama doktorum maalesef bırakmıyor beni hastane için indirim yapabilecek tanıdık bulmaya uğraşıyoruz
İyiyim kuzum bi sıkıntı yok herşey yolunda şeker düzenlenmiş suyu iyi kilosu boyu normal. 5 hafta sonra kontrole çağırdı tekrar.
Sikma canını geçmiş olsun inşallah diyetle hallolur hem Allah başka sıkıntı vermesin bebegin ve sen iyi olun yeterki moral bozukluğu bebeğe daha zararliseker yukleme sonucum geldi simdi cok yuksek cok moralim bozuldu dr uma gostermedim daha insallah insulin falan baslanmaz cok kotu oldum
Aslında hep 9 gün önce gidiyordu mesela bu gebelik prog yazıyor olması gerekenden 200 250 gr fazla çıkıyor kilosu 8.hafta da böyleydi 15 .hafta da da hiç değişmedi eğer bu şekere bağlıysa keske o zaman diyet vs verselerdi belki şuan uğraşmazdık diye düşünüyorum bende canım.Biraz yüksek çıkmış canım bebeğinde iriymis bence ihmal etme yaptır aç git akşamdan ki tam çıksın sonuç 140 sinir diye biliyorum bu ay bende kilo almadım hatta az bisey vermişim bende
En başından beri bu şekilde ilerleyince doktor genetik diyor canım önceden normal giderken birdenbire fark açılırsa o zaman şeker kaynaklı diyorlarAslında hep 9 gün önce gidiyordu mesela bu gebelik prog yazıyor olması gerekenden 200 250 gr fazla çıkıyor kilosu 8.hafta da böyleydi 15 .hafta da da hiç değişmedi eğer bu şekere bağlıysa keske o zaman diyet vs verselerdi belki şuan uğraşmazdık diye düşünüyorum bende canım.
Bende uzun kollu bakıyorum hatta yeni sezon degisik bisi cikarsa diye bekliyorumBen uzun kollu aldım canım çok incede değil benimki ben üşürüm benim kanımda kolay düşer evimde aşırı sıcak olmuyor o yüzden kısa kol almadım bi de ince pijamam var yedek
Doktor yapmaya çalışırım dedi ama çok bişi yapamam dedi. Koçlardan birini tanısam ne güzel olurdu. Ben kesinlikle doktorumu bırakmak istemiyorum ama muayene ücreti bile zorluyor bizi. Bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin 5 hafta rahatım sonrasını düşünücez artıkÇok şükür canım çok sevindim bebeğin iyi olmasına. Doktor fiyat konusunda kendisi yardımcı olamıyor mu. Inşallah yardımcı olan bulunur doktor ve hast bulmak bu hamileliğin en zor arayışı bence. Benimkide doğuma girmiyor çok çok zor doğumlara giriyormuş benim rakamimda yüksek dedi sonucda aynı işlemi yapıcaz sezeryan buyu k ihtimal o kadar parayı verme diyorBu zamana kadar gittik birazda duygusal yaklaşıyoruz doğum olayına inş gerekli indirimi yaparlar arkadaşım
Benim de haftaya Perşembe akşam 8 de ☺ Gideceğin zaman yaz bana belki denkleşiriz ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?