2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
aynen benim de öyle.
ilk gebeliğimde hiç bir testi atlamamıştık bunda aksine çok rahat davrandı doktor. bebeğin ve benim kilom normal, suyumuz normal, tahlillerde şekerim iyi çıkınca gerek görmedi
Benimde surekli normal ciktigi halde herseyim yuklemede seker cikti malesef aclik sekerim de hep normaldi simdi diyet yapiyorum

Öyle deme canım senin ve bebeğin sağlığı için işte ne yapacaksın olabiliyor böyle şeyler ki sabret son 3 ayın kaldı Ömür boyu böyle hastalığı çekenler var
Çok haklısın canım böyle düzenli dikkatli beslendigim halde sonuç beni şaşırttı o yüzden üzüldüm tabi Allah başka dert vermesin ❤

Inşallah normal çıkar. Bi kaç kez kardeşim bakmıştı acıdı ondan korktum ☺Tabi çok şükür az kaldı sabır deyip şafak sayalım

Sana da geçmiş olsun canım kilo boy vs genetikmis ben 52 cm 3600 civarı doğmuşum eşimde 4000 kilo civarı doğmuş kayinvalidem iri bebekti zor doğurdum çok dikisim oldu demişti.

Ben sabah randevusu aldım kahvaltı yapmadan gittim ilk muayene benimdi genel kan tahlilleri hormonlar açlık şekeri ne bakıldı sonra içecek verdiler 50 gr şekerli onu içtim 1 saat sonrada onun için kan aldılar sonra kahvaltılı yaptım ama bazı arkadaşların açlık şekerine bakilmamis kahvaltı yapıp gitmişler benim doktorum beni uyardı açlık şekerine de bakacağımız için aç gel diye

Kısa kollu üsümez miyiz ki ya ben Ankaradayim gecen sene kasıma bakiyorum kabanları giymisiz gözüm korktu
Ben uzun kollu aldım canım çok incede değil benimki ben üşürüm benim kanımda kolay düşer evimde aşırı sıcak olmuyor o yüzden kısa kol almadım bi de ince pijamam var yedek

Valla bana şu kadar sürede ic demedi yarım saat olacak iceli çok zor ictim eşime de icirdim bak berbat bu dedim yo gayet güzel diyor karşımda kahvaltı yapıyor bide midem bulanıyor hafiften hatta
Banada 5 dk içinde iç dedilerdi bende 5 6 dk da içtim benimki güzeldi gazoz gibiydi meyveli

Hiç umudum yok canim ya.Allah başka dert vermesin gerçi de .senin nasıl geçti randevun
Aynen Allah başka dert vermesin kuzum. Benim kontrolüm güzel geçti suyum düzelmiş şekerim normal seviyede kızım bi garip yatıodu pek göremedik bugğn eşimide aldılar içeri ilk defa ama doktorum maalesef bırakmıyor beni hastane için indirim yapabilecek tanıdık bulmaya uğraşıyoruz
Ne yaptın canım nasılmış bebeğin yazamadım gün içinde ne dedi doktor
İyiyim kuzum bi sıkıntı yok herşey yolunda şeker düzenlenmiş suyu iyi kilosu boyu normal. 5 hafta sonra kontrole çağırdı tekrar.

Biraz yüksek çıkmış canım bebeğinde iriymis bence ihmal etme yaptır aç git akşamdan ki tam çıksın sonuç 140 sinir diye biliyorum bu ay bende kilo almadım hatta az bisey vermişim bende

Harikaymış canım çok beğendim kırmızı da çok güzel duruyor bende ekru aldim

Çok şükür canım çok sevindim bebeğin iyi olmasına. Doktor fiyat konusunda kendisi yardımcı olamıyor mu. Inşallah yardımcı olan bulunur doktor ve hast bulmak bu hamileliğin en zor arayışı bence. Benimkide doğuma girmiyor çok çok zor doğumlara giriyormuş benim rakamimda yüksek dedi sonucda aynı işlemi yapıcaz sezeryan buyu k ihtimal o kadar parayı verme diyor Bu zamana kadar gittik birazda duygusal yaklaşıyoruz doğum olayına inş gerekli indirimi yaparlar arkadaşım

Biraz yüksek çıkmış canım bebeğinde iriymis bence ihmal etme yaptır aç git akşamdan ki tam çıksın sonuç 140 sinir diye biliyorum bu ay bende kilo almadım hatta az bisey vermişim bende
Aslında hep 9 gün önce gidiyordu mesela bu gebelik prog yazıyor olması gerekenden 200 250 gr fazla çıkıyor kilosu 8.hafta da böyleydi 15 .hafta da da hiç değişmedi eğer bu şekere bağlıysa keske o zaman diyet vs verselerdi belki şuan uğraşmazdık diye düşünüyorum bende canım.

En başından beri bu şekilde ilerleyince doktor genetik diyor canım önceden normal giderken birdenbire fark açılırsa o zaman şeker kaynaklı diyorlar

Doktor yapmaya çalışırım dedi ama çok bişi yapamam dedi. Koçlardan birini tanısam ne güzel olurdu. Ben kesinlikle doktorumu bırakmak istemiyorum ama muayene ücreti bile zorluyor bizi. Bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin 5 hafta rahatım sonrasını düşünücez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…