Ilk 4 ay zayıfladım istifar etmekten söyle diyim transfer tarihinde 74 düm 1 ay önceki kontrolde 78.5 dum bugün 77.8 çıktım 1 aydır hiç kilo almamışım.
Bizim doktorlarımız her konuda 2 ye ayrılmış herkes farklı değerlendiriyor keske benimde istemeseydi çok mutsuzum zorla ıctim kafam birden yandı vücudum ateş bastı
zor bigün olmuş geçmiş olsun cidden.
Sonunun guzel olacağını bebegini sağlikla kucagina alma yolunda bi basamak daha çıktığına yoğunlaş.
Ben 10 kilonun ustunde aldim ve şimdi 25.haftaya girecegim.
tatli ile cok aram yok gündüz belki cayin yanina büsküvi ve aksam meyve.
ne ile bağlantili bu şeker bende sizleri takip ederek ogreniyorum ama gerekli ise sonu hayırlı olacak ise razi olup stres yapmayalim..bebisler hissedermis
Ben sabah randevusu aldım kahvaltı yapmadan gittim ilk muayene benimdi genel kan tahlilleri hormonlar açlık şekeri ne bakıldı sonra içecek verdiler 50 gr şekerli onu içtim 1 saat sonrada onun için kan aldılar sonra kahvaltılı yaptım ama bazı arkadaşların açlık şekerine bakilmamis kahvaltı yapıp gitmişler benim doktorum beni uyardı açlık şekerine de bakacağımız için aç gel diye
himm..
benim son kontrol 22+3 de idi detayli ultrason bakıldı.
3 hafta sonra gel dedi ve Cuma gideceğim.
25.haftada olacagim..randevum aksam..ve hiç demedi seker yuklemesi olacak vs diye..
Gerek duyulacak bi durumum yoktur insallah bi sonraki randevude isterse yapacak birsey yok.Sanada gecmis olsun sonu hayırlı olsun
ben onu sordum ama adet tarihini degistirmeye gerek yok dediler bana hem burdaki doktor hemde dogum yaptiracagim doktor oyle dedi bi sikinti olurmuki acaba degistirmekmi gerekiyormus adet tarihini bide benimki tup bebek ondanki acaba degismediler aklimada sormak gelmedi
Bizim tarihimiz yaklaşık 2 hafta geri olduğu için değiştirmeleri gerekiyor çünkü acil durumda erken doğumda vs çok değiştiriyor sonucu.. Allah korusun diyelim 36 haftada dopum yaptın 34 haftalık oluyor bebek ciğerleri vs gelişmemiş oluyor
Kızlar liste yaptınız mi alınacak şeyler için falan.. bizim sadece yenidoğan kıyafetimiz var çorap vs eksik.. diğer kızımdan kalan büyük eşyalarımız var ama başka ne lazım oluyordu unuttum açıkçası
Aslında hep 9 gün önce gidiyordu mesela bu gebelik prog yazıyor olması gerekenden 200 250 gr fazla çıkıyor kilosu 8.hafta da böyleydi 15 .hafta da da hiç değişmedi eğer bu şekere bağlıysa keske o zaman diyet vs verselerdi belki şuan uğraşmazdık diye düşünüyorum bende canım.
Merhaba kızlar bir süredir memleketteydim giremedim umarım hepiniz iyisinizdir. Bayramdan önce şeker yüklemem yüksek çıktı diyetlede düzelmedi insülin başladılar ama insülinle bile çok düşmüyor. Önümüzdeki hafta tekrar doz ayarlaması yaparlar sanırım
Kızlar liste yaptınız mi alınacak şeyler için falan.. bizim sadece yenidoğan kıyafetimiz var çorap vs eksik.. diğer kızımdan kalan büyük eşyalarımız var ama başka ne lazım oluyordu unuttum açıkçası
Merhaba kızlar bir süredir memleketteydim giremedim umarım hepiniz iyisinizdir. Bayramdan önce şeker yüklemem yüksek çıktı diyetlede düzelmedi insülin başladılar ama insülinle bile çok düşmüyor. Önümüzdeki hafta tekrar doz ayarlaması yaparlar sanırım
Nasil kullaniyorsn cnim insulini 4 doz mu tek doz mu evde seker olcuyor musun? Olcuyorsan cihazin markasi ne? Değerlern kacti? Umarm duzene girer.
Bende de 75 gr şekerle 197 ve 169 cikti 180-153 normal değerler. Yani gebelkk şekeri çıkacağını bile bile yemedğm cikolata dondurma kalmadı kendime kiziyorm hic beslenmeme dikkat etmiorm.
zor bigün olmuş geçmiş olsun cidden.
Sonunun guzel olacağını bebegini sağlikla kucagina alma yolunda bi basamak daha çıktığına yoğunlaş.
Ben 10 kilonun ustunde aldim ve şimdi 25.haftaya girecegim.
tatli ile cok aram yok gündüz belki cayin yanina büsküvi ve aksam meyve.
ne ile bağlantili bu şeker bende sizleri takip ederek ogreniyorum ama gerekli ise sonu hayırlı olacak ise razi olup stres yapmayalim..bebisler hissedermis
Zordu canım ya migrenim tuttu sızmışım yeni uyandım .Ben bağlantısını vücuda yüklenen glikoza bağladım canan karatay diyor ya şeker zehirrrrr Yıllardır ağzıma asitli içecek vurmuyorum hamilelikte tatlıdan tiksindim çok az dondurma yemisimdir. Hamurişi vs yapmıyordum dikkat ettim ama yine de cıktı Bizim aile de var ama
Benim de ilk Gebeligim sağolsun arkadaslarin tecrübelerinden yararlanıyorum
Kızlar ben bugün doğum hakkında bilgi aldim eşleri doğuma almıyorlarmış bi an ben nasıl eşimolmadan dogurucam ki dedim Ziyaretçi 1 kişi test yapılacak ziyaretçi hiç almamazlik yapmıyoruz dedi ilkbaharda yoğun dönemde 2 dk olsa bebeği ananeye babaneye falan bebek odasından camekan arkasından da olsa gösteriyoruz dedi.