2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de müdürle tekrar konuştum önceki konuşmamda terslemişti ama bu sefer ılımlı konuştu bu hafta getir dedi birde belgeyle beraber dilekçe yazmamı istedi
Dilekçeye gerek yok dedi benim idarem...wp den de foto atabilirsin ddi...
Sağlık ocagı dan alınan belge de olur ddi... İllla kadın Dr den almana gerek yok ddi

Bu modeli beğeniyorum ama çok emin değilim kararsızım sizce nasıl
Bende bu tarz aldim evet biraz ince ama ustu uzun pijamayi kapatiyor geceliginde zaten sabahligi var bide foto icinde kullanacagim icin şik olsun dedim bide böyle bisey beğendim ama suan stok bitmiş gelirse bunuda siparis verecem yada yeni sezonu bekleyecem bu tarz bisey istiyorum ilk zamanlar sicaklariz ama sonra usuruz diye dusunuyorum

Eklentiler

• 5E4A53A1-E1AB-4481-B8C6-35C5CBB7CB75.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 54
Şekeri yuksek cikanarkadaslar diyetle mutlaka duzelir pelinimben bence 100 grligi icmeden once bi dahiliyeciyle gorus canim sen kac gr icmistin ben 50 gr icecektim doktorum en dogru sonucu 75 gr verir 50 gr icip emin olamazsak bide 100 icirmek zorunda kaliriz demisti (Yinede icmezdimde)o yuzden 75 gr ictim

30.haftamda irlandaya evime döneceğim. Thy doktor raporu istiyor, uçuşa engel bir durum yoktur diye. Böyle bir rapor alan oldu mu daha önce? Devlet hastanesindeki kadın doğum uzmanları verir mi acaba yoksa direk özel doktora mu gitmek lazim

Refakatçı konusunda bir sınırlama var mı acaba iki kişi oda da kalamıcak galiba bu gidişle
Kac ckti canim senin seker
Benim 180 çıkmıştı canım
Dilekçeye gerek yok dedi benim idarem...wp den de foto atabilirsin ddi...
Sağlık ocagı dan alınan belge de olur ddi... İllla kadın Dr den almana gerek yok ddi
Çok iyi olmuş öyle olması bende mecburen nasıl istedilerse öyle yapacağım

Evt istiyorlar belli bi haftadan sonra ben hiç almadım da arkadaşlar almıştı devletteki de verir bence ama neresi sakinse oraya gitmek lazım dun hastaneye girdim kan vermeye bugun korkuyorm devletler cok kalabalk. Zten ucuz süren uzun olmadığı için sorun çıkarmazlar bence.

Gunaydın kızlarBugun nasipse oğlusumu goreceğimSu idrar yolu enfeksiyonu ile ilgili de bakacak drum. Bahsettiğiniz seker yuklmesını yaptır der mi bilmiyorum ama yazdıklarınızı okuyunca biraz korku sprdı benı. Hamileliğimin başından beri hiç kusmadım. İlk 5.ayda 6bkilo aldım. Ama şimdi her hafta bir kilo alıyorum. Gecen hafta toplam 8 yazmıwtım sıze. Bu sabah tartıldım 1 haftada 1 kilo daha almısım. Hızlı almaya başladım. Aksamları yemek yemiyorum. Karpuz uzum suyu azar azar belki. Her hafta 1 kg alırsam sonunu merak ediyorum. Daha 3 ay varGercı kabızlık sorunum cok var kabızlık basladıgından beri de boyle aldıgımı dusunuyorum. Siz de durumlar nasıl? Hızlı kilo her hafta 1 kilo almaya basmayan var mı? Umarım herkesin harika haberler aldıgı bir gun olur

Kızlar cok sık yazamıyorum. Yazdıgım da da boyleeee upuzunfırsat buldukça hazırlıklarınıza göz atıyorum. Hiçbir hazırlık yapmadım. Eltim ve k.Validemin aldığı ufak tefek seyler var. Onları da eve getirmiyorum şimdilik.7.ay bitsin diye dusunuyorum. Besık mama sandalyesi ana kucagı bebek arabası bunları 8 sene boyunca sakladım Ve nasipse kardesin in olacaklar. Kıyafet ıvır zıvır son zamanlarda eksik ne kadarsa onu alacagım. Sadece aklıma takılan süt sagma makınesı, meme ucu kremi. Bunları hangi markalardan aldınız yada alacaksınız?Meme ucu kremini erkenden alıp surmeye basmayan var mı? Fayda ettıgıni okumustum bir yerde. Bir fikrim olsun. Bebek Dogdugunda hediyelik dusunmuyorum. Ama 40 oldugunda 20 kişilik ufak hatıra bısey yaptırmayı dusunuyorum. Bir de rahat ettirecek gecelik olmalı. Sizin sectıginiz modeller guzel. Fakat hastanede resim olayını yapmayı dusunmuyorum. Sadece dogum anı foto olayı. Onu da drla gorusecegım nasıl olabilir? Doguma yanıma biri girebilir mi dıyeHıcbır konuda acele etmemeye karar verdim yine. Kızımda da oyle olmustu. 1 gun once besıgını kurup dolabını ayarlayıp ertesi gun sabaha karsı doguma gitmiştim Ama dogum cantam hazırdı merak etmeyınCok detaylı dusunme, desem de kendime zaman erimeye basladıkça ister istemez dusunmeye baslıyor insan,

Anladım canım. Neden bu kadar cok alıyoruz kiSende de hızlı benim gibi. Bir önceki hamileliğin dekı gıbı olmasın istiyorum ki bu sefer dikkatliyim. Cocuk tan ziyade kendime almısım kiloyu cunku. Normal yiyorum 2 canlıyım diye saldırmıyorumAma alıyorum almaya devam ediyorum ve buyuyorumm

recep has bu ülkedeki en iyi doktordur gözümde.
benim haftalık olarak takibimi yapmıştı riskli ikiz gebeliğim boyunca. başka doktorlar gebeliğimi sonlandırmak isterken ona ve onun vicdanına çok şey borçluyum. allahın da izniyle onun sayesinde sağlıkla doğdu bebeklerim.
bazı eleştiriler okuyorum hakkında. donuk, soğuk ilgisiz diye. insanların doktordan ne beklediğini anlamıyorum. bu adam işini en iyi şekilde yapıyor. yine ünlü oldukça samimi yakın davranan başka bir doktor bebeklerime hatalı teşhis koyup onları öldürmek istemişti. sonra recep hoca ile devam ediyorum dediğimde sizin durumunuz çok özel beni haftalık haberdar edin ben de diğer hastalarıma uygulayayım deme yüzsüzlüğünü bile yaptı. elbette bir daha konuşmadım onunla.
recep hoca'nın kimseye özür dilerim şebeklik yapma gibi bir durumu yok. çünkü o gerçekten ona ihtiyacı olan ailelere ve bebeklere yardımcı oluyor. gerekeni gerektiği şekilde ifade ediyor.

sağlıklı doğumlar dilerim :)

Herşeyim iyi gidiyor diye 50 lik yeter dedi kötü bisey çıkacağını sanmıyorum dedi içtikten sonra bebeğin kilosunu görünce yüksek çıkabilir demişti canım şimdilik dahiliyeye yönlendirmesi yarın 100 lük yüklemem var yarın gittiğimde bi görüşeyim çok bisey söyleyip bilmislikte yapmak ıstemiyorum karşımdaki adam prof donanımlı biri ama kafada acabalar kalıyor

Başka bir konuya yazmış bebegi karnında ama fark büyüyordu 1 ay a çıkmıştı fark
bekliyordu arastiriliyordu son durumu nedir yazmamış
İnşallah hakkında en hayırlısı olur
Şimdilik tek doz ama tekrar ayarlayacaklar canım. Evde şeker ölçüyorum şeker aletim LİFECHEK eczane önerdi en sorunsuzu diye. 75 lik glikoz yüklemesinde 205 ve 208 çıktı. Benim ilk gebeliğimde de çıkmıştı yine insülin kullanmıştım

Valla bir kitapcik veriyolar.patates beyaz ekmek pilav karpuz kiraz kavun tatli cesitleri yasak
Ekmek yemiyorum sadece tahilli, beyaz pilavı hiç sevmem evimde misafirden misafire pişer ben bulgurcuyum. Kavun en sevmediğim meyve hiç yemedim bu yasima kadar diyebilirim ben yemedigim icin esim de artik yemiyor eve alınmıyor ☺Patatesinde fırında elma dilimi yapıyorum az yağlı, kiraz bi dönem bi kase yerdim sonra doktor 7 taneden fazla yeme deyince ona da sınır koydum, karpuz işte o karpuz hakkında yorum yapamiycam Ooo bu diyet listesini uyguladim bile ben canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…