Ee canim senin yuksek dgl mi nasil yiyecenHamileliğin başından beri çok az tatlı tükettim minimum bi meyveden korkuyordum son 10 gündür karpuz bile yemedim valla.Ama şimdi intikamımı alicam ant ettim☺
Dilekçeye gerek yok dedi benim idarem...wp den de foto atabilirsin ddi...Ben de müdürle tekrar konuştum önceki konuşmamda terslemişti ama bu sefer ılımlı konuştubu hafta getir dedi birde belgeyle beraber dilekçe yazmamı istedi
Valla bir kitapcik veriyolar.patates beyaz ekmek pilav karpuz kiraz kavun tatli cesitleri yasakOlmama ihtimali var mi ki.O şeker ölçüm cihazından çok korkuyorum iğnesinden .2.yüklemenin ödemesini bike yaptık maalesef kaçışım yok canim .Diyet nasıl zor bi liste mi
Bende bu tarz aldim evet biraz ince ama ustu uzun pijamayi kapatiyor geceliginde zaten sabahligi var bide foto icinde kullanacagim icin şik olsun dedim bide böyle bisey beğendim ama suan stok bitmiş gelirse bunuda siparis verecem yada yeni sezonu bekleyecem bu tarz bisey istiyorum ilk zamanlar sicaklariz ama sonra usuruz diye dusunuyorumBu modeli beğeniyorum ama çok emin değilim kararsızım sizce nasıl
Buda olabilitBu modeli beğeniyorum ama çok emin değilim kararsızım sizce nasıl
Refakatçı konusunda bir sınırlama var mı acaba iki kişi oda da kalamıcak galiba bu gidişleKızlar ben bugün doğum hakkında bilgi aldim eşleri doğuma almıyorlarmış bi an ben nasıl eşimolmadan dogurucam ki dedimZiyaretçi 1 kişi test yapılacak ziyaretçi hiç almamazlik yapmıyoruz dedi ilkbaharda yoğun dönemde 2 dk olsa bebeği ananeye babaneye falan bebek odasından camekan arkasından da olsa gösteriyoruz dedi.
Benim 180 çıkmıştı canımKac ckti canim senin seker
Çok iyi olmuş öyle olması bende mecburen nasıl istedilerse öyle yapacağımDilekçeye gerek yok dedi benim idarem...wp den de foto atabilirsin ddi...
Sağlık ocagı dan alınan belge de olur ddi... İllla kadın Dr den almana gerek yok ddi
Evt istiyorlar belli bi haftadan sonra ben hiç almadım da arkadaşlar almıştı devletteki de verir bence ama neresi sakinse oraya gitmek lazım dun hastaneye girdim kan vermeye bugun korkuyorm devletler cok kalabalk. Zten ucuz süren uzun olmadığı için sorun çıkarmazlar bence.30.haftamda irlandaya evime döneceğim. Thy doktor raporu istiyor, uçuşa engel bir durum yoktur diye. Böyle bir rapor alan oldu mu daha önce? Devlet hastanesindeki kadın doğum uzmanları verir mi acaba yoksa direk özel doktora mu gitmek lazim
Kızlar ayrıntılı usg için hangi doktorlara gideceğimizi paylaşalım mı ? Ben medipol mega hastanesinden dr Ahmet Tayyar dan randevu almayı düşünüyorum ama Rıza Madazlı ve Recep Has ın isimlerini çok duydum kararsız kaldım ...
2 dilimcik sadeceEe canim senin yuksek dgl mi nasil yiyecen
Refakatçı konusunda bir sınırlama var mı acaba iki kişi oda da kalamıcak galiba bu gidişle
Benim gittiğim hast 1 refakatçiye izin varmış ben kanamadan dolayı hast yatarken de zaten eşim kalmıştı covid testi de yaptılar. Ben ve refakatcim bir de bebek kalabiliyoruz bebeği görmek isteyen de bebek odasında camekan arkasından birkaç dk izin veriyoruz dedi .Buna da şükür tabi işler daha kötüye giderse ne olur bilemeyiz
Herşeyim iyi gidiyor diye 50 lik yeter dedi kötü bisey çıkacağını sanmıyorum dedi içtikten sonra bebeğin kilosunu görünce yüksek çıkabilir demişti canım şimdilik dahiliyeye yönlendirmesi yarın 100 lük yüklemem var yarın gittiğimde bi görüşeyim çok bisey söyleyip bilmislikte yapmak ıstemiyorum karşımdaki adam prof donanımlı biri ama kafada acabalar kalıyorŞekeri yuksek cikanarkadaslar diyetle mutlaka duzelir pelinimben bence 100 grligi icmeden once bi dahiliyeciyle gorus canim sen kac gr icmistin ben 50 gr icecektim doktorum en dogru sonucu 75 gr verir 50 gr icip emin olamazsak bide 100 icirmek zorunda kaliriz demisti (Yinede icmezdimde)o yuzden 75 gr ictim
İnşallah hakkında en hayırlısı olurBaşka bir konuya yazmış bebegi karnında ama fark büyüyordu 1 ay a çıkmıştı fark
bekliyordu arastiriliyordu son durumu nedir yazmamış
Şimdilik tek doz ama tekrar ayarlayacaklar canım. Evde şeker ölçüyorum şeker aletim LİFECHEK eczane önerdi en sorunsuzu diye. 75 lik glikoz yüklemesinde 205 ve 208 çıktı. Benim ilk gebeliğimde de çıkmıştı yine insülin kullanmıştımNasil kullaniyorsn cnim insulini 4 doz mu tek doz mu evde seker olcuyor musun? Olcuyorsan cihazin markasi ne? Değerlern kacti? Umarm duzene girer.
Bende de 75 gr şekerle 197 ve 169 cikti 180-153 normal değerler. Yani gebelkk şekeri çıkacağını bile bile yemedğm cikolata dondurma kalmadı kendime kiziyorm hic beslenmeme dikkat etmiorm.
Ekmek yemiyorum sadece tahilli, beyaz pilavı hiç sevmem evimde misafirden misafire pişer ben bulgurcuyum. Kavun en sevmediğim meyve hiç yemedim bu yasima kadar diyebilirim ben yemedigim icin esim de artik yemiyor eve alınmıyor ☺Patatesinde fırında elma dilimi yapıyorum az yağlı, kiraz bi dönem bi kase yerdim sonra doktor 7 taneden fazla yeme deyince ona da sınır koydum, karpuz işte o karpuz hakkında yorum yapamiycamValla bir kitapcik veriyolar.patates beyaz ekmek pilav karpuz kiraz kavun tatli cesitleri yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?