2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Himm evet bunları da gördüm resim cekinmek icin istedim dantelli şık birsey olsun diye yoksa kışın cok üsüyen biri olduğum icin polar sabahlığım çok bu tarzda bakalım onuda bir denk getircem inslh

Selam kizlar bende ilk 4 ayda kilo almayip 5.ayimda haftada 1 kilo almaya baslamistim tabi hamurisi cok etkilemisti sonra doktor dikkat et hamurisi tatli kes biraz karpuz kiraz dondurma tuketme dedi sonraki gidisimde 2 hafta sonra 700gr vermistim suanda kilo alimim iyi seker sagolsun diyet yapiyorum ama hic ac kalmiyorum tek yiyemediklerim hamurisi tatli pilav vs beyaz ekmek yerine tam bugdayi tercih edin diyetten beri de benden cok bebis kilo almisti kuruyemis yemeyi ihmal etmeyin birde peynir sut yogurt

[
Aynı şekilde benimde adet tarihimle 10 gün oynadı geç döllenme olmuş şuan yeni tarihe göre tam gidiyor yoksa 10 gün hep geriden gelicekti
Özel hastanemi canım

Bende bi ara hızlanmıştım öyle gidecek sandım ama bu ara duraksadı seviniyorum dikkat de ediyorum tabi 7 8 kilo arası oynuyor toplam aldığım bazen iniyor bazen çıkıyor ama bu günlerde hareketliyim heralde ondan almıyorum

Kızlar yatak işini ne yaptınız ya da ne yapacaksınız?? Kafam aşırı karışık bir sonuca varamıyorum kademeli park yatak mı beşik mi anne yanı mı sepet beşik mi

Çok iyi canım çok güzel haber gözün aydın darısı diğer arkadaşlarımıza
Amin inşallah canım .
Ohhh çok sevindim canım ❤
Seninde güzel haberlerini alırız inşallah bir an önce kuzum ❤

Bu arada kizlar ben sadece 4 kilo almışım ya kilo verdim farkında değilim yada bu şişlik hep odemden eşimde sasirdi çünkü bebiş de775 gram olmuş ❤

Benimle ayni benimde 184 di canim cok yuksek

Canim sen bu isini biliyorsun diyete ne gerek

Kızlar yatak işini ne yaptınız ya da ne yapacaksınız?? Kafam aşırı karışık bir sonuca varamıyorum kademeli park yatak mı beşik mi anne yanı mı sepet beşik mi
kızımın park yatağını kullanacağız biz.ileriye doğru odasını ayıracağım o zaman normal yatak yaptırırım.

Valla annemler 4 cekmeceli mdf besik yaptirdilar.hatta bebegin corabindan bornozuna herseyini aldilar eksigi yok cok sukur.benim kaldi bende 8 ayda alacam

Kizlar bunlar burda bi magazada 200 lira uygun uyku setleri,nette daha guzelleri var ama 700 lira sizce hangisi olmali

Eklentiler

• Screenshot_20200812-113021_Gallery.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20200812-113018_Gallery.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 31
  • xfY5b-16.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…