2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
kızımın park yatağını kullanacağız biz.ileriye doğru odasını ayıracağım o zaman normal yatak yaptırırım.
anladım canım bana da park yatak daha yakın geliyor büyüdüğünde kaldırıp bir kenara koyması da daha uygun olur sanki
Valla annemler 4 cekmeceli mdf besik yaptirdilar.hatta bebegin corabindan bornozuna herseyini aldilar eksigi yok cok sukur.benim kaldi bende 8 ayda alacam
Güle güle kullansın

Herhangi bir kadin dogumdan alabilirsn ama raporlar haftalik olmali. Atiyorum 17 eylulde gideceksin 9 eylulde aldigin rapor gecersizdir. En eski 7 gunluk olabilir. Sadece hastamz bilmm kac haftalik hamiledir ucakla seyahat etmesinde sakinca yoktur. Yazmali ve doktorun kasesi imzasi fln olmali yani oyle internet uzerindn hazirlanana bisey kabul etmiyoruz. Raporsuz kesinlime ucamazsn 28. Haftadan sonra. Bu dediklerine ne kdr itibar edeyim dersen thyde calisiyorm :)

Kızlar yatak işini ne yaptınız ya da ne yapacaksınız?? Kafam aşırı karışık bir sonuca varamıyorum kademeli park yatak mı beşik mi anne yanı mı sepet beşik mi
Ben buyuyebilen diye gecen ama ölcüsü küçuk olan besiklerden aldım canım korkuluğuda kademeli ilk oğlumda park yatak kullanmistim hem hevesim vardi mobilya besikte hemde bizim oglan 1yasinda park yataktan asagi atlamaya calisinca tek kisilik yataga gecmek zorunda kalmistim o nedenle tercih etmedim ha bide gicirdamaya baslamisti belli sureden sonra oglusu besige koyarken akrobasi yapiyodum ses cikip uyanmasin diye

Kizlar bunlar burda bi magazada 200 lira uygun uyku setleri,nette daha guzelleri var ama 700 lira sizce hangisi olmali
Bende uyku setini yorgansiz kapitoneli olarak siparis verdim yorganım var bide pek kullanılmıyor diye korkuluk vs bu modelde guzel almak isteyen olursa fikir olsun diye paylaşmak istedim

Eklentiler

• Screenshot_20200726-131706_Instagram.webp
    32 KB · Görüntüleme: 57
Bence karpuzla uzumu kes bende baslarda cok aldim sonra anladimki meyvelerden dolayi almisim Suan kilo alimim durdu özellikle Karpuz uzum kirazda seker cok var dikkat et

Ne kadar zormuş bu işler güle güle kullansın inşallah.

emzik konusunda bibs ve avent arasında kaldım maalesef bir de bizim bebekler kuş bebeği olacak yorgan da almalı mı

Canim ikimizde ayni surclerden gectik belki kimsenin gitmedigi bin tane proflara gittik sende eminim benim gibi artik herseyi biliyorsundur acikcasi ben once iyi bir dahiliyeye gorunurdum o gerek gorurse 100 luk yukleme yaptirirdim sonucta bu alan onlarin alani onlar daha iyi bilir sonucta bebegimize direk glikoz yukluyoruz burdan diger arkadaslarada soyleyim yukleme yaptirirken 75 lik yukletin 50 likte cikmiyor sonra bidaha 100 luk yükletiyorlar benimde görüştüğüm biti prof tu tup bebek doktorum biride perinotolog bolum baskani vede kendi doktorum 75 lik dediler boyle bir aciklama yapmislardi

Bende aynı yorumları okudum soğuk olduğu ile ilgili ama gittim detaylı usg için iyiki gitmişim hiç öyle bir doktor değil bütün soru işaretlerimi ortadan kaldırdı çok mükemmel bir hoca iyi ki tercihimi ondan yana yapmışım katılıyorum size
Kızlar yatak işini ne yaptınız ya da ne yapacaksınız?? Kafam aşırı karışık bir sonuca varamıyorum kademeli park yatak mı beşik mi anne yanı mı sepet beşik mi
Ben sepet beşik aldım kuzum içimde kalıcaktı yoksa tamamen hevesten sonra satıp park yatak alıcam

Ben anne yanı, yanı açılabilen park yatak aldım. Bir de reflü yatağı aldım. Gece yataktan kalkıp sepetten almak çok zor olur diye düşünüyorum. Eğil kaldır eğil kaldır koy yerine belim ağrır. Bir de normali bilmem ama sezaryen olursa çok daha zor olur. Park yatağı bir yerlere gittiğimizde de götürürüz zaten. Tavsiye ederim canım

Ben de karar verdim park yatak alıcam. Ama yanı açılabilen park yatak bilmiyordum nereden aldın acaba ?

Güle güle kullan canım içinde kalmasın tabi Gönlünce al

Ben de karar verdim park yatak alıcam. Ama yanı açılabilen park yatak bilmiyordum nereden aldın acaba ?
Canım babymall dan aldım. Prego parka. İçine de yatağını aldım. İndirim vardı ikisini 1000 TL ye aldım. Tabsiye ederim. Chicco da var anne yanı, hatta ebebek te var ama onlar içime sinmedi, hem küçük geldi hem de bir süre sonra dengesi değişecek gibi geldi.

Şimdi ben de oda mobilyası a karar vermeye çalışıyorum çok zor gerçekten iki model arasındayım montessori oda yapıcam. Odaya geçiricem sonra

İçinde müzikli dönence de varmış zaten tek başına 300 lira kadar onlar , güzel bir ürün çok kaliteli görünüyor ben de değerlendireyim..
oda meselesi derin bi konu ona ben şu an cesaret edemiyorum umarım kolay baş edersin odayla

Şu an sadece yatak 1000 lira biraz takip edeyim belki yine yataklı bir şekilde 1000 e düşer
Olabilir canım, eğer yaşadığın yerde babymall varsa onlar da farklı indirimler yapabiliyor. Hediye Çeki de verebilirler belki ben bir daha uğraşamam diye odasını hazırlamak istiyorum. Zaten dolap şifonyer gerekecek, olmuşken takım olsun hepsini yaptırayım diyorum. Gün içinde uyurken odasına bırakırım orada uyusun böyle düşünüyorum ama görücez nasıl rahat edicek küçük hanım

Ben şöyle aldım canım 20 günde geliyor bir an önce karar vermelisin. bugün de nevresim tül kenarlıklarını yıkadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…