Maalesef yok hatta ilk defa senden duydumOlabilir canım, eğer yaşadığın yerde babymall varsa onlar da farklı indirimler yapabiliyor. Hediye Çeki de verebilirler belki ☺ ben bir daha uğraşamam diye odasını hazırlamak istiyorum. Zaten dolap şifonyer gerekecek, olmuşken takım olsun hepsini yaptırayım diyorum. Gün içinde uyurken odasına bırakırım orada uyusun ☺ böyle düşünüyorum ama görücez nasıl rahat edicek küçük hanım
Sağol canım, hepimizin minnoşu güzel yerlerde güzel güzel güzel uyusunlarMaalesef yok hatta ilk defa senden duydum
İyi edersin tabi oda değişikliği yaparken zorlanmazsın odasına da alışmış olur sana da zor gelmezsağlıcakla büyüsün inş . Ben odasını 1.5 sene sonra düşünüyorum malum kış bebeği olacak kışın diğer oda soğuk olur klima ile ısınıyoruz yeterli geliyor diye .
Çok tatlıymışşBen şöyle aldım canım 20 günde geliyor bir an önce karar vermelisin. bugün de nevresim tül kenarlıklarını yıkadım
Amiiin , herkesin inşallahSağol canım, hepimizin minnoşu güzel yerlerde güzel güzel güzel uyusunlar ☺ klima ise haklısın ☺ Allah içinize sindirsin canım☺
Evet canım ben kimseye gitmiyorum dediğin gibi. Artık evi öle bi dağıttım ki toplama bahanesiyle oturacak yer yok kapıdan görüp gidiyorlar artıkÇat kapı nedir ya ben anamın evi hariç. Kimseye çat kapı gitmem. Kültürümüz biraz bencil o açıdan. Belki müsait değil, belki yatacak yorgun, belki başka uere gidecek, belki başka biri gelecek çat kapı gitmek çok ayıp bence.
Peki ben beyan etmeden bilebilirler mi kaç haftalık olduğumu. Eğer bol seyler giyinirsem? Rapor alacagim umarım sıkıntı çıkmaz, gebeligimde de bir sıkıntı falan yok bakalım inşallah alirimHerhangi bir kadin dogumdan alabilirsn ama raporlar haftalik olmali. Atiyorum 17 eylulde gideceksin 9 eylulde aldigin rapor gecersizdir. En eski 7 gunluk olabilir. Sadece hastamz bilmm kac haftalik hamiledir ucakla seyahat etmesinde sakinca yoktur. Yazmali ve doktorun kasesi imzasi fln olmali yani oyle internet uzerindn hazirlanana bisey kabul etmiyoruz. Raporsuz kesinlime ucamazsn 28. Haftadan sonra. Bu dediklerine ne kdr itibar edeyim dersen thyde calisiyorm :)
Gayet iyiymiş fiyatFiyata ben cok sasirdim acikcasi idrar vermedim sadece seker ictim 3 defada kan fiyatida 44 tl ydi gittigim hastane biraz yuksek fiyatli aslinda ben sok oldum esim bile inanmadi kan ne kadar diye sordi
He ondan okadar cok bende bi 100 felan olur diyodum sok gecirdim ama caktirmadim 44 deyince normalde kazik bi hastane tahlil konusundaGayet iyiymiş fiyatben şeker yüklemesi kan testleri verdim. Kanda sadece şeker bakılmadı herşey bakıldı kan uyuşmazlığı falan da 450 TL ödedim
ben verdim canım memurum 3 haftadır evdeyim ben idari izinliyim.KIZLAR, öğretmen olanlar ve kamu calısanı arkadaslarım..
Durum bildirir raporu alıp okulunuza ya da calıstıgınız kuruma verdiniz mi? (24-32hafta arası idari izin için)
Yolcu beyani esastir. Ayrica oyle buyutck bise deil doktora ucusa gitcm de veriolar ztn. Riske atmaya gerek yok yani. Ayrica hic oyle soylemeyip rapor almamazlk yapma belli oluyor ve havaalanindaki hastaneye kendi doktorundan 10larca kat fazla para vermen gerekir ya da ucaga binemezsinPeki ben beyan etmeden bilebilirler mi kaç haftalık olduğumu. Eğer bol seyler giyinirsem? Rapor alacagim umarım sıkıntı çıkmaz, gebeligimde de bir sıkıntı falan yok bakalım inşallah alirim
Senin beşiğinden kime ne yaw. Ben bunu hem sallanabildiği hem tekerlekli oldığu hem de yatak yanı kullanabildiği için tercih ettim. 1 sene falan oda alamicam çünkü. Maddi durumun elveriyorsa hiç düşünme senin içinde kalacağına onların içinde kalsınÇok tatlıymışşHer annenin içinde bu beşikten yatıyor buna eminim Maddi konu vr elti kaynana açısından yatak meselesine çok dil uzatıldığı için maalesef ben bu beşiği tercih etmicem ağzı olan konuşuyor
ben prego maxima aldım 810 tl idi insatgramda cocukistan diye bir mağaza var ordanKızlar yatak işini ne yaptınız ya da ne yapacaksınız?? Kafam aşırı karışık bir sonuca varamıyorumkademeli park yatak mı beşik mi anne yanı mı sepet beşik mi
Tamamdır canımben verdim canım memurum 3 haftadır evdeyim ben idari izinliyim.
bu da vardı aldığım yerde bunu almaya gıtmıstım aslında sonradan biraz engin geldi benim kendı yatağım cok yuksek o yuzden yanı acılsa da ise yaramıcaktı bi buyuk boyunu aldım iksi de cocukistanda 800 tl ama icine yatak almadım ben icine reflü yatağı koycam sonra yatas yatak alırım.Şu an sadece yatak 1000 lira biraz takip edeyim belki yine yataklı bir şekilde 1000 e düşer
Moralini bozma canım streste şeker tetikliyor. Diyet yaparsın hemen insülin vermez benceseker yukleme sonucum geldi simdi cok yuksek cok moralim bozuldu dr uma gostermedim daha insallah insulin falan baslanmaz cok kotu oldum
Yine çok geldi bana test parası. Alt tarafı 3 tl lik gazoz gibiydi içtiğim şeyHe ondan okadar cok bende bi 100 felan olur diyodum sok gecirdim ama caktirmadim 44 deyince normalde kazik bi hastane tahlil konusunda
canım biraz zor bi süreç ama düşünüp stres yapma bence şekerini etkilemesin. Önlemi al yine kendini sürekli dezenfekte et. Bekleme aşamasında ben açık havada oturdum hastanede beklemedim. yanına evden ekmek arası yap işlembittiğinde yersin hem şeker yükleme hem kan alınması biraz halsizlik yapıyor.Bugün açlıktan bayılacak gibi oldum kızlar 11.5 da hastaneden çıktım perşembe günü daha uzun süre hastane ortamında kalacağım. Bir sürü insan kaynıyor o saate kadar aç susuz bide üstüne 4 kez kan vericekmisim bana güzel bisey yazın lütfen ya.Hastane uzak eşim tam gün izin aldı perşembe de alacak bide izin sorunu offff
İşte akıl bunlarda hepsi de Eğitimci sözde.. park yatak alıcam ben kuzu karar verdimSenin beşiğinden kime ne yaw. Ben bunu hem sallanabildiği hem tekerlekli oldığu hem de yatak yanı kullanabildiği için tercih ettim. 1 sene falan oda alamicam çünkü. Maddi durumun elveriyorsa hiç düşünme senin içinde kalacağına onların içinde kalsın
ben prego maxima aldım 810 tl idi insatgramda cocukistan diye bir mağaza var ordan
Ben de bir bakayım da benim yatakta bayağı yüksek senin ki kaç cm acababu da vardı aldığım yerde bunu almaya gıtmıstım aslında sonradan biraz engin geldi benim kendı yatağım cok yuksek o yuzden yanı acılsa da ise yaramıcaktı bi buyuk boyunu aldım iksi de cocukistanda 800 tl ama icine yatak almadım ben icine reflü yatağı koycam sonra yatas yatak alırım.
Olcmedim göz kararı denk gibi geldi ikisi deİşte akıl bunlarda hepsi de Eğitimci sözde.. park yatak alıcam ben kuzu karar verdim
Ben de bir bakayım da benim yatakta bayağı yüksek senin ki kaç cm acabayani yatak yüksek kalırsa bir anlamı kalmıyor anne yanının
Park yatak da çok kullanışlı canım. Paşa gönlün ne istiyorsa öyle yap tabii ki. Benim kocama dediğim gibi çocuğu taşıyan söz sahibi olabilir ancak bi dahakine sen doğur senin dediğin olsunİşte akıl bunlarda hepsi de Eğitimci sözde.. park yatak alıcam ben kuzu karar verdim
Ben de bir bakayım da benim yatakta bayağı yüksek senin ki kaç cm acabayani yatak yüksek kalırsa bir anlamı kalmıyor anne yanının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?