canım biraz zor bi süreç ama düşünüp stres yapma bence şekerini etkilemesin. Önlemi al yine kendini sürekli dezenfekte et. Bekleme aşamasında ben açık havada oturdum hastanede beklemedim. yanına evden ekmek arası yap işlembittiğinde yersin hem şeker yükleme hem kan alınması biraz halsizlik yapıyor.
Doktorum ayakta old görünce oturmalısın dedi şeker yüklemesinden sonra kesinlikle ayağa kalkma diyor Yarın şeker yükleme labaratuarinin önünde sabah 8 den 12 ye kadar beklemeyi düşünüyorum kendime konforlu bi koltuk seçeyim de kalcam acımasın ☺Bide kitap görürsem mi yanimda aslında bize oda açmaları lazim damar yolu açıp uzanmamız gerekiyor kolu 4 kere iğne batırmamış olurlardı
Tekrar selam kızlar ben bebişimi gördümStres sinir düşünce falan kalmadıOnu görunce değişik bir rahatlama geliyor. Ucuyorum. Tahlillerim yapıldı. Kan sonucunu hemen aldık. Demir depon bos dedi dr. 1ay kullandım kan ilacını. Kabızlık nedeniyle bırakmak zorunda kalmıştım. Gerekirse damardan kan vereceğiz dedi. Simdi 1 2 duzenlemeyle tekrar aynı ilacı kullanacağım. Kabızlık devam ederse yine damardan alabilirmişim. İdrar yolu enf. İçin temizleyici verdi. 1 gun kullan 5 gun kullanma dedi. 2 tane var. 10 gun sonra idrar tahlili yaptıracak. Düzelmezse baska care bakacağız dedi. Suanda en düşüğünü veriyorum dedi. B12 iyi kullanma dedi. Tiroid ve magnezyum tahlili yapıldı.Troid hapı kullanan bir anneyim. Sonuclar cuma. Bol bol kırmızı et ve salata ye dedi. Yanında yogurt vs yeme dedi malumHızlı kilo aldım dedim. Cok mu yiyorsun dedi. Hayır dedim. Aksamları yemek yemiyorum dedim. Sadece karpuz. Baktı gulumswdı 1 dilimden fazla karpuz yeme dediSekerle ilgili 4 gun sabah aclık oncesi ve yedikten 2 saat sonrası gel dedi. Takip edelim. Yuklemeyi ona gore yaparız dedi. Gerek olmadan yukleme yapmayalım dedi. Son olarak 750 gr kilosu ve 36 cm boyu olmus oglumun1 hafta boy onden gidiyor uzun boylu olacak bu beyefendi dediBebiş için simdilik hersey yolunda şükürler olsunHerseyi ayrıntılı yazdım. Biliyorum kı bu tecrübe ettiklerimiz hepimize yarar fikir saglayabılır.Sevgiyle kalın
Bu gaz sancısını doğum sancısından nasıl ayıracağız ya her gün başka bir rahatsızlık okuyor Rabbim günah yazmasın daha büyük dert vermesin. Adet sanvısı gibiydi şimdi gaz sancısı gibi eğildikçe artıyor gidip gelmiyor hep var gibi sızlama doğum sanvısı olsa aralıklarla gelirdi değil mi
Doktorum ayakta old görünce oturmalısın dedi şeker yüklemesinden sonra kesinlikle ayağa kalkma diyor Yarın şeker yükleme labaratuarinin önünde sabah 8 den 12 ye kadar beklemeyi düşünüyorum kendime konforlu bi koltuk seçeyim de kalcam acımasın ☺Bide kitap görürsem mi yanimda aslında bize oda açmaları lazim damar yolu açıp uzanmamız gerekiyor kolu 4 kere iğne batırmamış olurlardı
Ben hala yaptırmadım hiç tavsiye etmiyorlar şeker yüklemesini, erken doğumuda tetikliyo ilķ çocuğumda yaptırmıştım doktorlarım erken doğum yok kesinlikle demelerine rağmen 2.5 hafta erken doğdu bunda yaptırmıyacam bakalım gerçekten doğrumu
Ben hala yaptırmadım hiç tavsiye etmiyorlar şeker yüklemesini, erken doğumuda tetikliyo ilķ çocuğumda yaptırmıştım doktorlarım erken doğum yok kesinlikle demelerine rağmen 2.5 hafta erken doğdu bunda yaptırmıyacam bakalım gerçekten doğrumu
Kim tavsiye etmiyor gerçekten merakimdan soruyorum. Ben daha yavsiye etmeyen doktora denk gelmedim burda kac kisiyiz kacimizin doktoru gereksz yapmaya gerek yok dedi
Kim tavsiye etmiyor gerçekten merakimdan soruyorum. Ben daha yavsiye etmeyen doktora denk gelmedim burda kac kisiyiz kacimizin doktoru gereksz yapmaya gerek yok dedi
Canan karataydır sanırım. En son ceza almıştı böyle saçma öneriler yüzğnden diye duydum. Bi ara günde 10 yumurta yiyin gibi mantık dışı şeyler de söylüyordu.
4 gün onde sadece canım, tokluk kan sekerim yüksek çıktığı için meyveyi yasakladı.meyve şekere dönüyormuş.en fazla yeşil ekşi elma dedi.abur cubur sevmem hiç bende o yüzden sordum neden olabilir diye meyve dedi
Canan karataydır sanırım. En son ceza almıştı böyle saçma öneriler yüzğnden diye duydum. Bi ara günde 10 yumurta yiyin gibi mantık dışı şeyler de söylüyordu.
Kızlar masallahiniz var baya bir alışveriş yapmışsınız ben daha hiç bir şey almadım eylül de doğum iznine çıkınca alırım diyorum ins geç kalmam rabbim nasip eder se 2 veya 3 kasım doğum tarihi cuma günü de kontrolüm var bakalim hanımefendi nasıl şeker yüklemesi ile ilgili doktor bana hiç birşey demedi 22 haftalik gittim de doktora toplam da 3 kilo almıştım belki ondan bahsetmemistir bakalim bu sefer birşey dicek mi
4 gün onde sadece canım, tokluk kan sekerim yüksek çıktığı için meyveyi yasakladı.meyve şekere dönüyormuş.en fazla yeşil ekşi elma dedi.abur cubur sevmem hiç bende o yüzden sordum neden olabilir diye meyve dedi
Ben de kaçıncı haftada olduğunu bilmediğimden bebeğin kilosu bir iki hafta önde gidiyor sandım canım o zaman bebeğin gelişimi maşallah gayet iyi ben de meyveyi ara öğünlerde tüketiyordum dikkat edeyim o zaman