- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Senin kilon ve bebeğin gelişimi normal olduğu için doktor şekerden bahsetmemiş olabilir belki şeker yüklemesine gerek görmezKızlar masallahiniz var baya bir alışveriş yapmışsınız ben daha hiç bir şey almadım eylül de doğum iznine çıkınca alırım diyorum ins geç kalmam rabbim nasip eder se 2 veya 3 kasım doğum tarihi cuma günü de kontrolüm var bakalim hanımefendi nasıl şeker yüklemesi ile ilgili doktor bana hiç birşey demedi 22 haftalik gittim de doktora toplam da 3 kilo almıştım belki ondan bahsetmemistir bakalim bu sefer birşey dicek mi
Ben standart sorarım ciddi ciddi. Aa öyle miymiş hangi tıp dergisinde okudun ben de bakayım derim. Öyle kalır. Bu söylentiler hep diyollaaa mecmuası yayınlarıZtn bi o bide yasli akrabalar sanki onlarin zamanda yukleme vardi :))
Ben standart sorarım ciddi ciddi. Aa öyle miymiş hangi tıp dergisinde okudun ben de bakayım derim. Öyle kalır. Bu söylentiler hep diyollaaa mecmuası yayınları
Benim 1.62 ,eşinin 1,82 canımMaşallah canim boyu epey uzun olacak sanırım, anne baba olarak uzun musunuz ?
Bazi seyler hamilelikle geliyor buna iyice ikna oldum benimde normal hayatta asla troit sorunum yok defalarca test yaptirdim ama hamile kaldigim hafta hemen yukseliyor tuhaf ilk oglumda cikti 1dusuk yaptim onda cikti ustelik 8hafta surdu sadece bu hamileligimdede ilk muayenede ciktiBen yükleme yaptırmadım çünkü baştan beri açlık sekeri yuksekligim vardı haftalr geçtikçe arttı ne kadar dikkat ettiysem. Dahiliye diyetisyen derken düşmedi. İnsüline başladık ve ara ara dozu yükseltiliyor hergun ölçüm yapıyorum mecburen. Geçen görüştüğümüzde hormonal olduğunu soylediler ben şekerli hicbirsey yemiyorum hatta çoğu meyveyi de ama yine tam olarak dusmuyor. Bugün kadın doğum doktoru dusmuyorsa meyveyi tamamen kes yürüyüşünü ihmal etme dedi. Stres yapmamaya çalışıyorum.hersey bebisimin sağlığı için. İnsülin verirlerse de ihmal etmeyin korkulacak bişey değilhepinize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebisler inşallah
Benimde şekerim var ve diyetisyen bana 3 öğün meyve verdi sorun olsa vermezdi diye düşünüyorum ama kafam da karışması değil yaniŞeker yüklemede tokluk yüksek cıktı o yuzden
Ama 4 gün çok büyük fark degilki benimki 1 hafta önden gidiyor ve doktor normal dedi 2-3 hafta önden olursa istemeyiz dedi şekerden dolayı4 gün onde sadece canım, tokluk kan sekerim yüksek çıktığı için meyveyi yasakladı.meyve şekere dönüyormuş.en fazla yeşil ekşi elma dedi.abur cubur sevmem hiç bende o yüzden sordum neden olabilir diye meyve dedi
verdiği meyveler neler?Benimde şekerim var ve diyetisyen bana 3 öğün meyve verdi sorun olsa vermezdi diye düşünüyorum ama kafam da karışması değil yani
Bir tek canan karatay tavsiye etmiyorKim tavsiye etmiyor gerçekten merakimdan soruyorum. Ben daha yavsiye etmeyen doktora denk gelmedim burda kac kisiyiz kacimizin doktoru gereksz yapmaya gerek yok dedi
Canım insülini kaç doz yapıyorsun, sadece açlık mı yüksek çıkıyorBen yükleme yaptırmadım çünkü baştan beri açlık sekeri yuksekligim vardı haftalr geçtikçe arttı ne kadar dikkat ettiysem. Dahiliye diyetisyen derken düşmedi. İnsüline başladık ve ara ara dozu yükseltiliyor hergun ölçüm yapıyorum mecburen. Geçen görüştüğümüzde hormonal olduğunu soylediler ben şekerli hicbirsey yemiyorum hatta çoğu meyveyi de ama yine tam olarak dusmuyor. Bugün kadın doğum doktoru dusmuyorsa meyveyi tamamen kes yürüyüşünü ihmal etme dedi. Stres yapmamaya çalışıyorum.hersey bebisimin sağlığı için. İnsülin verirlerse de ihmal etmeyin korkulacak bişey değilhepinize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebisler inşallah
Bende böyle bişey arıyordum ya iyiki söyledin. Güle güle kullanın.Prego 8023 Miami Anne Yanı Oyun Parkı 70X110 Cm Lacivert | Babymall
https://www.babymall.com.tr/urun/prego-8023-miami-oyun-parki-70x110-prg-8023-lacivertwww.babymall.com.tr
Çok sağol canımBende böyle bişey arıyordum ya iyiki söyledin. Güle güle kullanın.
Yoyko nun anne yanı park yatağını bekliyordum bende ekim sonu gibi stoklar güncellenecekmiş çok geç olacak diye içim içimi yiyordu . Eşim tahta olan anne yanı beşikten heves ediyor ama bende aşırı kararsızım böyle park yatak alıp pişman olur muyum diye. Siz kurdunuz mu baktınız mi park yataklarda gıcırdama sorunu çok oluyormuş.
Nasıl yani o kadar beklemek mi gerekiyorDoktorum ayakta old görünce oturmalısın dedi şeker yüklemesinden sonra kesinlikle ayağa kalkma diyor Yarın şeker yükleme labaratuarinin önünde sabah 8 den 12 ye kadar beklemeyi düşünüyorum kendime konforlu bi koltuk seçeyim de kalcam acımasın ☺Bide kitap görürsem mi yanimda aslında bize oda açmaları lazim damar yolu açıp uzanmamız gerekiyor kolu 4 kere iğne batırmamış olurlardı
Canım çok da geç kalma bence alışverişeKızlar masallahiniz var baya bir alışveriş yapmışsınız ben daha hiç bir şey almadım eylül de doğum iznine çıkınca alırım diyorum ins geç kalmam rabbim nasip eder se 2 veya 3 kasım doğum tarihi cuma günü de kontrolüm var bakalim hanımefendi nasıl şeker yüklemesi ile ilgili doktor bana hiç birşey demedi 22 haftalik gittim de doktora toplam da 3 kilo almıştım belki ondan bahsetmemistir bakalim bu sefer birşey dicek mi
Her yerde prosedür farklı oluyor canım ki i aç kimi tok bakıyor. Mesela ben kahvaltı ettim 1 saat sonra şekerli içeceği içtim. 1 saat daha sonra da kan verdim hepsi bu. Mide bulantısı falan da olmadı gayet normaldim. Ama aç olanlarda mide bulantısı olabiliyor çoğunlukla. En iyisi dr una sor prosedürünüNasıl yani o kadar beklemek mi gerekiyordört defa mı kan alıyorlar şekerli şeyi içirip bir kere kan almıyorlar mı şok oldum
Ben aç gittim şekerli şeyden iciyorsun bayaa şekerli ıceceklere şeker kullanmayan bana göreNasıl yani o kadar beklemek mi gerekiyordört defa mı kan alıyorlar şekerli şeyi içirip bir kere kan almıyorlar mı şok oldum
Bana tok gel demişti. Eğer o kadar saat bekleme durumu olacaksa yalnız giymeyeyim diye sordumHer yerde prosedür farklı oluyor canım ki i aç kimi tok bakıyor. Mesela ben kahvaltı ettim 1 saat sonra şekerli içeceği içtim. 1 saat daha sonra da kan verdim hepsi bu. Mide bulantısı falan da olmadı gayet normaldim. Ama aç olanlarda mide bulantısı olabiliyor çoğunlukla. En iyisi dr una sor prosedürünü
Açken şekerli beni mafederBen aç gittim şekerli şeyden iciyorsun bayaa şekerli ıceceklere şeker kullanmayan bana görekan alıyorlar.1 saat bekliyorsun ikincikez alıyorlar tekrar 1 saat bekledim 3.kez aldılar.beni pek etkilemedi sadece sonlara doğru bayağı acıkmıştım.bitince hemen eve gidip kahvaltı ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?