2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Senin kilon ve bebeğin gelişimi normal olduğu için doktor şekerden bahsetmemiş olabilir belki şeker yüklemesine gerek görmez

Gozunuz aydin kizlar guzel haberlerle gelmissiniz seker yuklemesini bende istemiyodum ama su fazla cikinca mecbur yaptirdim seker cikmadi ama sekerde cikarsa dikkat etmek gerekiyo Allah korusun

Ben yükleme yaptırmadım çünkü baştan beri açlık sekeri yuksekligim vardı haftalr geçtikçe arttı ne kadar dikkat ettiysem. Dahiliye diyetisyen derken düşmedi. İnsüline başladık ve ara ara dozu yükseltiliyor hergun ölçüm yapıyorum mecburen. Geçen görüştüğümüzde hormonal olduğunu soylediler ben şekerli hicbirsey yemiyorum hatta çoğu meyveyi de ama yine tam olarak dusmuyor. Bugün kadın doğum doktoru dusmuyorsa meyveyi tamamen kes yürüyüşünü ihmal etme dedi. Stres yapmamaya çalışıyorum.hersey bebisimin sağlığı için. İnsülin verirlerse de ihmal etmeyin korkulacak bişey değilhepinize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebisler inşallah

Bazi seyler hamilelikle geliyor buna iyice ikna oldum benimde normal hayatta asla troit sorunum yok defalarca test yaptirdim ama hamile kaldigim hafta hemen yukseliyor tuhaf ilk oglumda cikti 1dusuk yaptim onda cikti ustelik 8hafta surdu sadece bu hamileligimdede ilk muayenede cikti yani gebelik testi yerine troit testi yaptirsam cikicak

Ama 4 gün çok büyük fark degilki benimki 1 hafta önden gidiyor ve doktor normal dedi 2-3 hafta önden olursa istemeyiz dedi şekerden dolayı

Kim tavsiye etmiyor gerçekten merakimdan soruyorum. Ben daha yavsiye etmeyen doktora denk gelmedim burda kac kisiyiz kacimizin doktoru gereksz yapmaya gerek yok dedi
Bir tek canan karatay tavsiye etmiyor o da ceza aldı zaten 10 gün lisansını iptal.ettiler yüzlerce binlerce gebenin bebeğinin hayatını riske atti diye

Canım insülini kaç doz yapıyorsun, sadece açlık mı yüksek çıkıyor

Bende böyle bişey arıyordum ya iyiki söyledin. Güle güle kullanın.
Yoyko nun anne yanı park yatağını bekliyordum bende ekim sonu gibi stoklar güncellenecekmiş çok geç olacak diye içim içimi yiyordu . Eşim tahta olan anne yanı beşikten heves ediyor ama bende aşırı kararsızım böyle park yatak alıp pişman olur muyum diye. Siz kurdunuz mu baktınız mi park yataklarda gıcırdama sorunu çok oluyormuş.

Çok sağol canım kurmadık henüz, ev boyanacak bizim haftaya, sonra bebek odası bir - bir buçuk aya gelecek. Onları bekleyeceğim ben kurmayacağım. Ama mağazada çok salladım, oradaki teşhir ürünü hiç gıcırdamadı bu park yatağın da altında bi aparatı var sallanabiliyor bu arada istenilirse. Tahta beşikler çok güzel görünüyor gerçekten, insan özeniyor. Ama ben eğilip bebeği içinden alıp içine bırakacak halim olup olmayacağını bilemiyorum,i; bir de çok kısa süre kullanmak için almak istemedim. Zaten oda takımı çok pahalı evde yer açamadım ona ama çok güzel görünüyor elbette

Nasıl yani o kadar beklemek mi gerekiyor dört defa mı kan alıyorlar şekerli şeyi içirip bir kere kan almıyorlar mı şok oldum

Canım çok da geç kalma bence alışverişe ben geçen hafta İzmire gittik izin için oradan yaptım alışverişinin çoğunu. Büyük bebek alış veriş merkezleri var izmirde, Dört beş katlı yan yana dört beş mağazanın olduğu. Oraları gezerken bile çocuk gibi sürekli şu durumdaydım : ben acıktım, mola verelim, susadım, tuvaletim geldi hadi gidip gelelim, yoruldum, mola verelim, maskeden nefes alamıyorum hadi çıkalım, oturmak istiyorum, hadi gidelim sonra gelelim bir de gezerek almak istiyorsan bence peyderpey al, çünkü virüs yeniden patlama noktasındaymış. Eylüle ne olur bilinmez hayırlısı olsun

Nasıl yani o kadar beklemek mi gerekiyor dört defa mı kan alıyorlar şekerli şeyi içirip bir kere kan almıyorlar mı şok oldum
Her yerde prosedür farklı oluyor canım ki i aç kimi tok bakıyor. Mesela ben kahvaltı ettim 1 saat sonra şekerli içeceği içtim. 1 saat daha sonra da kan verdim hepsi bu. Mide bulantısı falan da olmadı gayet normaldim. Ama aç olanlarda mide bulantısı olabiliyor çoğunlukla. En iyisi dr una sor prosedürünü

Ben aç gittim şekerli şeyden iciyorsun bayaa şekerli ıceceklere şeker kullanmayan bana görekan alıyorlar.1 saat bekliyorsun ikincikez alıyorlar tekrar 1 saat bekledim 3.kez aldılar.beni pek etkilemedi sadece sonlara doğru bayağı acıkmıştım.bitince hemen eve gidip kahvaltı ettim.

Bana tok gel demişti. Eğer o kadar saat bekleme durumu olacaksa yalnız giymeyeyim diye sordum midem bulanır başım döner diye korktum

Açken şekerli beni mafeder tok gidicem ben haftaya bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…