2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bence erken doğumun altında yatan başka faktörler olabilir canım hiç duymadım şeker testinin erken doğumu etkiledigini öyle olsa benim doktorum izin vermezdi çünkü ameliyatlardan yıpranan bir rahmim var ve sürekli rahim ağzım kontrol ediliyor. Canan karatay insanları bu konuda ikiye ayırdı ki kendisi kardiyolog benim cevremde yaptırmayan yok bende şuana kadar tüm testleri önlem amaclı yaptırdım buna da doktorum uygun gördüğü için okey dedim .

Dogum sancısi belli aralıklarla oluyor doktorum dakikayla kontrol et dedi benim de popoma kadar yayılan bir ağrı giriyor ve dk tuttum kimi 9 dk kimi 2 dk arayla yalancı kasilmaymis.

Nasıl yani o kadar beklemek mi gerekiyor dört defa mı kan alıyorlar şekerli şeyi içirip bir kere kan almıyorlar mı şok oldum
Ben yanlış anlamışım toplam 7 kere kan alicaklar sabah ac kan verdim 100 lük yüklememi ıctim yarım saat arayla kan vereceğim 10.10 geceye kadar son iki kanı 1 saat arayla 12.10 e son kan alınacak ondan sonra yiyip içeceğim. Her hastanenin doktor un uygulama şekli farklı oluyir sanırım

Allah yardımcın olsun canım. inş bi sorun olmaz sonuçlar iyi gelir stres yapmamaya çalış sen şekere etkisi olmasın

Kızlar günaydın bizde kontrole gittik çok şükür herşey yolunda☺ Çok güzeldi ağzını sürekli oynatıyordu gülen bir ultrason görüntüsü yakaladı doktor Bebeğim 27+3 normalde ultrason da tam 28 çıktı. Kilosu 1164 gr boyu yaklaşık 37. Çok çatı ağrısı çektiğimi daha önce yazmıştım burda da, Doktora sordum normal daha hızlı büyüyor artık dedi magnezyum başladı. Bu arada tüp bebekler biraz kıymetli gebelik normal doğum şansına pek bırakmamak gerek dedi

Oyyy Oyyy maşallah annesi Doğum şeklini ben daha hamile kalmadan tüp bebek doktorum demişti kıymetli gebelik kıymetli bebek diye ve o zaman sezeryandan bahsetmişti hamile değilken bile şimdi ki doktorum da sezeryan diyor eşim her ne kadar istemese de hem zor gebelik hemde vajina girişinde kanama alanlarından dolayı bende hangisi benim vücudum için uygunsa onu istiyorum canım

Çok ilginç bakalım benim doktorum nasıl yaptıracak tokken bakılıyormuş en azından onu söylemişti haftaya gidicem ben de bakalım çok geçmiş olsun şimdiden inşallah sonuçlar temiz çıkar

Bende normal doğum mümkünse olsun istiyordum ama her defasında bu fikrime şaşırıyor doktor. 38. Haftaya kadar takip edip 38 de genelde alıyoruz dedi kıymetli gebelik riske bırakılmaz diyor

İnşallah güzel sonuçlar çıkar canım
Ya yerim ben onu bizimkide suratımı nasıl kapasam bu defa nasıl gizlesem modundaydi ama Dr inatla aldı görüntü

Dogum sancısi belli aralıklarla oluyor doktorum dakikayla kontrol et dedi benim de popoma kadar yayılan bir ağrı giriyor ve dk tuttum kimi 9 dk kimi 2 dk arayla yalancı kasilmaymis.
Benimde bugün baya hafiflemiş çok şiddetli bir gaz sancısıydı karnıma dokunamıyordum öne eğilemiyordum ama gidio gelen sancı değildi hep vsrdı tüm gün. Üşüttüm galiba seydişehir biraz serin oluyor akşamları

Günaydın kızlar Epeydir girip yazamıyorum ama okuyorum çok güzel alışverişler yapılmış darısı başıma inşallah. Biz ev tadilatı işine gömülmüş durumdayız ve inanılmaz stresli bir dönemdeyim Allah hakkımızda hayırlısını versin kızım içerde stresimi sinirimi hissediyor diye çok üzülüyorum ama elimde olmuyor aşırı sinirleniyorum bu aralar

Bunların dışında dün kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı. Açıkçası şeker yüklemesinden gözüm çok korkmuştu burada okuduklarımdan dolayı ama hiç korktuğum gibi olmadı. Sabah aç karna 8buçuk gibi gittim muayenehaneye hemen kan alındı sonra meyveli soda gibi bir içecek verdiler hatta sordular soğuk mu olsun oda sıcaklığında mı diye neyse sodamı içip 1 saat bekledim o arada muayene saatim geldiği için doktorumun yanına girdim kızımı gördüm 850 gr 34 cm her şeyi haftasıyla uyumlu dedi doktorum. Yüzünü göstermedi her zamanki gibi nazlandı yüzünü sırtıma dönmüş yatıyordu çok uğraştık ama sonunda yakaladık minnoşu sürekli parmak emmeye çalışıyordu kuzucum.

Sonra 1 saatim dolunca bir kan daha aldılar. En son doktora gittiğimden beri 3 haftada 1.8 kilo almışım bu durum canımı çok sıktı. Şimdiden toplamda 8 kiloya yakın almışım. Çok meyve veya abur cubur da yemiyorum ve her gün en az 6 bin adım atıyorum aslında daha da dikkat etmek gerekiyormuş demek ki şeker sonucumu çok merak ettim bu yüzden yoksa o yüzden mi bu hızla kilo aldım diye. Umarım kötü bir şey çıkmaz

Daha bebişe oda, yatak gibi büyük şeyleri almadık. Kararsızım da nasıl bir şey almak gerektiği konusunda. Ebebekte baby plus marka anne yanı vardı 500-600 tl civarıydı ama şimdi tükenmiş görünüyor çok üzüldüm onu almakta kararlıydım. Diğer anne yanı yataklar 1000 tl nin üzerinde ve 6 ay falan kullanılacak bir şeye o kadar para vermek istemiyorum. Ahşap beşikler bile daha ucuz ve daha uzun süre kullanılabiliyor.

İşte böyle kızlar içim dolmuş biraz uzun yazdım hakkınızı helal edin

Kim tavsiye etmiyor gerçekten merakimdan soruyorum. Ben daha yavsiye etmeyen doktora denk gelmedim burda kac kisiyiz kacimizin doktoru gereksz yapmaya gerek yok dedi
Bende yaptirmayacaktim memlekete detayli ultrason icin gittigimde perinatolog direk hayir yaptiracaksin dedi bende hocam kimse onermiyor dedigimde bana bana soylermisin kim onermiyor dedi bende biran gulumsedim anladi canan karatay degilmi dedi evet dedim ona butun doktorlar dava acti dedi onun yuzunden kac bebek hastalandi kac bebek öldu dedi gercekten ben alaninda cok iyi 4 doktora daha sordum kesinlikle yaptir dedi ve yaptirdim ben canan karatayi sonra bidaha izledim biseyi atlamisim kadin evet seker yuklemesini kabul etmiyor ama size oturup hergun tatlinii Boregini meyvenizide yiyin demiyor yani yukleme yaptirma ama tatli oraninizada dikkat edin diyor simdi yaptirmak istemeyenlere soruyorum diyet yapiyormusunuz şekeri cikardinizmi hayatinizdan bence iyi arastirin sonra geri donusumu olmuyor bende iyiki yaptirmisim yaptirmasaydim belki aklimda kalacakti burda kac kiside şeker cikti yaptirmasalardi ne olurdu allah korusun

kızlar jammybabyden hastane çıkışı alan oldu mu nasıl malları? eda babynin beğendiğim takım ama iyi midir bilemedim

Kafamı karıştıran tek konu zaten bu virüs olayı neden dir bilmiyorum hep sanki erken doğurcakmisim gibi his var için de yarın bir kontrole gidim bakalim doktor neler dicek ona göre yavaştan başlarım artik

Kafamı karıştıran tek konu zaten bu virüs olayı neden dir bilmiyorum hep sanki erken doğurcakmisim gibi his var için de yarın bir kontrole gidim bakalim doktor neler dicek ona göre yavaştan başlarım artik
Doktor kontrol ediyor söylüyor erken doğum riski var yok diye. Hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…