2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar şu 24.haftada izne ayrılma konusunda bir sey danışacaktım. 24+0dan itibaren mi aliyoruz durum bildirir raporunu yoksa 23+0dan itibaren mi? 23+0dan sonra 24haftalik diye adlandırıyoruz. Ve 23+4te ayrilanlari duydum da kafam karıştı

kızlar jammybabyden hastane çıkışı alan oldu mu nasıl malları? eda babynin beğendiğim takım ama iyi midir bilemedim
Ben aldım bikaç parça şeyimi oradan havlu takımı ve bikaç alt üst takım vs. Hastane çıkışını oradan almadım genelde süslü püslü şeyler aldım

kızlar jammybabyden hastane çıkışı alan oldu mu nasıl malları? eda babynin beğendiğim takım ama iyi midir bilemedim
Jammybabyden ilk alanlardan benim ben 10 lu hastane cikisini aldim cok guzel cok begendim bi kac biseyde aldim urunleri guzel hatta gecenlerde panco ve carvele girdim 10 lu hastane cikislarina baktim Yeri hic guzel degildi

Kafamı karıştıran tek konu zaten bu virüs olayı neden dir bilmiyorum hep sanki erken doğurcakmisim gibi his var için de yarın bir kontrole gidim bakalim doktor neler dicek ona göre yavaştan başlarım artik
Canim sanirim hamilelikten oluyor galiba benimde gece yatarken bi kacgundur icime korku dusuyor ama aniden oluyor gece 4 de uyaniyorum bebegime bisey olacakmis gibi geliyor sonra bir iki karnimi durtuyorum bekliyorum bakıyorum minigim tepki veiyor geri yatiyorum onuda huzursuz ediyorum Hayirlisiyla bi dogursaydik bide bu viruste sanirim bilincaltimiza yuklendi vede bu aralar kimi duysam sunun akrabasi dugunde virus kapmis bu boyle kapmis diye duymalara basladim

O zaman çorap giyin canım ince de olsa dikat et

Şeker yüklemesi yaptırmadım ben. Yazın Türkiye'de onun dışında Irlandadayim..orda birşey demedi doktor. Burda da glikoz normal çıkınca gerek görmedi. Ben normal doğum yapacağım mecbur, yurt dışında sezeryan ancak bir komplikasyon oluşursa müdahale anlamında yapılıyor yani umarım sorun olmaz, tek tesellim annemin kolay doğum yapması, kızlarda annelerine benzer demisti irlandadaki ebe, fizyolojik yapısından tut da kalıtsal hastaliklarina kadar. Bakalim İnşallah öyledir.ben de annem gibi klasik demir ve d vit. düşük, diyabet sorunu olmayan zayıf biriyim. İnşallah kolay dogururum.
29.haftama giriyorum benim bebek hala güçlü tekme atmıyor bu arada :) böyle gidecek herhalde alıştım artık. Daha çok içimde kayiyor, baloncuk patlatıyor. Bu da böyle sanırım :)

Soyle soyliyim. 250 gram uzumde 50 grama yakin glukz var gun icinde toplasan yemiyomuyuz bunu ya da aman oglum olcak canim tatli istio demiyormuyuz. Yok birden yujleme oluoms cocuga zararliyms koca turkiyede bunu 1 doktor mu fark etti ya da tip fajultesi onunden geçmeyen akrabalar mi. Yok neymis sonrasinda anne seker hastasi kaliyomus. Demek ki bi problem varms onceden ki vucut huna tepkisini ortaya koymus. Biri sana al su cocuhu dogurt drse elini suremezsin o yuzden doktor ne derse o mecburuz güvenmeye. Sirf yaptirmayim die niencocugu kendimi riske atayim ki ben elimden geleni yaparim takdir allahindir

Doktorun bisey demediyse demekki gerek gormedi canim senin minigin uysal sakin bi bebek olacak galiba belki gece uyurken tekme atiyordur sen duymuyorsundur yada plesentadan dolayida olabilir İlk bebekmiydi

Kızlar merhabalar tansiyon düşüklüğü olan annelerimiz napıyorsunuz bazen çok kötü oluyorum ayağa kalkacak halim yok nefes kesintisi de cabası. Sürekli dinleniyorum ama işim gücüm var benimde dermanım yok kalkacak

Kan değerlerine baktırdın mı kanın düşük olabilir

Canım insülini kaç doz yapıyorsun, sadece açlık mı yüksek çıkıyor
Ben akşam 23 de 12 doz gündüz 11 de 10 doz yapiyorum.ilk önce sadece akşam ve 6 dozdu şimdi arta arta bu hale geldi. Benim açlık sekerlerim yüksek cikiyor. Tokluk olsa yediklerinle halledilir ama açlık hormonal falan dendi o yüzden arttirdiklarinda bişey diyemiyorum çünkü haftalar geçtikçe bebeğinde ihtiyacı artiyor. İkimize yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…