2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım artık yediğini gezdiğini giydiğini yaptığını ille de göstermek moda olmuş. Hangisine kızıcan. Çok canın çektiyse yazaydın ayıp grupta hamile var diyeydin o utanaydı sen sinir olacağına.

Ver cevabini geri kalma. Ben hef yemek resmi atana canim istemese de ayy cok gunah napiosn canm cekti diorum bi bozuluolar

Oyle tabi. Saglkli olsunlar da insallah
Diyorumya bebeklerin kiloları haftalarına göre normal.doktorlar artısı eksisi var demekki bulundugumuz haftanin ona göre degerlendiriyorlar kızla erkek bile fark ediyor.bir sıkıntı olsa anormal bir durum olsa söylerlerdi yani.Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSon 3 ayıda sağlıkla gecirelim inşallah

Kizlar bisey soracam simdi bu dependi alacagiz peki sezeryan dogumlarda kanama kac gun suruyor vede yataga ayriyeten gecmesin diye hasta bezi sermemiz gerekiyormu bi arkadasim al dedide depend alacaksak ona yinede gerek varmiki anlayamadim
Canim benim aşırı bi kanamam olmamıştı? Depend yeterli gelmişti. Kaç gün sürdüğünü hatırlamıyorum ama uzun sürmemişti.

Sagol canım cevap
Sagol canım cevap verdıgın içinSorun su aslında gunde 2 kez magnezyum ve 2 kez de kan var sabah aksam. Ondan cok ara fark saat kalmıyor ama artık sabah kahvaltıdan sonra 2 saat geçmesini bekleyip (yediğim proteini hazmedebilmem için), kan hapını oyle içecegım. Sonrasında da kan hapını emilmesini bekleyip 2 3 saat sonra da öğlen yemeği yiyip o arada bısey yemeyeceğim. Gecekını zaten yatmadan once içiyorum.Vitamin vs de olsa işte ilaç kullanmaya alıskın olmadığımdan hosuma gitmiyor tabi. Ama periyodu bir de boyle duzenleyecegim. Gece 9 magnezyum 10 vitamin 12 demir ilacı yapacagım artık. Kafayı sıyıracagım artıkUnutmadan yaparım insallah

Lohusa pijaması foto çekimi içim şık olur ama

Sabah içmek kolayıma gelirdi canım ama troıd ilacı içiyorum ac karnına yarım saat sonra kahvaltı etmek gerekiyor. Bende olmuyor yanı Cok tesekkur ederım

Amin insallah. Ultrasyn bile fark eder o yuzdn kucağımıza alana kdr net bi bilgi edinemiycez

hastane bezini özel hastaneler seriyor zaten hastanedeyken. kanama ilk bir kaç gün yoğun oluyor. sonra azalarak 40-50güne kadar sürebiliyor. depend taşırmıyor. evde hasta bezine ayrıca gerek yok.
Evet hastanede varmis bana dogum bilgisi olarak neler yaptiklari verdikleri bir kitapcik vermislerdi orda yaziyor evde de gerekiyormu diye merak ettim tesekkurler canim
Canim benim aşırı bi kanamam olmamıştı? Depend yeterli gelmişti. Kaç gün sürdüğünü hatırlamıyorum ama uzun sürmemişti.

Sonuna kadar haklisin canim ama insanlarda anlayış yok malesef sende bende isterim canim cekti simdi deseydin esine arat gicikligina bulsun gelsin ye sende onun akrabasi sonucta

Konuşmuyoruz o yüzden hiç muhattap olmak istemedim
Ver cevabini geri kalma. Ben hef yemek resmi atana canim istemese de ayy cok gunah napiosn canm cekti diorum bi bozuluolar
Eşimle aramı bozmak istemem şimdi akşam akşam konuşmuyoruz çok sevgili eltimle çünkü ama aynısını o hamileyken ben yapsam kaynanamı arayıp ispiyonlamıştı hain
Sonuna kadar haklisin canim ama insanlarda anlayış yok malesef sende bende isterim canim cekti simdi deseydin esine arat gicikligina bulsun gelsin ye sende onun akrabasi sonucta
Eşime gerekli küfürleri yazdım canım oda onayladı eltimle konuşmuyoruz eşimde yarım ağız konuşuyor abisinin hatrına oda çok sevmiyor bu aralar baya bir yanlışı oldu etrafa o yüzden fazla üstüne gitmek istemedim ama yatın kaynanamla konuştuğumda bütün gece canım o şeyden çekti dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…