yenidoğan için 1 nolu mamalar var. ben ilk doğumda yanımda mama götürmemiştim. hastanede aptamil verdiler. sonrasında evolvia kullandık anne sütüyle beraberMama olarak yenidoğana ne veriliyor peki
hepsi bir anda olup bitiyor. bebişi kucağımıza alınca herşeyi unutacağız merak etmeanladım cnm
Ben cok korkmaya başladım
Dogumdan
Rabbim yardimcimiz olsun
inşallah cnmhepsi bir anda olup bitiyor. bebişi kucağımıza alınca herşeyi unutacağız merak etme
Dolaba bayıldım canım kurulum yaptığında foto atarmisin alırsan . Kaliteli dersen aynısından alcam tam aradığım dolapaldım 1200 TL yatağı içinde dolap da 1540 vivense de gördüm onu alıcam
Canım artık yediğini gezdiğini giydiğini yaptığını ille de göstermek moda olmuş. Hangisine kızıcan. Çok canın çektiyse yazaydın ayıp grupta hamile var diyeydin o utanaydı sen sinir olacağına.Kızlar şu an o kadar sinirliyim ki haklımıyım haksızmıyım onuda bilmiyorum ama ben böyle bişi yapsam vicdan azabı çekerdim. Bizim whatsappda bi aile grubumuz var eltim durmuş durmuş akşam akşam kızıyla video atmış benim çok sevdiğim ve her ctesi beşiktaş pazarından yediğüm bir hamurişi var evde onu yapıolarmış hem gösterio hem anlatıo neli yapıcağını falan benimde canım çekti. Şimdi hakkıma girmiş olmuo mu ya sonuçta ben hamileyim canım çekebilir ki sevdiğim bişi. Ayıp yaptığı biz yapsak kıyamet kopardı. Şu insanların bencilliği beni benden alıyor
Oyle tabi. Saglkli olsunlar da insallahBen nette baktim bizim normal.ama onunda normal demekki.sonucta doktorlar ne derse o
Canım artık yediğini gezdiğini giydiğini yaptığını ille de göstermek moda olmuş. Hangisine kızıcan. Çok canın çektiyse yazaydın ayıp grupta hamile var diyeydin o utanaydı sen sinir olacağına.
Kızlar şu an o kadar sinirliyim ki haklımıyım haksızmıyım onuda bilmiyorum ama ben böyle bişi yapsam vicdan azabı çekerdim. Bizim whatsappda bi aile grubumuz var eltim durmuş durmuş akşam akşam kızıyla video atmış benim çok sevdiğim ve her ctesi beşiktaş pazarından yediğüm bir hamurişi var evde onu yapıolarmış hem gösterio hem anlatıo neli yapıcağını falan benimde canım çekti. Şimdi hakkıma girmiş olmuo mu ya sonuçta ben hamileyim canım çekebilir ki sevdiğim bişi. Ayıp yaptığı biz yapsak kıyamet kopardı. Şu insanların bencilliği beni benden alıyor
Kaç kilo aldın canım?testi yapalim dedi.
ben cok kilo aldim ondan mi bilmem ablamdan istememisti.
ama 3 hafta onceki aclik değerim cok iyi idi demisti..bilemedim bakalim ne olacak bende cok taraftar degilim esasen.
Diyorumya bebeklerin kiloları haftalarına göre normal.doktorlar artısı eksisi var demekki bulundugumuz haftanin ona göre degerlendiriyorlar kızla erkek bile fark ediyor.bir sıkıntı olsa anormal bir durum olsa söylerlerdi yani.Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinOyle tabi. Saglkli olsunlar da insallah
Canim benim aşırı bi kanamam olmamıştı? Depend yeterli gelmişti. Kaç gün sürdüğünü hatırlamıyorum ama uzun sürmemişti.Kizlar bisey soracam simdi bu dependi alacagiz peki sezeryan dogumlarda kanama kac gun suruyor vede yataga ayriyeten gecmesin diye hasta bezi sermemiz gerekiyormu bi arkadasim al dedide depend alacaksak ona yinede gerek varmiki anlayamadim
Sagol canım cevap verdıgın içinİyi geceler canım magnezyum demir emilimini olumsuz etkiliyor diye biliyorum. Onun için multivitamin ilaçlarının içinde demir varsa magnezyum koymazlar genelde, o ayrı verilir, ayrı zamanlarda içilir. Kalsiyum gibi işte o da demirle alınmasa daha iyi.
Ben demiri gece yatarken içiyorum mesela, magnezyumu da sabah kahvaltısından sonra. Sen de öyle yapabilirsin
Canim mamaların 1 numarası veriliyor.Mama olarak yenidoğana ne veriliyor peki
Lohusa pijaması foto çekimi içim şık olur amacanım hastaneye zaten doğumun olduğu gün gidiyorsun. ameliyat elbisesi giydiriyorlar. doğum sonrası gecelik pijama ne götürüyorsan giyebilirsin. özel lohusa seti senin kararın tabi. ister hastanede ister evde. ben kimse hastaneye alınmayacağı için özel bir hazırlığım olmayacak. eve de misafir kabul etmeyeceğim.
Sabah içmek kolayıma gelirdi canım ama troıd ilacı içiyorum ac karnına yarım saat sonra kahvaltı etmek gerekiyor. Bende olmuyor yanıValla canim demir ilacindan sonra en az bir saat calsiyumlu gidalar tuketmemek gerekiyor malum her ogunumuzde yogurt peynir vs eksik olmuyor ben esim ise giderken 7 gibi ac karna demir ilacini icip yatiyorum kahvaltimi da 10 gibi ediyorum cok sukur kan degerlerim hep iyi cikti ama magnezyum cok bilemedim onu yatarken iciyorum agrilarim gece oldugu icin doktorum yatmadan al demisti
evet ama her hastane şu an maalesef fotoğrafçı falan almıyor. ben olmayacağını düşünerek yazdımLohusa pijaması foto çekimi içim şık olur ama
Amin insallah. Ultrasyn bile fark eder o yuzdn kucağımıza alana kdr net bi bilgi edinemiycezDiyorumya bebeklerin kiloları haftalarına göre normal.doktorlar artısı eksisi var demekki bulundugumuz haftanin ona göre degerlendiriyorlar kızla erkek bile fark ediyor.bir sıkıntı olsa anormal bir durum olsa söylerlerdi yani.Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSon 3 ayıda sağlıkla gecirelim inşallah
Evet hastanede varmis bana dogum bilgisi olarak neler yaptiklari verdikleri bir kitapcik vermislerdi orda yaziyor evde de gerekiyormu diye merak ettim tesekkurler canimhastane bezini özel hastaneler seriyor zaten hastanedeyken. kanama ilk bir kaç gün yoğun oluyor. sonra azalarak 40-50güne kadar sürebiliyor. depend taşırmıyor. evde hasta bezine ayrıca gerek yok.
Canim benim aşırı bi kanamam olmamıştı? Depend yeterli gelmişti. Kaç gün sürdüğünü hatırlamıyorum ama uzun sürmemişti.
Depend bi paketmi kullandin canimCanim benim aşırı bi kanamam olmamıştı? Depend yeterli gelmişti. Kaç gün sürdüğünü hatırlamıyorum ama uzun sürmemişti.
Sonuna kadar haklisin canim ama insanlarda anlayış yok malesef sende bende isterim canim cekti simdi deseydin esine arat gicikligina bulsun gelsin ye sende onun akrabasi sonuctaKızlar şu an o kadar sinirliyim ki haklımıyım haksızmıyım onuda bilmiyorum ama ben böyle bişi yapsam vicdan azabı çekerdim. Bizim whatsappda bi aile grubumuz var eltim durmuş durmuş akşam akşam kızıyla video atmış benim çok sevdiğim ve her ctesi beşiktaş pazarından yediğüm bir hamurişi var evde onu yapıolarmış hem gösterio hem anlatıo neli yapıcağını falan benimde canım çekti. Şimdi hakkıma girmiş olmuo mu ya sonuçta ben hamileyim canım çekebilir ki sevdiğim bişi. Ayıp yaptığı biz yapsak kıyamet kopardı. Şu insanların bencilliği beni benden alıyor
Konuşmuyoruz o yüzden hiç muhattap olmak istemedimCanım artık yediğini gezdiğini giydiğini yaptığını ille de göstermek moda olmuş. Hangisine kızıcan. Çok canın çektiyse yazaydın ayıp grupta hamile var diyeydin o utanaydı sen sinir olacağına.
Eşimle aramı bozmak istemem şimdi akşam akşam konuşmuyoruz çok sevgili eltimle çünkü ama aynısını o hamileyken ben yapsam kaynanamı arayıp ispiyonlamıştı hainVer cevabini geri kalma. Ben hef yemek resmi atana canim istemese de ayy cok gunah napiosn canm cekti diorum bi bozuluolar
Eşime gerekli küfürleri yazdım canım oda onayladı eltimle konuşmuyoruz eşimde yarım ağız konuşuyor abisinin hatrına oda çok sevmiyor bu aralar baya bir yanlışı oldu etrafa o yüzden fazla üstüne gitmek istemedim ama yatın kaynanamla konuştuğumda bütün gece canım o şeyden çekti dicemSonuna kadar haklisin canim ama insanlarda anlayış yok malesef sende bende isterim canim cekti simdi deseydin esine arat gicikligina bulsun gelsin ye sende onun akrabasi sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?