- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Söyle söyle laf ona gider kesin özellikle bile yapmış olabilir piss hainKonuşmuyoruz o yüzden hiç muhattap olmak istemedim
Eşimle aramı bozmak istemem şimdi akşam akşam konuşmuyoruz çok sevgili eltimle çünkü ama aynısını o hamileyken ben yapsam kaynanamı arayıp ispiyonlamıştı hain
Eşime gerekli küfürleri yazdım canım oda onayladı eltimle konuşmuyoruz eşimde yarım ağız konuşuyor abisinin hatrına oda çok sevmiyor bu aralar baya bir yanlışı oldu etrafa o yüzden fazla üstüne gitmek istemedim ama yatın kaynanamla konuştuğumda bütün gece canım o şeyden çekti dicem
Yok olur mu o hayatta bilerek öle bişi yapmaz biraz saf salak ayağına yattı başta şimdi bişiyi bilerek bile yapsa salak o bilerek yapmamıştır dio herkesSöyle söyle laf ona gider kesin özellikle bile yapmış olabilir piss hain
Bi paket bana fazla.bile.gelmisti.canim ,çok kanamam olmadığı için.Depend bi paketmi kullandin canim
Arani bozcak bise yok resmi gordugun gibi ayy cnm cekti atip durmayn de iki de gulucuk tamamdrKonuşmuyoruz o yüzden hiç muhattap olmak istemedim
Eşimle aramı bozmak istemem şimdi akşam akşam konuşmuyoruz çok sevgili eltimle çünkü ama aynısını o hamileyken ben yapsam kaynanamı arayıp ispiyonlamıştı hain
Eşime gerekli küfürleri yazdım canım oda onayladı eltimle konuşmuyoruz eşimde yarım ağız konuşuyor abisinin hatrına oda çok sevmiyor bu aralar baya bir yanlışı oldu etrafa o yüzden fazla üstüne gitmek istemedim ama yatın kaynanamla konuştuğumda bütün gece canım o şeyden çekti dicem
Eltimle konuşmuyoruz canım şuan ona gülücükle mesaj bile yazsam laf sokma olarak anlaşılacaktır. O yüzden eşimle aramı bozmak istemiyorum dedim konuşsaydım yazardım zaten grupta hamile var ayıp oluo falan fiyeArani bozcak bise yok resmi gordugun gibi ayy cnm cekti atip durmayn de iki de gulucuk tamamdrbunu atiorm hatta ben
Ben şu anda 68 kiloyum beli lastikli oldugu için büyük gelme durumu yok zaten yazmışlar yorumlaraBen krem olarak iki krem aldim gunluk olarak sudocream kullanacam digeride mustela ihtiyac durumunda da onu kullanacam pudrayi tavsiye etmiyorlar o yuzden kullanmayacam cildin hava almasini onluyormuş kilot olarakta depend almayi dusunuyorum sezeryanda gerek oluyormus ama normal dogumda gerekmi bilmiyorum
kac beden aldin canim birde kac kiloydun bende alacam
kacinci haftada ilk bebegi dogurmustunuz
Sezaryen olacaksan bir paket bile fazla gelebilir canım yani benim 2 doğumda da ilk ameliyattan çıkınca altına serilen hasta bezinden sermişler sonrasında kanama kontrolü yapıp ayağa kaldırmak için hasta bezi taktılar sonra bir daha hastabezi kullanmadım gece pedine geçtim adet olur gibi devam etti ama taşma ihtimali olmasın dersen depend i kullanırsın ama 1 paketten fazlası gerekli olmaz kanama ne kadar uzun sürse de miktarı azaldığı için normal pedle devam ediliyor eve çıkınca hatta dediğim gibi ben hastanede pede geçtim ikisinde de kaba olup rahatsız ediyor diyeDepend bi paketmi kullandin canim
Günaydın canımgünaydınn herkese
Canim banada doktorum tam 32+0 da gelmen gerekiyor dedi bosuna iznin gitmesin dedi cunku bildirmedigin an direk izne cikmis gozukuyormussunkızlar mrb kontrolden geldım her sey yolunda cok sukur. su an 27+3 um hocam 4 hafta sonra goruselım dedi tekrar. 31+3 oluyor diye sekreter 32+0 a vermem lazım dedi rapor da alıcam deyince biz de hafta ici uygun olmadığımız icin 32+3 e aldık ama hemsire ve sekreter raporun tarihinin 32+0 da yazılmıs olması konusunda ısrarcı oldu. pzrtesi personel islerini arıcam ama esimin is arkadasları o tarihte hep izinde olacaklar tek basına olcak birimde izin alamıcak mecburen haftasonu istedik. sizin bu konuda bılgınız var mı ozellıkle daha once doğum yapanlar
Aldim canim l aldim cokta sıkmasin dedimBen şu anda 68 kiloyum beli lastikli oldugu için büyük gelme durumu yok zaten yazmışlar yorumlara
Bende L beden aldım açtım baktim hemen gerçekten de küçük öyle büyük değil 40 44 arası ancak giyer M beden alanlar hep büyük alın yazmışlar
tesekkurler canim yardimci oldun gerçekten o zaman ikinciyi almayim o yeter evde gece pedlerimde duruyor onlarida valize koyarim malum evimde olmayacam ablamin 40 gun surmuş simdiden gözüm korkmaya başladıSezaryen olacaksan bir paket bile fazla gelebilir canım yani benim 2 doğumda da ilk ameliyattan çıkınca altına serilen hasta bezinden sermişler sonrasında kanama kontrolü yapıp ayağa kaldırmak için hasta bezi taktılar sonra bir daha hastabezi kullanmadım gece pedine geçtim adet olur gibi devam etti ama taşma ihtimali olmasın dersen depend i kullanırsın ama 1 paketten fazlası gerekli olmaz kanama ne kadar uzun sürse de miktarı azaldığı için normal pedle devam ediliyor eve çıkınca hatta dediğim gibi ben hastanede pede geçtim ikisinde de kaba olup rahatsız ediyor diye
Dogum iznine ayrilirken raporu devlet hastanesinden almakmi gerekiyor ozel hastaneninki kabul oluyormu canim bu arada gecen hafta bizde 27+3 ken 1100 gr dik ikimiz ayni gidiyoruz aramizda bir hafta varaa 3 gun gidecek oyleyse ben personel islerini arıyım soylım olmadı gun tek gideyim dr a mecbur tmam cnım tsekkurler
Evet canim kiz Bizde uc boyutluda foto yakaladik agiz kismi cenesinin minnak falan olmasi bana benziyor bakalim bi gelsinde gorelim hanimefendileri ben artık dayanamiyorumgunes0101 ozel hastane de oluyor diye bılıyorum. yaa senin de kızdı demi . baklım sağlıklı olsun da biz daha once 3 boyutlu goruntu yakalayamamstk biturlu ılk kez gordum ya sureklı bakıyorum aklımdan cıkmıyor allahım cok sukur ınsallah az kaldı ya 2.5 aya patır patır baslıcaz doğurmaya.
Tam olarak kac haftaliksin canim benimkide 1 hafta ondeydi bende 28+5 te gitmistim en son doktora sordum sekerle mi ilgili diye o da 2-3 hafta onden gitmedigi surece 1 haftaya normal bakiyoruz demistibu arada benım ufaklık masallah 1100 gram olmus seker yuzunden mi iri dedim yok sekerle ilgisi yok haftasında dedi. 3 boyutlu ılk kez gorduk babası gibi kocaman ağzı burnu. benim ufak burnumu alsaydı keske. herkes babasına benzetti ama herkes ıns babasına benzer diordu esim renklı gozlu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?