2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
gunes0101 baya hareketli geceleri zor oluyor uyumak bazen.

st1248 27+3 uz su an tam. ama orda gorunen haftayı soylemedı sadece kılosunu soyledi ama sekerle ılgılı olsa gobek cevresı yağlanırdı oyle bi durum yok dedi ama mutlaka dikkat et dedi

Ne güzel ya bebisler size benziyor benim kızım tam bir dönüşle aynı babası yani azı burnu çenesi gözleri yeşil eşimin inşallah gozleride çeker hatta yüzü belli olmayan bi ugs fotosunu atım çene bu kadar mı babaya benzer aynısı hatta biraz uzun geldi bana çenesi dokuz ay baba taşıyor zaten

Eklentiler

• 15974924196635035286373889389290.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 97
Oyyy masallah canim bende tek ceneyle agzi ayirt edebildim bizimkininde cenesi minik olunca benim de oyle aguz falan hemen belli oldu tabi geri kalanini secemedim Onuda artik dogumda sagliklica dogsunlarda

Bende bu dolabı beğendim vivenseden yeni evimizdeniki bebek odası uygun olursa onu almak istiyorum ama vivensenin dolapları hoşuma gitti her türlü ordan alıcam sanırım bide şifonyer alıcam
Şfonyer yerine alt açma yeri alıcam onda da çekmeceler var içime sinen o ama kalitesi nasıl bilmiyorum dolabın

Oyyy masallah canim bende tek ceneyle agzi ayirt edebildim bizimkininde cenesi minik olunca benim de oyle aguz falan hemen belli oldu tabi geri kalanini secemedim Onuda artik dogumda sagliklica dogsunlarda
Göstermiyorlar canım .doğumda supriz olmazsa sarisacli yeşil gözlü sarışın bir bebek bekliyorum sipariş gibi oldu

Slm kızlar nasılsınız? Kontrolden gelenlere masallah. Benim de 5 yasında bi kızım var, ins nasipse bu bebeğim de kız. Dün kızımdan kalanları şöyle bi çıkardım. Bazılarında sarı lekeler olmuş, ins çıkarsa işe yarar epey birşey var kızımdan kalan. Yıkamak icin de bunlardan sipariş verdim bugün.

Kendi odam icin bunj alayim diorum ztn bi kac ay kullanilcak odasida olacak. Kullanisli olur mu ne dersiniz. Cocuk odasi salonumn yabinda yatak odam uzak o yuzdn gündüzleri odasında uyur. Sadece gece icin ve bi kac ay icin masrafa gereknyok die dusunuorm ne dersinz

Eklentiler

• Screenshot_20200815_203918_com.pozitron.hepsiburada.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 66
Evet bişiler yasak oldu mu insanın canı özellikle istiyor aman dikkat yinede kendine bi ara öğün meyve saati yap yanında süt ürünü tüket muhakkak

Hanımlar zona geçiren bir arkadaş vardı acaba bu zona mı egzama olabilir mi kaşınıyor bugün çıktı çoğalacak gibi geliyor

Eklentiler

• 20200815_224005.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 51
Yıkadıktan sonra direkt güneşe ser canım o sariliklari güneş alıyor

s
Hanımlar zona geçiren bir arkadaş vardı acaba bu zona mı egzama olabilir mi kaşınıyor bugün çıktı çoğalacak gibi geliyor
sadece kaşıntı mı var? zona da sızlama ve ağrı da olabiliyor. egzama gibi sendeki ama yine de çok kaşıma dağılmasın

İyi geceler hanımlar idrar yolu enfeksiyonu için fitil ve antibiyotik kullanıyorum ama sanırım antibiyotik yan etkisi vajinal kaşıntı mantar yaptı malesef son 2 günlük kaldı aslında ama dayanımıcak gibiyim sadece fitille devam ediyim diyorum başınıza geldi mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…