2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benimde bi kaç ay önce oldu doktoruma söyledim bi fitil bi dr krem verdi 1 haftaya anca geçti. Kasıntı için krem iyi geliyor

Bizimki de aynı bugün gittim 27+6 1300 gr dedi. 24. Haftada 700 idi. Ama bana haftasıyla uyumlu dedi bugün.
Genellikle haftasıyla uyumlu denmiş bana doktor şeker konusunda daha dikkatli ol dedi ben zaten diyet yapıyorum ne yapacağımı şaşırdım ve şekerimi de sürekli ölçüyorum hep düşük çıkıyor buna rağmen böyle demesi moralimi bozdu açıkçası

Sarı lekeleri çikarabilirsen banada formülünü ver.abiden kalanları yıkadım ama o bebekken demir icin damlamı bisey kullaniyorduk.onun lekesini cikaramadım.

Canim bence moralini bozma hic 1 hafta onden gitmesi bisey ifade etmez zaten dikkatte ediyormussun her bebegin gelisimi bir olmaz benimde 28+5 1518gr cikti 1 hafta onden gidiyor dedi doktor bende de seker var sekerlemi alakali diye sordum dr um 2-3 hafta onden olmadigi surece sekere cok baglamiyoruz dedi bizimkiler topalak olcak heralde biraz hem hep degisiyor bazen onde bazen haftasina geri donuyor bebekler

Ya doktorun genel tavrı ile de ilgili sanırım. Bana da detaylı ya gittiğim doktor meyve yeme karpuz kiraz yeme dedi yürüyüş yap her gun yarim saat dedi seker olabilir sende dedi ama cok şükür normal çıktı değerlerim. Kendi doktorum hic meyve yeme filan demiyor. Yani çok kilo almadim ama iki doktorun söylemi çok farklıydı.

Bizim kiz şimdiden biriktirmiş yanakları doktor yanaklı olacak dedi yani eşime benziyor bari burnu bana benzeseydi tostik kızımın sağlıklı olsunda minik kuzular doğunca diyet yaptırırız

Bana perinatolog karın çevresi baş çevresinden önde gitmediği sürece şekere bağlamak doğru olmaz dedi
Ama doktorum en başından beri hep önde gidiyordu ve hiç olumsuz konuşmamıştı bu sefer ilk dediği şey bebekte irileşme var demek oldu ve aradaki fark aynı olmasına rağmen birde korkuttu bir güzel böyle giderse kanaman olur hem doğum öncesi hem doğum sonrası çok problem yaşarız falan dedi ağlayacaktım nerdeyse

Bozma moralini şekerin normalse demekki genetik olarak yapılı bir bebek olacak dr da neden böyle konuşur anlamam belli bir aralıkta gelişimi oynayabilir biraz geri biraz ileri sanki şimdi seni korkutsa sen ne yapabilirsin ki o bebek orda büyüyor nasıl durduracaksın aç kalarak mi hem tıbben 2500 g doğan bebek de 4000 g doğan bebek de normaldir ve de sağlıklıdır

Seninki kac kiloki canim oyle korkutmus benim kucuk kizim 3900 dogdu kardesimin oglu 4200 dogdu cok sukur bisey olmadi rahim yapisikligindan xolayi problem yasadik ama kiloyla alakalidegildi icini ferah tut insallah hepimuz saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz

Benimki de 10 gün ilerde gidiyormus 2 haftaya kadar problem değil dedi. Şekerim de var onun yanında bir de devlette gittiğim doktor vitamin vermişti onu da kullanıyordum o da büyüttü sanırım şimdi bıraktım içmeyi Çarşamba kontrolüm var devlette bakalım ne diyecek

benim cok hafif carpıntılarım olcak gibi oluyor iki gundur szide de var mı bu tarz seyler oksurunce gecıyor gibi.

Eşim de ben de uzun boyluyuz ve doğal olarak da bebeğin uzun olmasını bekliyoruz önümüzde daha haftalar varken böyle konuşması çok gereksiz
Geçen hafta 28.haftada 1300 dü canım

Bem doktorun ters bir anına denk geldim galiba

Arkadaşlar beşik arayışında olanlar varsa gözüme uygun fiyatlı birşey takıldı. Atmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…