2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sen dikkat et diye demiştir belki canım. Okuduklarıma gore cokta önde değiller bence. Beni de sağlık ocağındaki ebe arayıp korkuttu erken doğum olabilir sakin temizlik filan çok yapma dedi kpss ye gireceğim bence sıkıntı olabilir girmeni tavsiye etmem dedi. Ertesi gün doktoruma sordu sınava girmem de sakınca varmı diye yok girebilirsin dedi. Korkutucu söylemlere bazen çokta takılmamak lazim sen kendini iyi hissediyorsan sıkıntı olmaz inşallah.

Merhaba canim bende alicam ama karsida pendikte erol mobilya diye biyer var orasi uygun ablamda gecen yil ordan aldi hafta arasi bende bakmaya gidicem r kapili olmasinin sebebi diger kizimla birlikte kullanicak

Ben önce sleppy deneyeceğim herkes olumlu yorum yapıyor herhangi bir etki yaparsa pişik sızdırma vs primaya geçmeyi düşünüyorum canım
bende sleppy aldim hatta islak mendilini aldim
ben de sleepynin kalıbı 1 beden olan buyuk diye duydum ondan ilkin prima alaym sonra zten fazla pahalı sleepyye gecerm dedm
aksine bende boy olarak kucuk diye duydum canim
Sudokreminin büyük boylarindan almayi dusunuyirum bende canim

benim cok hafif carpıntılarım olcak gibi oluyor iki gundur szide de var mı bu tarz seyler oksurunce gecıyor gibi.
Benim ilk uc ayda cok oluyordu kalp çarpintim sonra birden geçti. Şimdi nefes alamama özellikle geceleri, ve karnım yirtilcakmis gibi gergin oluyor yine akşamları. Bunlardan başka bir sorun yok simdilik

Kızlar doğum çantası için yavaş yavaş listelere bakıyorum sizde planlıyor musunuz neler götürüp goturmeyeceginizi
Ben daha yeni başladım canım yarın e bebege bakacağız esimle . Ve ne almam gerek hiç bilmiyorum . Doğum çantası bile yok
Merhaba canim bende alicam ama karsida pendikte erol mobilya diye biyer var orasi uygun ablamda gecen yil ordan aldi hafta arasi bende bakmaya gidicem r kapili olmasinin sebebi diger kizimla birlikte kullanicakEki Görüntüle 2676216
Çok güzel gözüküyor canım oda . Ben bakma aşamasından alma aşamasına gecemedim henüz

Kizlar bu listeden ne çıkarıp ne eklemeliyim. Bide 0-3 aymı 3-6 ay mi almaliyim
-hastane çıkışı 5li
-uzun kollu zıbın 5-10 adet
-ayakli tulum 5 adet
- bady kısa kollu 10 adet
-atlet ince (almalimiyim)
-corap 10 adet
-yun patik 3 adet
-yun hırka (kactane almalıyım )
-sapka 5 adet
- eldiven 7 adet
- battaniye ( bir peluş 1 muslin 1 pamuk )
-muslin örtü 5 adet
-agiz bezi 20 adet muslin
- yelek(örgü olmayacak )
-reflu yatağı
- önlük
-bebek arabası yada sadece puset
- beşik
- 5 kapaklı dolap
- sifonyer

0-3alırsan özellikle 10adet olan zıbınlar fazla gelir. yoğunluğu 3-6aya vermeni tavsiye ederim.0-3ay için 10lu hastane çıkışı(penye battaniyeli) hastane için işlemeli battaniyeli tulum takım, 5tane 5li alt üst takım, 2tane ayaklı tulum, 5adet atlet zıbın, 3 adet yarım kollu zıbın,2 adet penye yelek, 1 adet içi yün kaban,8çorap, 1 pazen, 2müslin,1 örme battaniye
benim şu an aldıklarım bunlar gibi. yenidoğan-3ay aralığı. ben ayrıca şapka eldiven falan almıyorum. özellikle eldiven kullanmadım kızımda da. ağırlık çoğunlukla 3-6da oluyor benim. kızım 52cm doğup 1 ayda 7cm falan uzamıştı.

Canım sende mi rahim yapışıkligi vardı bende de aynı problem varda 2 kez ameliyat oldum biraz açabildiler normal gebe kalmam zor ne gibi problem yaşadın

Şeker konusu açılmış 2.yükleme değerlerimi ekliyim kızlar bide bana doktor yemene dikkat et karbonhidrat ve meyve konusunda da dikatli ol dedi sadece.Bebegimi biraz kilosunu fazla buldu inş şeker çıkmaz demişti 50 lik yüklemden önce ben 100 lük sonic alınca hiç bebeğimi mi etkiledi diye sormadım açlıktan uyuşmuştum. Transfer ve regl tarihim belli old halde 9 gün önce gidiyor korktum şimdi randevuma daha var bi 20 gün sonra gidicem .Bide dosyada açlık şekerim nedense yok benden 7 kez kan aldılar doktor un sayfasına düştü mü bilmiyorum.Bu değerler kötü mü

Eklentiler

• Screenshot_20200813-232739_Chrome.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 86
Zaten daha erken canım 32 haftadan sonra yavaş yavaş hazırlarız ancak olur

Hazır harici olan şeyler canım, mesela beşiktir, nevresim takımı, kapı süsü, eğer çikolata, magnet vs yaptıracaksanız onlar nerdeyse 1 ayı buluyor gelmesi
Onlar hep hazır çok şükür doğum çantası içini hazırlayıp koymayı kastettim 32 den sonra Allah korusun ne olur ne olmaz diye şimdiden tabiki alıp eve koymalı herşeyi benim tüm alışverişler tamam çikolatayi da bulunduğum yerde carsida çikolatacı var oraya yaptıracağım şimdiden yaptırırsan bayatlar zaten son haftalar yaptırırım inşallah hepimiz vaktinde saatinde gününü doldurup doğum yaparız

Ben de tüm alışverişi sandım e bebek falan deyince

Grip aşısı vurulmayı düsünüyormusunuz,?7 yaşındaki kızıma da kendimize de yaptırsam mi diye düşündük Corona olaylarindan dolayı bir de grip işin içine girmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…