Canım ben şuan bile gezip birşeyler almaya zorsunuyorum 32 haftalıkken inan kendime güvenip birşey almaya gideceğimi sanmıyorum .bide fiyatlar sürekli artiyor . Alan ark şaşırıyorumdum erken diye ama onlar en mantiklisini yapıyorlarmış .Zaten daha erken canım 32 haftadan sonra yavaş yavaş hazırlarız ancak olur
Mama olarak ne alacaksin canim bende cantamda bulunsun istiyorum birde bebek sulari varmis mama hazirlamak icin su da alicam ama mama markalarindan hic haberim yok ne almaliyimBen de bugün şöyle liste hazırladım kendime göre. Biri alınacaklar, biri de hastane icin . Eki Görüntüle 2676285 rEki Görüntüle 2676284
Biz kızımda ilk 1 ay sadece mama kullandık, Similac marka almıştık. Memnun kalmıştım canim, yine ondan alırım sanırım .Mama olarak ne alacaksin canim bende cantamda bulunsun istiyorum birde bebek sulari varmis mama hazirlamak icin su da alicam ama mama markalarindan hic haberim yok ne almaliyim
Evet bende bitirdim alışverişi canım hemde 20 haftaya herşey bitmişti ama çok şükür henüz öyle ağırlığım yok enerjim yerinde hele bebekle ilgili bir konu siz konusu olunca halim olmasada diriliyorumCanım ben şuan bile gezip birşeyler almaya zorsunuyorum 32 haftalıkken inan kendime güvenip birşey almaya gideceğimi sanmıyorum .bide fiyatlar sürekli artiyor . Alan ark şaşırıyorumdum erken diye ama onlar en mantiklisini yapıyorlarmış .
Listen güzel olmus canım bende biraz bakıp fikir edinip kendi listemi yapıyım diyorum bebek için mama ben koymayacağım benim doğum yapacağım hastane süt gelmemesi durumunda mama kendileri veriyor ama çok şükür çocuklarım da gerek kalmamış gelmişti sütüm inşallah çok dua ediyorum sütüm bol bol gelsin doya doya emzireyim diyeBiz kızımda ilk 1 ay sadece mama kullandık, Similac marka almıştık. Memnun kalmıştım canim, yine ondan alırım sanırım .
Canim ikimizin günleri aynı neredeyse. Doktorum bana 5 Kasım dedi ama ben birkaç gün daha geciktirmek istiyorum Allah izin verirse.Ekim annesi olacaksın desene evet çok da erken olmasın 39 hafta iyi benimde sezaryen olacak kasım başı da benimkini planlıyor dr bende 8 kg gibi aldım canım
Canim bence yeni doganda camasir yumusatici kullanma derim cok zararliSlm kızlar nasılsınız? Kontrolden gelenlere masallah. Benim de 5 yasında bi kızım var, ins nasipse bu bebeğim de kız. Dün kızımdan kalanları şöyle bi çıkardım. Bazılarında sarı lekeler olmuş, ins çıkarsa işe yarar epey birşey var kızımdan kalan. Yıkamak icin de bunlardan sipariş verdim bugün. Eki Görüntüle 2675855
bendede arada oluyor canim dahiliyeci sık olmadigi surece normal dedi hamilelikte oluyormus istersen doktorunu ara yinedebenim cok hafif carpıntılarım olcak gibi oluyor iki gundur szide de var mı bu tarz seyler oksurunce gecıyor gibi.
bende mutfağımı duzenliyorum burayada cok fazla giremiyorum bittikten sonra yqvastan hazirlayacam sende varmi liste canimKızlar doğum çantası için yavaş yavaş listelere bakıyorum sizde planlıyor musunuz neler götürüp goturmeyeceginizi
neye dayanarak temizlik falanyapma dedi canim hamileyide korkutmaya bayılıyorlarSen dikkat et diye demiştir belki canım. Okuduklarıma gore cokta önde değiller bence. Beni de sağlık ocağındaki ebe arayıp korkuttu erken doğum olabilir sakin temizlik filan çok yapma dedi kpss ye gireceğim bence sıkıntı olabilir girmeni tavsiye etmem dedi. Ertesi gün doktoruma sordu sınava girmem de sakınca varmı diye yok girebilirsin dedi. Korkutucu söylemlere bazen çokta takılmamak lazim sen kendini iyi hissediyorsan sıkıntı olmaz inşallah.
benimde normal dogum olsaydi 4 kasimdi sezeryan olacagi icin 28 ekimCanim ikimizin günleri aynı neredeyse. Doktorum bana 5 Kasım dedi ama ben birkaç gün daha geciktirmek istiyorum Allah izin verirse.
Bazen bende de oluyor. Akşam yemeğinde ekmeği çok yediysem veya gaz yapıcı bşleyler yediysem öyle oluyor.Kızlar karnımda rahatsız edici şekilde sertlik ve gerginlik hissi var sanki karnım ortadan ikiye ayrılacak gibi normal mi bu durum
Allah sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin canimCanim bence yeni doganda camasir yumusatici kullanma derim cok zararli
bendede arada oluyor canim dahiliyeci sık olmadigi surece normal dedi hamilelikte oluyormus istersen doktorunu ara yinede
bende mutfağımı duzenliyorum burayada cok fazla giremiyorum bittikten sonra yqvastan hazirlayacam sende varmi liste canim
neye dayanarak temizlik falanyapma dedi canim hamileyide korkutmaya bayılıyorlar
benimde normal dogum olsaydi 4 kasimdi sezeryan olacagi icin 28 ekim
Sabahtan beri var bende aşırı yemek yemedim gaz yapıcı falan ama biran önce geçse çok iyi olacakBazen bende de oluyor. Akşam yemeğinde ekmeği çok yediysem veya gaz yapıcı bşleyler yediysem öyle oluyor.
Dr sürekli istirahat vermediyse biraz yürüyüş yap canım iyi gelir.Sabahtan beri var bende aşırı yemek yemedim gaz yapıcı falan ama biran önce geçse çok iyi olacak
Ben de almamıştım mama canim, ama sezeryan olunca benim gelene kadar eşime mama aldırmış hemşireler. Hepimizin ins bol bol bol sütü olsun da minikleri bol .bol emzirelimListen güzel olmus canım bende biraz bakıp fikir edinip kendi listemi yapıyım diyorum bebek için mama ben koymayacağım benim doğum yapacağım hastane süt gelmemesi durumunda mama kendileri veriyor ama çok şükür çocuklarım da gerek kalmamış gelmişti sütüm inşallah çok dua ediyorum sütüm bol bol gelsin doya doya emzireyim diye
Yok canım aksine bol bol yürü dediDr sürekli istirahat vermediyse biraz yürüyüş yap canım iyi gelir.
Bende diriliyorum ama bende sıkıntı var Dr normal karşılıyor . Hemen elim ayağım şişiyor . Sandalyede oturayım on dk ayak hemen şiş . Yürüyemez hale geliyorum şimdiden.Evet bende bitirdim alışverişi canım hemde 20 haftaya herşey bitmişti ama çok şükür henüz öyle ağırlığım yok enerjim yerinde hele bebekle ilgili bir konu siz konusu olunca halim olmasada diriliyorum
Benimde 2 gündür ara ara geliyor karnım taş gibi oluyor cok acıyor sepsert snra uzanınca yumusuyor cok tedirgin oldm nedir bu sancımı diye.Kızlar karnımda rahatsız edici şekilde sertlik ve gerginlik hissi var sanki karnım ortadan ikiye ayrılacak gibi normal mi bu durum
Benimde dr aslında sancim olmazsa 39 a kadar bekleyelim dedi en son gittiğimde dr sen hangi sehirdeydin canim ikimizinde 3. Oğluydu degilmiCanim ikimizin günleri aynı neredeyse. Doktorum bana 5 Kasım dedi ama ben birkaç gün daha geciktirmek istiyorum Allah izin verirse.
Canım ya dikkat et kendine sende en kısa zamanda tamamla alışverişi ihtiyaçlarını sonraya bırakma ki son zamanlar bol bol dinlenmeye zaman kalsinBende diriliyorum ama bende sıkıntı var Dr normal karşılıyor . Hemen elim ayağım şişiyor . Sandalyede oturayım on dk ayak hemen şiş . Yürüyemez hale geliyorum şimdiden.Bide çatı ağrısı çok yaşıyorum kalkarken otururken yürürken .
Kızlar karnımda rahatsız edici şekilde sertlik ve gerginlik hissi var sanki karnım ortadan ikiye ayrılacak gibi normal mi bu durum
Kızlar dikkat edin Allah korusun yormayin kendinizi çok nadir benimde karnim sertleşiyor ama rahatsız edici korkutucu dereceye gelmiyor birde benim diğer gebeliklerde suyum fazlaydı şu fazla olunca da çok hassasiyet ve gerginlik oluyorBenimde 2 gündür ara ara geliyor karnım taş gibi oluyor cok acıyor sepsert snra uzanınca yumusuyor cok tedirgin oldm nedir bu sancımı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?