2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Zaten daha erken canım 32 haftadan sonra yavaş yavaş hazırlarız ancak olur
Canım ben şuan bile gezip birşeyler almaya zorsunuyorum 32 haftalıkken inan kendime güvenip birşey almaya gideceğimi sanmıyorum .bide fiyatlar sürekli artiyor . Alan ark şaşırıyorumdum erken diye ama onlar en mantiklisini yapıyorlarmış .

Mama olarak ne alacaksin canim bende cantamda bulunsun istiyorum birde bebek sulari varmis mama hazirlamak icin su da alicam ama mama markalarindan hic haberim yok ne almaliyim
Biz kızımda ilk 1 ay sadece mama kullandık, Similac marka almıştık. Memnun kalmıştım canim, yine ondan alırım sanırım .

Evet bende bitirdim alışverişi canım hemde 20 haftaya herşey bitmişti ama çok şükür henüz öyle ağırlığım yok enerjim yerinde hele bebekle ilgili bir konu siz konusu olunca halim olmasada diriliyorum

Biz kızımda ilk 1 ay sadece mama kullandık, Similac marka almıştık. Memnun kalmıştım canim, yine ondan alırım sanırım .
Listen güzel olmus canım bende biraz bakıp fikir edinip kendi listemi yapıyım diyorum bebek için mama ben koymayacağım benim doğum yapacağım hastane süt gelmemesi durumunda mama kendileri veriyor ama çok şükür çocuklarım da gerek kalmamış gelmişti sütüm inşallah çok dua ediyorum sütüm bol bol gelsin doya doya emzireyim diye

Ekim annesi olacaksın desene evet çok da erken olmasın 39 hafta iyi benimde sezaryen olacak kasım başı da benimkini planlıyor dr bende 8 kg gibi aldım canım
Canim ikimizin günleri aynı neredeyse. Doktorum bana 5 Kasım dedi ama ben birkaç gün daha geciktirmek istiyorum Allah izin verirse.

Canim bence yeni doganda camasir yumusatici kullanma derim cok zararli
benim cok hafif carpıntılarım olcak gibi oluyor iki gundur szide de var mı bu tarz seyler oksurunce gecıyor gibi.
bendede arada oluyor canim dahiliyeci sık olmadigi surece normal dedi hamilelikte oluyormus istersen doktorunu ara yinede
Kızlar doğum çantası için yavaş yavaş listelere bakıyorum sizde planlıyor musunuz neler götürüp goturmeyeceginizi
bende mutfağımı duzenliyorum burayada cok fazla giremiyorum bittikten sonra yqvastan hazirlayacam sende varmi liste canim
neye dayanarak temizlik falanyapma dedi canim hamileyide korkutmaya bayılıyorlar
Canim ikimizin günleri aynı neredeyse. Doktorum bana 5 Kasım dedi ama ben birkaç gün daha geciktirmek istiyorum Allah izin verirse.
benimde normal dogum olsaydi 4 kasimdi sezeryan olacagi icin 28 ekim

Kızlar karnımda rahatsız edici şekilde sertlik ve gerginlik hissi var sanki karnım ortadan ikiye ayrılacak gibi normal mi bu durum

Kızlar karnımda rahatsız edici şekilde sertlik ve gerginlik hissi var sanki karnım ortadan ikiye ayrılacak gibi normal mi bu durum
Bazen bende de oluyor. Akşam yemeğinde ekmeği çok yediysem veya gaz yapıcı bşleyler yediysem öyle oluyor.

Allah sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin canimBenim de sezeryan olacak . Ben bu gebeliğimde çok vesveseliyim sizde de var mı böyle bir his. Bebeğimin sağlığı bir sürü şey geliyor aklıma

Ben de almamıştım mama canim, ama sezeryan olunca benim gelene kadar eşime mama aldırmış hemşireler. Hepimizin ins bol bol bol sütü olsun da minikleri bol .bol emzirelim

Ben bu hamileligimde cok agirlastim bilmiyorum nedenini aradan 8 yil gecti u utmusum hamileligi aferdersiniz vajinamin sag tarafi ayaga kalktikca o kadar sisiyoki yuruyemiyorum bile dr soylemeye cekindim igne falan kullaniyom.bide bunu soylersem ne olur dedim tirstim yatinca sislik kalmiyo valla Allahtan evdeyim yoksa ne yapardim 1.dr suyun siniri asmis dedi 2.dr normal dedi sali kontrolum var baska bi dr gidcem bakalim o ne diyecek cantami hazirladim ben bi hasta bezi almadim kilotlu olani aldiniz pedli olanindanmi Allah korktugumuza ugratmasin ama ne olur diye hazirladim zamaninda gelsin bebisler

Evet bende bitirdim alışverişi canım hemde 20 haftaya herşey bitmişti ama çok şükür henüz öyle ağırlığım yok enerjim yerinde hele bebekle ilgili bir konu siz konusu olunca halim olmasada diriliyorum
Bende diriliyorum ama bende sıkıntı var Dr normal karşılıyor . Hemen elim ayağım şişiyor . Sandalyede oturayım on dk ayak hemen şiş . Yürüyemez hale geliyorum şimdiden.Bide çatı ağrısı çok yaşıyorum kalkarken otururken yürürken .

Canım ya dikkat et kendine sende en kısa zamanda tamamla alışverişi ihtiyaçlarını sonraya bırakma ki son zamanlar bol bol dinlenmeye zaman kalsin

Benimde 2 gündür ara ara geliyor karnım taş gibi oluyor cok acıyor sepsert snra uzanınca yumusuyor cok tedirgin oldm nedir bu sancımı diye.
Kızlar dikkat edin Allah korusun yormayin kendinizi çok nadir benimde karnim sertleşiyor ama rahatsız edici korkutucu dereceye gelmiyor birde benim diğer gebeliklerde suyum fazlaydı şu fazla olunca da çok hassasiyet ve gerginlik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…