2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım o vajina da ki şişlik ve ağrı varis olabilir muhtemelen sanki bi muayene ol bence doğumun normalse vajinadaki varis tehlike olusturmasin ben hasta bezini depend aldım hemde kotex gece aldım ikisini de koyarım çantama suyun fazlalığı da ağırlık ve karında sertleşme yapıyor o da şeker yükselmesinden oluyor sende şeker çıkmış mıydı birde ilk gebelikler gibi olmuyor haliyle 3. Gebelik kilo alımın nasıl benim kilo 8 kg de kaldı Allahtan yoksa bende dedim bu sefer alıp basını gidecek kilolar diye

Cuma kontrolüm var canım su fazlalığı şekerden kaynaklanabiliyor diye biliyorum bir önceki kontrolde normaldi inşallah artma olmamıştır

Vakit daraldıkça ameliyat korkusu sarıyor içimi zaten hep korkarım anesteziden ama sezaryendan daha bir korkuyorum hayırla kurtulalım inşallah sende vesvese yapma artık ayrıntılın testlerin güzel çıkmıştı hep inşallah bebeğinde sağlıkla doğacak doğumdan sonrada bırakmayalım grubumuzu inşallah

Cuma kontrolüm var canım su fazlalığı şekerden kaynaklanabiliyor diye biliyorum bir önceki kontrolde normaldi inşallah artma olmamıştır
Evet canım şekerden kaynaklı olabiliyor benim şekerde yoktu sebebini bulamamışlardı yapısal demişlerdi bana bi zararıda olmamıştı

Bilmiyorum canim ya fazla ayakta kalmiyorum fogumum sezeryan olacak bende korkuyorum helede ilk o uyanista gerisi kolay insallah sekerim cikmadi canim bakalim bu dr ne diyecek insallah normale donmustur canim ben ilk hamile kaldigimda 64 kiloydum 3 kilo vermisim 3 ayda sonra 4 kilo aldim endon 67 diyim yani diger ay kiloyla ilgili problemim olmadigi icin evde baskul yok takmiyorum ben cabuk veriyorum o kosusturmada bakalim bu sefer nasil olacak bilmiyorum hayirlisi olsun bakalim

Bi tane kucuk mama alcam cunku ikisindede sutum gelmedi ilkinde kuzum sabaha kadar acliktan agladi hemsireler mamayi vermedi sutum gelsin diye ve sarilik oldu 2 gun ayri kaldim cok kotuydu 2.aht ettim mama aldim yanimada kucuk termos aldim hemsireden gizli verdim cok sukur bisey olmadi sutum 3.gunu geliyo benimki emzirmeyi biraktirmadim ama sonrada mama kullanmadik ne olur ne olmaz mama alin derim kizlar

özellikle sezeryan olacak annelere öneriyorum bende mama bulundurmalarını. çünkü çoğunlukla gelmiyor süt ilk gün. benim kıza da hastaneden mama vermişlerdi aptamil. ben aptamili pek sevmemiştim evolvia vermiştim

Evet bende kimseyi helede ilk doğumunu yapacak arkadaşları strese sokmak istemiyorum benimki kişisel bi fobi anestezi fobisi uyanamamak nefes alamamak korkusu çocuklarım inşallah dışarda bekliyor olacaklar o biraz bana güç veriyor birde onlar var artık kendimi koyveremem ağlayamam da evde baskül olmaması bir nevi iyi olabilir canım olunca sürekli tartılmak istiyor insan bende hep kolay veririm kilo ama 3. Gebelik olunca acaba diyor insan kalırmı verilmez mi

Insallah hepimizin dogum hikayesi cok guzel olur canim hic korkma simdi 3 cocukla ugrasacaz kosustur kosustur dahada cabuk kilo veririz insallah simdi kac kilosun sen

Insallah hepimizin dogum hikayesi cok guzel olur canim hic korkma simdi 3 cocukla ugrasacaz kosustur kosustur dahada cabuk kilo veririz insallah simdi kac kilosun sen
Bugün sabah 68 kg geldim tam 60 la başladım
Inşallah dediğin gibi olacak canım güzel gelişir herşey doğumumuzda.kolay.gecer insallah

Kızlar doğum izni 32de çıkmamak için rapor vermiyormus doktorlar pamdemi nedeniyle duyan var mı kontrole gidince sorucam ama bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

Takıp et artmazsa doktora git.hemen sabaha
Eşim memlekete tarla işlerine yardıma gitti biraz üzüldüm ona bugün böyle şeylerde hemen azalır mı hisseder mi acaba az mı yedim şekeri mi düştü dedim lokum yedim bir iki kıpırtı oldu ama normalde hareketleri çok netti düzenliydi bir süredir

Hareket var ama dimi canim ? Öyleyse pozisyonunu degistirmistir, hemen panik yapma, bazen çok belirgin oluyor hareketleri bazen de çok geriden gibi az geliyor. Allahım izniyle bisi olmaz ins.
Evet var ama az minik kıpırtı gibi normalde baya sert hareketleri vardı döndü mü acaba karnımda inşallah bişey yoktur

Üzülme etkilenir tabi senin birde kaygı bozukluğun vardı değil mi canım bende bu günlerde oyleyimde ondan soruyorum çok çökmüş hissediyorum ruhsal olarak

Evet var ama az minik kıpırtı gibi normalde baya sert hareketleri vardı döndü mü acaba karnımda inşallah bişey yoktur
Uyuyordur sabah çikolata ye su iç hareketlenir annesi hemen kötü düşünme ama takip etmeyi ihmal.etme belki.arkasini dönmüştür ondan sen hissetmiyorsundur

Merhaba canım Allah'ın izniyle bende Eylül annesi olucam ben takımdan ziyade ayrı ayrı tercih ettim gardrop ve sifonyeri n11 den cıvıl mağazasına üretim yapan firmadan çok uygun bir fiyata aldım ikisi 1200 civarı tutuyordu. Beşik olarak anne yani tercih ettik onuda 500 civarıydı odasinada montessori yaptırıyorum şuan yani bir takıma o kadar vereceğime takım fiyatına hepsini aldım bunun içinde Montessori uyku seti mekan yatağı halısı avizesi oda aksesuarları dahil ve aldiklarimla umarım 8 9 yaşına kadar idare eder çok cocuksu tercih etmedim aldığım yerleri istersen mesaj atabilirim

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-03-16-02-54-34_c04c7fb2f74f045f3706f1a68dae0129.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…